sero2452 kullanıcısının son içeriği

1. sero2452

Diğer Xiaomi 17 pro max ile Geri Döndüm

Hayırlı olsun hocam
  2. sero2452

Diğer Çin Cihaz Bl Kilidini Nasıl Açtım

Global Yükledim Android 12 Denedim Boot Etmedi android 13 olan sürümü yükledim
  3. sero2452

Önce Çin Hesabı Açtım Sonra Miui 14 e Düşürdüm Miui 14 De Hesabı Ekledim Sonradan Mi Unlocktan Saat Aldım Zaten Anlatmıştım
  4. sero2452

Madalya 🎉 Gelenek Bozulmuyor: 23 Nisan Özel Forum Madalyanızı Alın!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.
  5. sero2452

Hocam Ne Yazık ki O Tür Hata İle Karşılaşmadım Hiçbir Fikrim Yok
  6. sero2452

Yardım Redmi note 13 pro 5g çin bootloader nasıl açılır YARDIM

Hyperos Da Oto Başvuru Scriptleri Var Özelliklede Hos1 De Çalışıyordu En Son Teşekkür Ederim
  7. sero2452

Sağlık Olsun Hocam
  8. sero2452

Cihaz Redmi Note 12 Pro 5G Hocam Rom Atma İşleminide Forumda Bl Kapalı Brom Modda Rom Atılıyordu O Konuya Bakıp Attım Bende 1776786307 Rehber - Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi Buradan Bakıp Yaptım
  9. sero2452

Bypass da denedim olmadı hocam bu arada benim cihaz içinde açılmaz dediler
  10. sero2452

Merhaba, herkese çin cihaz bl kilidi açılmaz dendi ama uzun uğraşlar sonrası belki size yardımı dokunur diye paylaşmak istedim. Önce forumdan çin hesabı alma rehberinde Polonya VPN ile bağlanıp Türk numarası ile aldım daha önce mi hesabı açılmamış olması lazım yoksa kod gelmiyordu. Ondan sonra...
  11. sero2452

Yardım Redmi note 13 pro 5g çin bootloader nasıl açılır YARDIM

Forumdaki çin hesabı açma rehberinden kayıt oldum açtım hocam Çin cihaz redmi note 12 pro 5g herkes açılmaz diyordu ama açıldı.
  12. sero2452

Diğer Xiaomi 17 Pro Max Çin hesabı ile BL kilidi açma denemesi

Note 12 pro 5g açabilir miyiz hocam sizde olursa bende denemek isterim
  13. sero2452

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

Usbdk kurarken Windows antivirüs uygulamasından bellek bütünlüğünü kapat birde öyle dene 1769258525 Birde sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakman gerekebilir
  14. sero2452

Yardım NV Data is corrupted hatası

Hocam Bl Kapalı Çözümleri Forumdan Bilen Biri Yazacaktır. Hayırlı Geceler Dilerim.
  15. sero2452

Yardım NV Data is corrupted hatası

Note 10 pro modem dosyası var Bl kilidi açıksa onu dene bende öyle çözmüştüm sende çözüm olurmu tam bilmiyorum o yüzden riskine karışamam
Üst Alt