Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone sınırsız internetini proxy server ile paylaştığım da, bağlandığım telefondan WhatsApp tiktok ve Instagram da internete erişemiyorum.
YouTube, Chrome ve Facebook uygulamaları sorunsuz ve sınırsız internetini kullanabiliyorum bunun çözümü nedir
Cümleten hayırlı günler. Bir konuda yardıma ihtiyacım var tecrübeli arkadaşlardan, Aylardır WhatsApp Aero kullanıyorum son sürüm de hatalar vardı verilerini yedekleyip yeninden yüklemek istedim ve hepsini .rar biçiminde yedekleme yaptı, uygulamayı tekrar yüklediğimide verilerimi geri yuklemedi...
Gcam - [GRUS] Hypercam NEX 7.2
Forumda Muradovs abinin açtığı hyper cam nex 7.2 konusundaki apkyi yükledim ve açtım kasmalar fark ettim ve sonrasında butter fixi kurdum twrpden sonrasında hiç bir kamera çalışmıyor ne stock ne gcam sorunu nasil çözerim yardım bekliyorum sizlerden
Öncelikle herkese merhaba iyi akşamlar. Cihazımın pil'i inanılmaz derecede çabuk tükeniyor. Miroom kullanıyorum.cihaz sürekli kısık parlaklık , gece modunda ve pil tasarrufu modunda kullanıyorum. Amoled ekranın farkı hiçmi yok
Mi Rom 11 uygun güncel gcam ariyorum forumda indirdim donmalar kasmalar mevcut fix te kurdum magisk aracığıyla bu sefer gcam hiç bir işlev yapmiyor sildim yine
Mi9 se cihazimi stock romdan miroom 11 a gectim magisk kurulu halde geldi ama root yetkisi gereken uygulamalara yetki vermiyor bu konida yardim edebilecek birisi varmi