shotgunned kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Redmi Note 11 Pro MIUI 14 geldi

Arkadaşlar yeni bildirimi düştü V14.0.2.0.TGMIXM sürümünü kurabiliyorum. Sizce kurmalı mıyım? Nasıl kurarsam daha sağlıklı olur?
  2. S

Soru Cihaz bilgisayarda China olarak gözüküyor

Arkadaşlar telefonu Evkurdan aldım. Bu Xiaomi telefonların yurt içi, yurt dışı, rom olaylarını hiç bilmiyorum. Benim telefon bilgisayarda China olarak gözüküyor. Ama ayarlarda global sürüm yazıyor. Kafsm çok karıştı beni aydınlatabilir misiniz?
  3. S

Yardım Redmi note 11 Pro güncelleme sonrası ısınma ve şarj sorunu

Eski sürümü Global 13.0.5 idi. Dün güncelleme gelmiş Global 13.0.6. Ben de güncelledim ancak guncellemeden sonra telefonum ısınmaya ve şarjım eskisine göre çok hızlı gitmeye başladı. Ne yapmam lazım?
  4. S

Yardım Redmi Note 11 pro whatsapp ses sorunu

Whatsapptan kayit dinlerken surekli sesi ahizeye aliyor hoparlorden dinleyemiyorum. Bu yazilimsal bir sorun mu? Yoksa bir cozumu var mi?
  5. S

Soru Oyunlar tam ekran olmuyor

Arkadaşlar gayet güzel bütün oyunlarda telefonumu tam ekran kullanabiliyordum. Hiçbir şeyi ellemememe rağmen oyunlar bozuldu. Örneğin eFootball oynarken çentiğin oldu kısımlar siyah. Ekran ortalı değil yani. Bunu nasıl düzelteceğim? Telefonum Redmi Note 11 Pro.
  6. S

Soru Redmi Note 11 Pro şarjı hızlı gidiyor

Arkadaşlar telefonu yeni aldım. İki hafta olmadı. Hemen güncellemeleri falan yaptım. İlk defa Xiaomi kullanıyorum ve şarjı bana hızlı bitiyor gibi geldi. En çok pil yiyen uygulamaları atıyorum: Bu diğer dediği nedir? Ayrıca bu pil sorunu için ne yapmak lazım?
Üst Alt