seysey kullanıcısının son içeriği

1. seysey

Sohbet 50cc yerine 110cc Kullanmak

Selamın aleyküm kardeşlerim. Öncelikle iyi formlar dilerim hepinize. "Kısaca konudan bahsedeyim, satın almak istediğim bir motor var ve B ehliyetim ile kullanabiliyorum. Ruhsatta 50cc olarak geçiyor ama motorsiklet 110cc yapılmış. Herhangi bir çevirmede sizce bir sorun yaşar mıyım? Bu konuda...
  2. seysey

Sohbet Gelecek Hakkında Tecrübeler

Merhaba sevgili kardeşlerim/abilerim. Kocaelide yaşıyan 22 yaşında internet ve ağ teknolojileri bölümü ön lisans mezunu bir arkadaşınızım. Haziran 2020 de askerden geldim ve geldiğim günden bu yana bir çok farklı sektörde iş başvurlarına gittim. Askere gitmeden önce askerlik bahane edilerek red...
  3. seysey

Sohbet Organ Bağışı-Teşvik

Merhaba sevgili arkadaşlarım. Bu konuyu sizlere açmanın mantıklı olacağını düşündüm. Geçenlerde sağlık bakanlığının"e-nabız"uygulamasında organ bağışı kısmına denk geldim ve biraz inceledim. Sonrasında kendimi organ bekleyen kardeşlerimizin yerine koydum ve nasıl bir his olduğunu anlamaya...
  4. seysey

Yardım Redmi 9S Ahize Sorunu

Sevgili Arkadaşlarım Merhaba, Öncelikle telefonumdan bahsedeyim, telefonum redmi 9s. Yaklaşık 3 aydır kullanmaktayım ve ahize konusunda sorun yaşıyorum. En az haftada bir sefer ahize kendini kapatıyor, yani arama yapacağım sırada çıt çıt diye ses geliyor ve sonra hiç ses yok anca hoparlörden...
  5. seysey

Yardım Telefonu PC mantığında kullanabilme imkanımız var mı?

Sevgili dostlarım Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Xiaomi 'nin bizlere sunmuş olduğun böyle bir platform veya cihaz var mıdır? -Örn: Samsung 'un DEX adından bir cihazı var kullanımı şöyle; telefonu üstüne koyuyorsun ve USB yerlerine klavye fare bağladıktan sonra monitör de çıkan ekran aynı...
  6. seysey

Sohbet Düşünceleriniz ve Önerileriniz

Sevgili dostlarım Merhaba! Bundan yaklaşık 5 sene önce bir site kurmuştum "Tanitimus" adında. Amacı ise insanlara bilmediği veya ilk defa kullanacağı programların nasıl kullanıldığı ve ne işe yaradığını anlatan çok kapsamlı bir siteydi. Maalesef işlerim bazı nedenlerden dolayı yolunda gitmedi ve...
Üst Alt