Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonu Evkurdan aldım. Bu Xiaomi telefonların yurt içi, yurt dışı, rom olaylarını hiç bilmiyorum. Benim telefon bilgisayarda China olarak gözüküyor. Ama ayarlarda global sürüm yazıyor. Kafsm çok karıştı beni aydınlatabilir misiniz?
Eski sürümü Global 13.0.5 idi. Dün güncelleme gelmiş Global 13.0.6. Ben de güncelledim ancak guncellemeden sonra telefonum ısınmaya ve şarjım eskisine göre çok hızlı gitmeye başladı. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar gayet güzel bütün oyunlarda telefonumu tam ekran kullanabiliyordum. Hiçbir şeyi ellemememe rağmen oyunlar bozuldu. Örneğin eFootball oynarken çentiğin oldu kısımlar siyah. Ekran ortalı değil yani. Bunu nasıl düzelteceğim? Telefonum Redmi Note 11 Pro.
Arkadaşlar telefonu yeni aldım. İki hafta olmadı. Hemen güncellemeleri falan yaptım. İlk defa Xiaomi kullanıyorum ve şarjı bana hızlı bitiyor gibi geldi. En çok pil yiyen uygulamaları atıyorum:
Bu diğer dediği nedir? Ayrıca bu pil sorunu için ne yapmak lazım?