serkaon kullanıcısının son içeriği

1. serkaon

Rom Palladium OS | Stable | Official | Android 11

Palladium OS | Stable | Official | Android 11 Rom Version: 1.3 Raphael Vanillia\Gapps Device Maintainer: wadiehabib Rom Özellikler Videosu Nusantara romun yaratıcısından yeni bir rom. Kurulum Talimatları Android 11 >> Format Data Yes >> Reboot Recovery >> 4 Wipe (Dalvik art Cache ~ Data...
  2. serkaon

Rom [ROM] [11.0.0] dotOS v5.0 [OFFICIAL] [raphael/raphaelin] [07/02/21]

" #DroidOnTime " ROM Version: 5.0 Device: raphael/raphaelin Maintainer: Ritzzz Build Status: Official dotOS, performans ve kararlılığa odaklanan bir Android ROM'dur. Performans ve Batarya ile uğraşmadan rom'umuzun harika görünmesini ve harika hissetmesini sağlamaya odaklanıyoruz! Böylece...
  3. serkaon

Soru iPhone Klavyesi

Herkese merhabalar. İyi forumlar. iPhone klavyesini Android'de kullanmak istiyorum ancak stabil düzgün çalışan bir klavye bulamadım. Konu hakkında hangi programları önerirsiniz? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. serkaon

Soru Huawei Petal Mapsi Huawei Dışındaki Cihazlara Yükleyememe Problemi

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Huawei geçtiğimiz ay Google mapse rakip olarak kendi haritalar uygulamasını çıkardı ve Huawei appgallery üzerinden indirilebilir dendi. Ancak appgallery üzerinden arattığımda petal mapsi bulamıyor ve istek yaptığımda bölgenizde kullanılamıyor deniyor...
  5. serkaon

Soru Xiaomi Roborock S5 Max Kullanıcıları

Selamlar herkese, 2 haftalık S5 Max kullanıcısı olarak böyle bir konu açmak istedim. S5 Max kullanan diğer üyelerimizle birlikte bilgi alışverişi, robotun kullanımı hakkında tüyolar veya problemler hakkında konuşmak ve bir bilgi birikimi yaratmak istedim. Ben 2 haftadır kullanıyorum ve gayet...
  6. serkaon

Çözüldü Kaydırma İle Alınan Ekran Görüntüsü Problemi

Merhabalar herkese, iyi forumlar. Benim problemim ekran kaydırma ile aldığım screenshotı WhatsApptan gönderdiğimde görüntü tamamen bozuluyor, yazılar okunmuyor, hesap makinesiyle fotoğraf çekmişim gibi oluyor. Bu sorunun çözümünü bulamadım whatsapptan kaynaklandığını düşünüyorum ama başına...
Üst Alt