Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam batarya süresini özellikle de ekran süresini nasıl takip ediyorsunuz? Çünkü güvenlik uygulamasının güncel sürümlerinde ekran süresini kaldırdılar. X3 Pro ile bende batarya süresinde ki düşüşten rahatsızım. BL kilidini açıp MIUI 13'e düşürme konusunu çok düşündüm ama cihazı garanti dışına çıkarmak istemedim.
Hocam batarya süresini özellikle de ekran süresini nasıl takip ediyorsunuz? Çünkü güvenlik uygulamasının güncel sürümlerinde ekran süresini kaldırdılar. X3 Pro ile bende batarya süresinde ki düşüşten rahatsızım. BL kilidini açıp MIUI 13'e düşürme konusunu çok düşündüm ama cihazı garanti dışına çıkarmak istemedim.
Ekran süresininn gitmesinin nedeni güvenlik uygulamasından kaynaklanmamaktadır.Bazı cihazlara yeni MIUI sürümleri geldiği zaman gidiyor(hata olabilir yada Xiaomi bilerek kaldırmak istemiş olabilir)mesela benim redmi 10 MIUI12.5 de ekran sürem gözüküyordu ama MIUI13 de kayboldu
MIUI13'den herkesin uzak durduğu sürüme geri dönmeye çalışmak .MIUI14 bazılarının feleğini şaşırtmış.Ama hocam MIUI14 de biraz bekleyin derim.Daha ilk sürümler,hatalar düzeltilecekdir.Bence hiç kafanıza takmayın
Yeni özellikler sadece belirli cihazlara veriliyor ve genellikle hepsi çin romunda oluyor,fakat belki sizin cihaza gelmiş olabilir de siz görmüyorsunuz.Temalar uygulamasının en son sürümünü internetten APK indirip kurun sonra deneyin