sese61 kullanıcısının son içeriği

1. sese61

Satış Mi 9 Siyah ( 6-128 ) Tertemiz

Merhabalar arkadaşlar. İstanbul Turan Gsm'den sıfır olarak aldığım cihazımı satıyorum. Cihaz özelliklerini hepiniz biliyorsunuzdur. 6-128lik olan modeldir. Ömür boyu imei sorunu yoktur. 5-6 aylik cihazdır. Herhangi bir tamir, düşme,ezik hatta çizik bile yoktur. Surekli kilif ve ekran koruyucu...
  2. sese61

Çözüldü Mi 9 için Quck charge sarj cihazi tavsiye

Merhabalar. Uzun zamandır mi 9 kullaniyorum. Ama kendj sarj aletiyle uzun sarj suresini beklemek istemiyorum. Quick charge 4.0 kullanan var mi ? Ya da alabileceğim yer tavsiye edebilecek ? Teşekkürler
  3. sese61

Sohbet Deprem oldu.

Merkez üssü Elazığ. 6.8 büyüklüğünde. Ben Trabzonda'yim buradan bile hissedildi. Herkese gecmis olsun.
  4. sese61

Sohbet Mini gezi.

İyi aksamlar muhabbet olsun diye böyle bir konu acayim ve bugünkü geziyi paylasayim dedim.sun~~ Geziye benimle beraber 3 kişi olarak basladik. Bende Asya nostalji 150 var. Diger arkadasimda Kuba Dragon 50(110a cevrilmis) Diger arkadasimda Bajaj 125t. Geziye once petrol ofisinden başladık benzin...
  5. sese61

Sohbet Yerli araç tanıtılıyor.

14:30 da yerli araç tanitilacak. Ne kadar yerli o tartışılır ancak sonuçta bizim aracımız o yüzden şahsi fikrim sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum. İsmi ne olacak ? Fiyat ne olacak ? Yorumlara :) 1577446807 İlk bılgıler : 200 - 400 beyrgırlık ıkı versıyon olacak 2 çeker ve 4 çeker olarak ıkı...
  6. sese61

Turkcell Turkcell'e geçtim.

İyi forumlar. 6 yıllık Vodafone abonesiydim. Dün itibariyle Turkcell'e gectim. 6 yıl icinde Vodafone'un özellikle RED tarifelerinin ilk çıktığı zamanlarda cok çok memnun kaldim. Ücretsiz vale,kahve,sinema bileti vs derken cezbetti herkes gibi beni de. Son 2 yildir da ne kampanya ne fiyat ne de...
  7. sese61

Çözüldü Twitter çöktü mü?

Twitter ı olan arkadaşlar kontrol edebilir mi ? Ben de mi sorun yoksa çöktü mu?
  8. sese61

Haber Xiaomi Mİ & Redmi serisi arasındaki farklar

https://www.webtekno.com/xaiomi-mi-redmi-arasinda-ne-fark-var-h81091.html 1. Xiaomi Mi markalı telefonlar bulunduğu sınıfın amiral gemileridir, Redmi’ler ise onların alternatifi olur. 2. Xiaomi Mi telefonları kamera açısından Redmi telefonlarına göre daha iyi bir noktada. 3. Xiaomi Mi...
  9. sese61

Sohbet Apex Legends

Merhabalar. Apex Legends oynuyoruz iki arkadaş. Haftanin 4 günü garanti oynariz. Apex 3 kisilik gruplar ile oynanıyor. Biz 2 kişiyiz. Forumdan bir 3.kisi cikar mi diye sorayım dedim ? Var mı oynayan :)
  10. sese61

Yardım Mı 9 twrp ekranında kalma ve restore yapamama

İyi forumlar dostlar. Cihaza revOS yuklemeye calıstım twrp menusunden. Ama olmadı. sureklı twrpye atıyor. Sonra tamam dedım olmadı restore yapayım. Bu sefer de dahılı depolamayı gormuyor. Yanı goruyor da depolama ıcındenkı tum klasörler xqwqwxqwxqwx - zuzyzzyzuzı - zşlzşzşzş gıbı ısmlere...
  11. sese61

Mod [Mi9] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 84HZ [RooT] MIUI 10 Android 9

Hocam twrp aciliyorsa daha önce cihazinizi twrp den yedekleme yapmamis miydiniz ? Eger yapmissaniz restore diyerek geri yukleme yapin. Yok yapmamissaniz cihazi pcye baglayip twrp klasörüne atin suanki romunuzu oradan tekra yukleme yapin.
  12. sese61

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın :) Trabzon'dan iyi gunler. Burada hala güneş dogmadi.
  13. sese61

Yardım telefonu kullanamıyorum

Geçmiş olsun hocam . Dediğim gibi benim bildigim kadarıyla twrp den uygulama silme yok. Yedek varsa yedege geri donme . Yoksa twrp den sifirlayip cihazi sifirdan kurmak lazım.
  14. sese61

Yardım telefonu kullanamıyorum

Twrp den silemezsiniz uyyulamayi. Ama yedeginiz varsa onu yukleyin eskisi gibi kullanin cihazınızı 1574215208 Ayrica dpi ayari icin uygulamaya gerek yok , geliştirici seçeneklerinde var :)
Üst Alt