ShanSheyyy kullanıcısının son içeriği

1. ShanSheyyy

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

14t pro ile 15 ultra arasında aradaki fiyat farkına değecek kamera performansı varmı
  2. ShanSheyyy

Soru Andorid 11-12 miuı custom romlar arasında en iyisi hangisidir ?

sence şuan hangi cihazın bölümüne konu açmışım hocam?
  3. ShanSheyyy

Soru Andorid 11-12 miuı custom romlar arasında en iyisi hangisidir ?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi..cihazın eski performansını özlediğim için eski romlara dönmeye karar verdim android 10 romlar çok hızlı ama kullandığım bazı uygulamalar android 10 desteğini kesti.Şöyle android 11 veya android 12 miuı CUSTOM romlar arasında kullanıpta en memnun kaldığınız...
  4. ShanSheyyy

Rom Xiaomi Mi9T HyperOS 1.0.3.0 (stable) v2 A13

li link alabilirmiyim müsait zamanda deneyeyim hocam
  5. ShanSheyyy

Rom Xiaomi.Eu 14.0.6 A13

linkte ilgili rom mevcut değil
  6. ShanSheyyy

Rom Xiaomi.Eu 14.0.6 A13

romun yedeği elinde olan varmı
  7. ShanSheyyy

hocam romda herşey ekran süresi değil ki ... sarjı iyi gitsin diye baya çekirdek hızlarını kısmışlar..Ana ekranda bile telefon kamyonet gibi gidiyor...seri seri uygulamalar arası geçiş yapmaya calıs kasıyor...bir uygulamaya tıkladığında şöyle 1 saniye filan bekleyip öyle açıyor...Az önce...
  8. ShanSheyyy

romu kurdum fakat eu 14.0.9.0 android 13 ün yerini tutmuyor...bu rom bana cok hantal geldi.seriymiş gibi duruyor ama değil menüde bir kaç uygulamaya gir çık yapınca hızlı hızlı geçiş yapmaya calısınca kastığını hissediyorsun hemen..günlük kullanıma engel olmaz tabiki.... Eu 14.0.9.0 miuı andorid...
  9. ShanSheyyy

verdiğiniz linkten romu ve gerekli recovery i tekrar indirdim ama malesef kurulumda hata veriyor 1752949704 verdiğiniz linkten romu ve gerekli recovery i tekrar indirdim ama malesef kurulumda hata veriyor
  10. ShanSheyyy

zip dosyası bozup orenge ve normal twrp nin uygun sürümlerini denedim kurulumda hep hata veriyor
  11. ShanSheyyy

Soru 14T Pro vs S24 FE

valla bende s24fe den yanayım ama 8 gb rami olması biraz uzaklaştırıyor....bu devirde oyunlar programlar malum...evet ıphone 4 gb ile taş gibi çalışıyor ama o ios işletim sistemli....android malum yüksek ram ile çalışıyor....hadi bu sene idare ettik seneye yeni android gelince 8 gb yeterli...
  12. ShanSheyyy

Soru 14T Pro vs S24 FE

ön kamera nasıl s23 e göre
  13. ShanSheyyy

Soru 14T Pro vs S24 FE

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu 2 telefon arasında kaldım evet fiyat ve bazı özellikler açısından denk değiller ama 14T Pro yu yurt dışı server kayıtlı 23 e alacağım. s24 Fe ise türkiye samsung garantili 24 bin küsür resmi garanti ,kayıt cart curt olayı yok yani bide üzerine 2 sene...
  14. ShanSheyyy

Yardım Ön kamera Açılmıyor

Beyler kardeşime bu telefonu verdim.Oda yanlışlıkla yere düşürmüş..sert bir zemin değil koltuktan halının üstüne düşürmüş herneyse telefonda çizik bile yok ama kameraya girdiğinde ön kameranın açılması için o yuvarlak simgeye tıkladığında üsttek kamera çıkmıyor ve ekranda kameraya bağlanılamıyor...
Üst Alt