shadowman36 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi M365 Bluetooth Bağlantı Sorunu

Meraba Arkadaşlar yaklaşık bir sene önce m365 model scooter aldım mi home uygulaması ile bağlantı yaptım. O zaman oluşturduğum 6 haneli parolayı hatırlayamıyorum. Ürine daha sonradan internetten pro modeli hız göstergesi olan ekran taktım kendim. Şimdi resetlemek istediğimde 14 hatasını veriyor...
  2. S

Yardım Xiaomi Note 9s Data Görmeme Sorunu

Cihaz Sıfır daha 2 haftalık PCye taktığımda data görmüyor normal şarj alıyor gibi görünüyor. bir kaç pc ve farklı kablo denedim olmuyor direk şarj gibi görünüyor. Usbyi Şunun için kullan sekmeside çıkmıyor.. Sorun nerden olabilir? naptıysam olmadı
  3. S

Rehber Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Magisk ile Root

onlada denedim hocam olmadı
  4. S

global romda bahsettiğiniz zip muhabbetini bulamadım bide mountta dediğiniz usb otg mi? mount system partitionmu
  5. S

maalesef yeni global rom larda hep sıkıntı çıkarıyor.. mi9 da da olmadı
  6. S

valla her cihazda aynısını yapıyorum bir tek bunda olmuyor. Yani farklı olan ne ki?
  7. S

wipe dan sonra rom olarak eu kullanacağız değilmi? dediğiniz şekilde wipe yapıp son eu rom kurdum kurduktan sonra magisk flashladım cihaz açılır gibi oldu kilidi açmak için ekranı kaydırdım bluetoth hatası verdi sonra ekranda yuvarlak dönmeye başladı tekrar twrpye attı :(
  8. S

yok hocam buda olmuyor.. cihazda global rom var ondan dolayımı yapıyor acaba? diğer hiç bir cihazda sorun yaşamıyorum çok ilginç 1570869767 eu romda denedim aynı sorun devam ediyor. daha önce başına gelen varmı? çözüm üretebilen?
  9. S

mrb kardeşim. dediklerini çok denedim olmuyor. sen k20 proyamı yükledin ? diğer hiç bir cihazda sorun yaşamıyorum sadece k20de yükleyince yeniden başlatınca twrp ekranında kalıyor.. ne yaptıysam olmadı yeni sürüm 19.4 üde yükledim aynı sorun oluyor. apk olarak denedim yine aynısı oldu
  10. S

hocam hala bi çözüm bulamadım
  11. S

yok açılmıyor hocam wipe atınca açılıyor ve magisk menüde görünüyor. onu tekrar tıklayıp yükle dediğinde cihaz yeniden başlıyor ve twrp erkanında kalıyor yine
  12. S

yok hocam yine olmadı magiskin sürümündemi sorun var acaba
  13. S

uninstall denemedim ama magiski kullanmam lazım repair için ama cihaz devamlı twrp ekranında geri açılıyor
Üst Alt