sessionid0 kullanıcısının son içeriği

1. sessionid0

Rom [ROM][ANDROİD 10][LineageOS][GSI]- Xiaomi Redmi 8 için

Diğer soruna cevap olarak yazdım. Kontrol et
  2. sessionid0

Rom [ROM][PixelExperience][10][GSI]-Xiaomi Redmi 8 için

Halen Pixel ROM'u kullanıyorum ama bir iki yerde hata fark ettim. Birincisi; Arka planda ses veya mikrofonu çalıştıran bir uygulama açıkken, birine arama yapınca sesin karşı tarafa gitmiyor. Bu sorunu çözmek için en son kullandığın uygulamaları uygulamanın hakkında kısmına girip durdurmaya...
  3. sessionid0

Öncelikle geç cevap için kusura bakma. Bahsettiğin durumu ben de yaşadım ve forum XDA Developers üzerindeki birkaç insan da bana sordu. Cihazın A/B desteklediğini forum XDA Developers yardımıyla öğrendim. Benden önce GSI rom paylaşan olmuştu orada. Oradaki rom A/B'ydi. Cihaz A/B'yi destekliyor...
  4. sessionid0

Cihazın Stock ROM'u gerçekten yavaş. Ben de zaten bu durumdan dolayı Pixel Experience rom yükledim. Bu rom bayağı stabil çalışıyor. Twitter'ı ben de kullanıyorum ve ciddi bir kasma sorunu yaşamadım. Hiçbir uygulamada herhangi ciddi bir donma kasma olayı yaşamadım diyebilirim. Büyük ihtimal ile...
  5. sessionid0

Geç mesaj için kusura bakma öncelikle. Sana önerim Pixel Experience ROM olur. Performans bakımından gayet iyi. Herhangi bir sorunla karşılaşma durumun da Lineage OS'a göre daha düşük. Bu arada kurulum esnasında bir hata ile karşılaşırsan bana o konu üzerinden ulaşabilirsin. Elimden geldiğince...
  6. sessionid0

Google Apps ile ilgili sorunu Lineage OS için paylaştığım gönderide paylaştım. 14. ve 15. adımı uygulayarak yapabilirsin. Buraya da yazayım: SHRP Recovery için; 14- Şimdiki adım çok önemlidir. Ciddi anlamda yanlış bir şey yapmamanız gerekir. Ana menüye dönün, wipe'a basın. Advanced wipe'a basıp...
  7. sessionid0

Her şeyden önce, bu ROM için gerekli olan tüm dosyaların indirme bağlantısı "XDA geliştiriciler forumu ve GitHub" üzerinden alınmıştır. Redmi 8 için GSI romları ile denemeler yapıyordum. Redmi 8'e bu sefer de Lineage OS kurmayı denedim. Sizinle paylaştığım adımları tek tek izlerseniz sorun...
  8. sessionid0

Bu romu kurdum ve maalesef ki telefonda şebeke sorunu oluşturuyor. Imei'ler sistem tarafından görünmüyor. Bundan dolayı crDroid yüklemeye çalışırsan bu konuda sıkıntı yaşayabilirsin.
  9. sessionid0

Gün içerisinde LineageOS ve crDroid romlarını deneyeceğim ve eğer başarılı olursam yeni bir konu açacağım. Beklemede kal :)
  10. sessionid0

Rica ederim kardeşim. Fark ettiğin herhangi bir hata olursa lütfen bana bildir. Eğer çözebileceğim bir konuysa yardımcı olurum. :)
  11. sessionid0

Hoş buldum, teşekkürler.
  12. sessionid0

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ve XDA Developers'ta paylaştığım bu gönderiyi buradan da paylaşmak istedim. Her şeyden önce, bu ROM için gerekli olan tüm dosyaların indirme bağlantısı "XDA geliştiriciler forumu" gönderilerinden alınmıştır. Redmi 8 için sürekli olarak GSI romları ile...
Üst Alt