Seymen342 kullanıcısının son içeriği

1. Seymen342

Yardım Google Play Store Ağ bekleniyor hatası

Mobil paylaşım üzerinden birine bağlanıp GPlay Store'den herhangi bir uygulama (boyutu farketmeksizin) yükle dediğimde Ağ bekleniyor yazısında kalıyor. Bunu Wi-Fi ve mobil veri bağlantısında yapmıyor.Hocalarım yardımınızı bekliyorumm :D
  2. Seymen342

Yardım Uygulamayı sistem uygulaması yapma ?

Hocam bu yöntemi biliyorumda uygulama ile daha kolay oluyor hani uğraşmıyoruz diye iyi oluyordu yine de ilginiz için teşekkür ederim app systemizer işe yaradı 1577402179 Hocam çok teşekkürler app systemizer ile temiz bir şekilde system app a taşıdım
  3. Seymen342

Hayır deneyeyim hemen geri döneceğim
  4. Seymen342

Xiaomi.eu stable rom kullanıyorum ve cihaz modelim mi8. Hocalarım şimdi ben terminal emülatorü link2sd veya luckypatcher ile sistem uygulaması yap dediğim takdirde tamam diyor yeniden başlat diyor başlatıyorum ardına uygulamayı telefondan siliyor yok ediyor. Google playdan arattığımda yükle...
  5. Seymen342

Soru Xiaomi.eu romda globalden stabile geçiş yapabilir miyim?

Format data uygulamaların silineceği anlamına geliyor değil mi :D
  6. Seymen342

Soru Xiaomi.eu romda globalden stabile geçiş yapabilir miyim?

Hocam ben şimdi xiaomi.eu beta 9.12.12(android 10) rom kullanıyorum. Model mi 8 ben şimdi xiaomi.eu son sürüm global e geçiş yapabilirmiyim miui 11 kullanıyor ama anroid 9 tabanlı brick durumu söz konusu mudur?
  7. Seymen342

Yardım Android 10 da Magisk

Hepinizin dediklerini denedim hocam yok olmuyor atlayamıyor mi logosunu
  8. Seymen342

Yardım Android 10 da Magisk

Xiaomi mi 8 cihazımda magisk ile eu rom kullanıyordum. Son guncellemeyi yaptiktan sonra magisk flashladığımda Mi logosunda takılı kalıyor. Var mıdır yardım edebilecek bir usta
  9. Seymen342

Yardım İndirilenler Yeniden Başlat Hatası

Eskiden mi5 cihazımda da bu durumu yaşıyordum şuan mi8 cihazımda da var bu durum. Google veya herhangi bilinmeyen yabancı kaynak indirdiğim yüksek boyutlu dosyalarda (Xiaomi.eu güncellemesini sitesinden) indirdiğimde 1.09.1.44GB boyutlara geldikten sonra iptal olup yeniden başlat diyor durmadan...
  10. Seymen342

Yardım Pubg sorunu

Hocam 3 parmak oynuyorsanız "3 parmak ile ekran görüntüsü kaydet" özelliğini kapatıp tekrar oynamayı deneyin. Maalesef ekran görüntüsü olayı Sanal Piano da keşfettiğim bir kusur|(
  11. Seymen342

Yardım Xiaomi Pocophone F1 30 FPS Ekran Kaydetme Sorunu

Ne demek hocam :P İlla kendi ekran kaydedicisinde 60fps görmek istiyorsanız xiaomi.eu dan telefonunun modeline uygun MİUİ EU rom indirebilirsiniz. ^_^
  12. Seymen342

Yardım Xiaomi Pocophone F1 30 FPS Ekran Kaydetme Sorunu

Sabit Kare Hızı seçeneğini kapatıp video kaydını başlat 60FPS hissiyatı alman gerekiyor. Uzun zamandır Xiaomi'nin ekran kaydedicilerinde seçenekler arasında en yüksek 30FPS var. Google Play Store'den 60FPS çekim yapabilen uygulamalar mevcut onları da kullanabilirsin.
  13. Seymen342

Soru Sistem Sesleri

İnternet uzerinden araştırdım ama linki mevcut değil. Magisk içinden indiriliyor maalesef |(
  14. Seymen342

Soru Sistem Sesleri

Elimde link yok Magisk'ten modül olarak indirdim. "razerite" diye okutursan çıkar yüksek ihtimal nod~~ sadece ekran kilidi değil boot animasyonu ,zil sesleri,bildirim sesleri,alarm sesleri felan da mevcut :P
  15. Seymen342

Soru Sistem Sesleri

Değerli MİUİ Severler, Bu ekran kilidi sesleri ,kamera sesleri(.ogg uzantılı sesler) vs. sistem seslerini değiştirip telefona güzellik katan ilgi çekici sesler kullanan kullanıcılarımız var mı ? Birbirimizle paylaşalım ben Magiskte razer phone 2 nin seslerini flashladım hoş şeyler mevcut :P
Üst Alt