Sherotzn kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım proxy internet

Vodafone sınırsız internetini proxy server ile paylaştığım da, bağlandığım telefondan WhatsApp tiktok ve Instagram da internete erişemiyorum. YouTube, Chrome ve Facebook uygulamaları sorunsuz ve sınırsız internetini kullanabiliyorum bunun çözümü nedir
  2. S

Yardım WhatsApp yardım

Cümleten hayırlı günler. Bir konuda yardıma ihtiyacım var tecrübeli arkadaşlardan, Aylardır WhatsApp Aero kullanıyorum son sürüm de hatalar vardı verilerini yedekleyip yeninden yüklemek istedim ve hepsini .rar biçiminde yedekleme yaptı, uygulamayı tekrar yüklediğimide verilerimi geri yuklemedi...
  3. S

Soru Xioami 12 imei atma

Selamün aleyküm cümleten Xioami 12 256 gb alma arifesindeyim çift hatlı olduğu için 4+4 kullanabilirim öyleyse imei tamiri oluyormu ilerde olurmu yorumlarınızı bekliyorum
  4. S

Yardım Magisk modül uyumsuz?

Bu modülü başka şekilde yüklemenin yolu varmı
  5. S

Yardım Modül arıyorum

Wifi'yi ve wifi bağlantısı noktasını aynı anda çalıştırmaya yarıyan modülü arıyorum . Magiskte bulamadım
  6. S

Yardım Hyper Cam Butterfix sorunları

Gcam - [GRUS] Hypercam NEX 7.2 Forumda Muradovs abinin açtığı hyper cam nex 7.2 konusundaki apkyi yükledim ve açtım kasmalar fark ettim ve sonrasında butter fixi kurdum twrpden sonrasında hiç bir kamera çalışmıyor ne stock ne gcam sorunu nasil çözerim yardım bekliyorum sizlerden
  7. S

Yardım Mi 9 SE Pil Performansı

Öncelikle herkese merhaba iyi akşamlar. Cihazımın pil'i inanılmaz derecede çabuk tükeniyor. Miroom kullanıyorum.cihaz sürekli kısık parlaklık , gece modunda ve pil tasarrufu modunda kullanıyorum. Amoled ekranın farkı hiçmi yok
  8. S

Yardım WiFi Sorunu

2 tane wifiye bağladım bu sorun çıkıyor ve de fiber olmasına rağmen çok yavaş
  9. S

Gcam Gcam

Mi Rom 11 uygun güncel gcam ariyorum forumda indirdim donmalar kasmalar mevcut fix te kurdum magisk aracığıyla bu sefer gcam hiç bir işlev yapmiyor sildim yine
  10. S

Yardım Rootlumu?

Mi9 se cihazimi stock romdan miroom 11 a gectim magisk kurulu halde geldi ama root yetkisi gereken uygulamalara yetki vermiyor bu konida yardim edebilecek birisi varmi
  11. S

Yardım Mac adresi

Wifi ağ da engel yedim mac tekrar bağlanmak için mac adresimi değistirmem gerekiyor. Bu mümkün mü
  12. S

Yardım Radyo

Cümleten iyi günler. Malum mi9 se de radyo özelliği yok telefona internetsiz radyo özelliği kazandirabilirmiyiz
  13. S

Yardım Mi9 se

Mi9 se miui 11 günceledim imei kaydı mümkün mü 11 de
  14. S

Yardım Mi9 SE VoLte&VoWiFi

Mi 9 se de vodafone volte&vowifi nasıl açılır Eski telefonumda p20 lite volte hizmetini kullanıyordum.
Üst Alt