Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu cihazı ufak kardeşime vermiştim bayadır rom kurmuyorum unutmuşum ama şimdi cihazda twrp yüklü twrp üzerinden 4 wipe sonra rom yükleniş daha sonra twrp üzerinden normal sıfırlamakla bu rom kurulmaz mı?
hocam o süreçten beri elimden 1-2 telefon geçti bitaneside samsung tu...a56 idi...Bilemiyorum nedense samsunga alışamadım ve bu ara süreçte elime idarelik telefon geçtiği içinde sıfır telefon alma planlarım hep ertelendi kendi kendime dedimki dur 15t pro çıksın ,dur honor 400 serisi çıksın...
ultraya çıkamam ama mi15 i düşünebilirim...bakınıyorum henüz bazı yerde 15t pro al mi 15 almaya değmez deniliyor bazı yerlerde 15t pro hiç alma 14t prodan farkı yok deniliyor 😀
15t pro nun ön kamera çokmu kötü? Xiaomi cihazlarda genelde ön kamera hep berbat oluyordu ama en azından 15 serisinden itibaren düzeltmişlerdir diyordum
15 den 15t proya geçtiğinizi söylemişsiniz ikisinin ön ve arka kamera kalitesini karşılaştırsanız hangisi daha iyi? ayrıca malzeme kalitesi ve ekran olarak hangisi daha iyi?
Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibi..
15t pro henüz yeni bir cihaz deneyen varmı bilmiyorum ama şu sıralar telefon bakıyorum ama bütçemde sınırlı.
Benim için önemli olan kamera kalitesi ,ekran ve cihaz malzemesi gibi standart kullanıcıların aradığı şeyler...
mi 15 6-7k daha pahalı ama 15t pro...
Konuyu daha iyi anlamak adına soruyorum
Cihazlarımıza tr tools,dft pro v.b gibi programlar ile işin ehli ustalar,ilgili firmalardan satın aldıkları hesaplar ile bl kilit açma,imei kayıt gibi işlemler yapıyordu bu kullanılan programlarda mı açık var yani hesap almaya gerek duymadan bu...
Bu telefon Android 14 ile çıktı şuan Android 16 yi almış peki 16 yi yukleyenler memnun mu telefondan? Yavaşlama ,şarjın hızlı bitmesi v.b gibi sorunlar var mı....Çünkü çok yakında 14t pro alacagim ama 15t serisinide bekleyeyim diyorum 1-2 hafta içinde tanitilacak
Hocam evde h
Hocam orasi öyle ama bu telefon satışa çıktıktan 1.5 sene sonra aldim ben ayrica 1 senede hiç kullanilmadi dolapta durdu şuan hala orjinal ekran koruyucusu takılı okadar temiz kapağında çizik bile yok.Niye böyle saçmaladı anlamadım tamda bu sıralar yurt dışı 14t pro dusunuyordum...
Hocam işlemci kaynaklı ne gibi sorun olabilir daha önce bu cihazın arka kapağı açtım yine açar yapabilirsem islenciyide kurcalarim ama işlemcide ne gibi sorun olmuştur hani nereye mudahele etmem gerekiyor
Arkadaşlar m9t (redmi k20) cihazım kendi kendine dondu reset attım telefon açıldı ama ne hoparlörden nede ahizeden ses gelmiyor....Durduk yere oldu ne yere düştü nede su filan döküldü kendi kendine oldu bu...Cihaza reset attım farklı rom yükledim yok cihazdan ahize ve hoparlörden ses...