shadow_170 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Magisk ek yükleme gerektiriyor. Sonrası bootloop.

Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonrasında (sağlam bir hard brick ardından) telefonu artık rootladım bootloop yemeden tam derken yine olmadı. Şimdi telefona kurulumu yeni yaptım, üstüne magiski yükleyip tekrar format data yapıyorum (bunu yapmadım mı ne yaparsam yapayım bootloopsuz olmuyo) ve...
  2. S

Yardım Mi 5s brick ve dummy.img yüklenememe problemi.

o iş biraz karışık duruyo ya vallaha ben 4-5 tane miflash denedim farklı sürüm olmadı ama o şase gerekli midir acaba. Hani telefon öldü gibi geliyo artık bi k20 pro almak şart oldu da hiç değilse 3 e 5 e satarım diyodum bunu da :D
  3. S

o şaseyi nasıl yapmak lazım acaba?
  4. S

ya işte sıkıntı flash atamıyorum flashda en başta takılıp kalıyo şu dummy.img
  5. S

senin model farklı ona bişey diyemiycem. Benimkini görüyo pc ama o da fayda etmiyo 1566565760 şimdi video çevirisinden gördüm ataç yada neyle yapıyosan o işlemi biraz dış kısmına dokundurman ve elektiriğin dolaşması için bi üçgen yada halka tarzı bişey yapman gerekiyomuş.
  6. S

anladığım kadarıyla bataryanın pinini de sökmek gerekiyo henüz onu deneyemedim ben tarık sen bi dener misin
  7. S

buna baktım da ya o noktalara illa o cımbız gibi aletle mi basmamız lazım başka bişey kullansak olmuyo mu bende bi türlü olmadı çünkü Edit: benim baktığım video buymuş
  8. S

onla da denedim maalesef çözüm olmadı
  9. S

Arkadaşlar merhaba, telefona bişeyler atarken yeniden başlatmamla telefon gitti ve ekran ışık led hiçbişey yok. Fastboot modunda rom atmayı deniyorum ve aygıt yöneticisinde 9008 olarak görünüyo ünlemsiz orda bi sorun yok ve miflash tool da görüyo telefonu. Fakat ne yaparsam yapayım şu dummy.img...
  10. S

Soru Performans olarak en iyi rom.

Arkadaşlar iyi günler. Cihazı alalı 1,2 ay oldu (Hepsiburada sağolsun) ve, hemen hemen denemediğim rom, ıvır zıvır kalmadı gibi. Son olarak kullandığım LOS ve Global beta sürümleriydi ve bunlara ek Guyver Kerneli yükleyerek kullanmaya başladım. Şimdilik gördüğüm en iyisi bunlar gibi (çin romu...
Üst Alt