ShanSheyyy kullanıcısının son içeriği

1. ShanSheyyy

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Bu yeni çıkan yazılım kaydı ile kapanan server kayıt yöntemi arasındaki farklar nedir kullanıcı açısından ne gibi sorun yada faydalar sağlıyor ikisi arasındaki fark? Ayrıca yazılım kayıt yöntemi server kayıt yöntemine göre daha mı ucuz?
  2. ShanSheyyy

Rom Evolution X Android 14 AOSP

Evet arkadaşlar cihaz için en sorunsuz android 14 rom diyebilirim. Play store , kamera vs nerdeyse herşey sorunsuz.. Benim çözemediğim belkide bir bugdur bilmiyorum anasayfada yer alan google arama simgesini kaldıramadım. İçerisinde biraz gereksiz uygulamalar ile geliyor yayıncı hoşlandığı...
  3. ShanSheyyy

İnceleme Efsanenin Batışı

Artık kayda değer yeni konu yok.. Bu başlığı ileri götürenlerin %95 i farklı marka/cihazlara geçiş yapmışlar. Geliştiriciler bile bu cihaz için kolay kolay rom çıkarmıyor artık.Bu mesajları mi9t ile yazıyorum evet hala güncel ,devrinin çok ötesinde bir cihazdı...ful ekran olması nedeniyle...
  4. ShanSheyyy

Yardım Root yok ama root uyarısı alıyorum

Rom - Mi 9T / K20 Stabil MiuiMiX Android 10 V11.0.6.0.QFJCNXM bu konudaki android 10 romu yükledim gerçekten çok iyi android 10 hızını özlemişim adeta ios cihaz kullanıyormuşum gibi tepki hızları alıyorum. Sorum şu romu kurduğumda superuser supersu vs hiçbir root aracı yoktu.ama banka...
  5. ShanSheyyy

Yardım Yangınlardayım YARDIMM

Beyler 30 tane telefonum kırılsaydıda bu sorun başıma gelmeseydi lütfen yardım ailevi baska kopyası baskı resmi vs olmayan cok önemli yedeklerim var. Cihazımda açık olan gmail hesabım uzun yıllardır kullandığım hesabım yedeklemelerim vs vs herşey içerisinde .Mail hesabına bikere girince...
  6. ShanSheyyy

Soru orjinal rom yüklenmiyor ?

Arkadaşlar cihazımda Android 11 miuı 12.1.4 sürümü yüklü çok salak bir sürüm olduğu için mi tool v2 ile ile imzası açık yani bl kilit açmadan resmi olarak dönülebilen romları taradım ve zaten globaldeydim yine android 10 12.0.9 global sürümüne bl kilit açmadan sorunsuz geçtim cihaz on numara...
  7. ShanSheyyy

Rom En Stabil Orijinal Rom

Arkadaşlar Android 11 den Android 10 miuı 12.0.9 global sürüme düşürdüm inanın telefon nefes aldı nefes.Android 11 deki hatlarla dolu miuı sürümlerinden dolayı bana bu sürüm çok hızlı ve stabil geldi ama kendimi alıştırmak istemiyorum Sorum şu bu telefonda en iyi pil süresi ve stabilite hız...
  8. ShanSheyyy

Yardım İnstagram hikeye KALİTE SORUNU

Arkadaşlar instagram son sürüm yüklü.Güzel bir video çekip hikeyede paylaşayım dedim video çamur gibi çıkıyor.Galeride isliyorum 1080p 60 fps video yağ gibi cam gibi on numara.Ama instagram hikaye ye atıyorum 360p çamur gibi çıkıyor çözümü varmı
  9. ShanSheyyy

Soru Hat telefonu kasar mı ?

Beyler biraz saçma olabilir ama hattım türkcell di ve telefonda gereksiz bir şarj tüketimi ve ağırlaşma var global son sürüm yüklü cihaz rootsuz herşey orjinal yani.Bugün vodafone geçtim şebeke 2 diş daha az çekmesine rağmen internet hızı daha iyleşti.sarj süresi ve telefondaki gereksiz...
  10. ShanSheyyy

Yardım Sürüm Düsürme

Arkadaşlar android 12 den 11 e nasıl geri dönebirim andorid 11 uygun sürümü indirip telefon hafızasına attım menüel yüklemeyi denediğimde sürüm düşürülemez hatası veriyor bl kilidi açmadan telefon garantisi bozmadan nasıl sürüm düşürürüm ?
  11. ShanSheyyy

Yardım Kamera açınca telefon yanıyor

Başlıkta belirttiğim gibi.Ön kamera veya arka kamera açıp güzel bir anı için 15-20 fotoğraf çekince telefon aşırı ısınıyor.Android 10 da böyleydi 11 de düzelir diyip güncelledim yine aynısı.Youtubede 1080 60 hz video izliyorum ısınma yok.1-2 saat oyun oynuyorum aşırı ısınma yok ama 15-20 foto...
Üst Alt