Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu daha iyi anlamak adına soruyorum
Cihazlarımıza tr tools,dft pro v.b gibi programlar ile işin ehli ustalar,ilgili firmalardan satın aldıkları hesaplar ile bl kilit açma,imei kayıt gibi işlemler yapıyordu bu kullanılan programlarda mı açık var yani hesap almaya gerek duymadan bu...
Bu telefon Android 14 ile çıktı şuan Android 16 yi almış peki 16 yi yukleyenler memnun mu telefondan? Yavaşlama ,şarjın hızlı bitmesi v.b gibi sorunlar var mı....Çünkü çok yakında 14t pro alacagim ama 15t serisinide bekleyeyim diyorum 1-2 hafta içinde tanitilacak
Hocam evde h
Hocam orasi öyle ama bu telefon satışa çıktıktan 1.5 sene sonra aldim ben ayrica 1 senede hiç kullanilmadi dolapta durdu şuan hala orjinal ekran koruyucusu takılı okadar temiz kapağında çizik bile yok.Niye böyle saçmaladı anlamadım tamda bu sıralar yurt dışı 14t pro dusunuyordum...
Hocam işlemci kaynaklı ne gibi sorun olabilir daha önce bu cihazın arka kapağı açtım yine açar yapabilirsem islenciyide kurcalarim ama işlemcide ne gibi sorun olmuştur hani nereye mudahele etmem gerekiyor
Arkadaşlar m9t (redmi k20) cihazım kendi kendine dondu reset attım telefon açıldı ama ne hoparlörden nede ahizeden ses gelmiyor....Durduk yere oldu ne yere düştü nede su filan döküldü kendi kendine oldu bu...Cihaza reset attım farklı rom yükledim yok cihazdan ahize ve hoparlörden ses...
Arkadaşlar WhatsApp sohbetimi haftada 1 yedeklerin mutlaka zaten otomatikte.Her neyse az önce cihaza farklı bir rom yükledim ve drive hesabını girdim daha sonra whatsabı kurdum numarami yazdım drive hesabındaki 900 MB lik yedeği görüyor geri yükle diyorum 200 kb lik bir veri yüklüyor ne resim...
arkadaşlar 14t pro yu server kayıtlı almak istiyorum piyasada isim yapmış güvenilir olan nere var? bazı kişiler aldıkları cihazların adaptörlerinin sahte çıktığını yada cihazlara fake rom atıldığını filan söylemişler o tarz saçma sapan sahtelikler yapmayan tüm aksesuarları,cihazı orjinal şekilde...
Arkadaşlar 15T pro beklenmeli mi? Eylülde tanıtılacak tahminimce ocak gibi globale düşer....4-5 ay beklemeye değermi yoksa server kayıtlı 14t pro al geç mi diyorsunuz? Ayrıca xiaomi nin doğru düzgün stabil olmayan arayüzü bugları filan nedeniye honor cihazlara yönelmeyede başladım...mesela honor...
abi benim anlamadığım bu telefon xiaomi nin amiral gemisi değil mi ? root room işeriyle uğraşıcaksam,sarjının daha iyi gitmesini sağlamaya çabalayacaksam ne bileyim sorunsuz arayüzün olduğu romu bulmaya çalışacaksam neden dünya kadar para vereyimki bu cihaza....Honor cihazlar bu telefonu yarı...