Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Palladium OS | Stable | Official | Android 11
Rom Version: 1.3
Raphael
Vanillia\Gapps
Device Maintainer: wadiehabib
Rom Özellikler Videosu
Nusantara romun yaratıcısından yeni bir rom.
Kurulum Talimatları Android 11
>> Format Data Yes
>> Reboot Recovery
>> 4 Wipe (Dalvik art Cache ~ Data...
" #DroidOnTime "
ROM Version: 5.0
Device: raphael/raphaelin
Maintainer: Ritzzz
Build Status: Official
dotOS, performans ve kararlılığa odaklanan bir Android ROM'dur. Performans ve Batarya ile uğraşmadan rom'umuzun harika görünmesini ve harika hissetmesini sağlamaya odaklanıyoruz! Böylece...
Herkese merhabalar. İyi forumlar.
iPhone klavyesini Android'de kullanmak istiyorum ancak stabil düzgün çalışan bir klavye bulamadım. Konu hakkında hangi programları önerirsiniz?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.
Huawei geçtiğimiz ay Google mapse rakip olarak kendi haritalar uygulamasını çıkardı ve Huawei appgallery üzerinden indirilebilir dendi. Ancak appgallery üzerinden arattığımda petal mapsi bulamıyor ve istek yaptığımda bölgenizde kullanılamıyor deniyor...
Selamlar herkese, 2 haftalık S5 Max kullanıcısı olarak böyle bir konu açmak istedim. S5 Max kullanan diğer üyelerimizle birlikte bilgi alışverişi, robotun kullanımı hakkında tüyolar veya problemler hakkında konuşmak ve bir bilgi birikimi yaratmak istedim.
Ben 2 haftadır kullanıyorum ve gayet...
Merhabalar herkese, iyi forumlar.
Benim problemim ekran kaydırma ile aldığım screenshotı WhatsApptan gönderdiğimde görüntü tamamen bozuluyor, yazılar okunmuyor, hesap makinesiyle fotoğraf çekmişim gibi oluyor. Bu sorunun çözümünü bulamadım whatsapptan kaynaklandığını düşünüyorum ama başına...