Soru Redmi Note 11 Pro MIUI 14 geldi

shotgunned

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Haki
Cihazım
Redmi Note 11 P
Konular
6
Arkadaşlar yeni bildirimi düştü V14.0.2.0.TGMIXM sürümünü kurabiliyorum. Sizce kurmalı mıyım? Nasıl kurarsam daha sağlıklı olur?

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Ben kurdum batarya sürem düştü Android sistemi fazla batarya harcıyor pek bir değişiklik yok güvenlik güncellemesi dışında

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36

arestotales

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nuri
Cihazım
redmi 8
Konular
0
bende de note 11 pro var yükledim. fakat büyük simge yeni widgetlar falan gelmedi. görsel özellikleri kullanabilen var mı?

serdar_gs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Ben kurdum batarya sürem düştü Android sistemi fazla batarya harcıyor pek bir değişiklik yok güvenlik güncellemesi dışında
Hocam batarya süresini özellikle de ekran süresini nasıl takip ediyorsunuz? Çünkü güvenlik uygulamasının güncel sürümlerinde ekran süresini kaldırdılar. X3 Pro ile bende batarya süresinde ki düşüşten rahatsızım. BL kilidini açıp MIUI 13'e düşürme konusunu çok düşündüm ama cihazı garanti dışına çıkarmak istemedim.

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Galaxy A34
Konular
48
Hocam batarya süresini özellikle de ekran süresini nasıl takip ediyorsunuz? Çünkü güvenlik uygulamasının güncel sürümlerinde ekran süresini kaldırdılar. X3 Pro ile bende batarya süresinde ki düşüşten rahatsızım. BL kilidini açıp MIUI 13'e düşürme konusunu çok düşündüm ama cihazı garanti dışına çıkarmak istemedim.
Ekran süresininn gitmesinin nedeni güvenlik uygulamasından kaynaklanmamaktadır.Bazı cihazlara yeni MIUI sürümleri geldiği zaman gidiyor(hata olabilir yada Xiaomi bilerek kaldırmak istemiş olabilir)mesela benim redmi 10 MIUI12.5 de ekran sürem gözüküyordu ama MIUI13 de kayboldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI13'den herkesin uzak durduğu sürüme geri dönmeye çalışmak 😆.MIUI14 bazılarının feleğini şaşırtmış.Ama hocam MIUI14 de biraz bekleyin derim.Daha ilk sürümler,hatalar düzeltilecekdir.Bence hiç kafanıza takmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de note 11 pro var yükledim. fakat büyük simge yeni widgetlar falan gelmedi. görsel özellikleri kullanabilen var mı?
Yeni özellikler sadece belirli cihazlara veriliyor ve genellikle hepsi çin romunda oluyor,fakat belki sizin cihaza gelmiş olabilir de siz görmüyorsunuz.Temalar uygulamasının en son sürümünü internetten APK indirip kurun sonra deneyin

Üst Alt