Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba. dün akşam mi 6 cihazım aninden kapandı. açılışta fastboot ekranına düştü.içinde eu stabil bulunmaktaydı.root lu ve magiskliydi.tüm gece uğraştım adb yle tekrar twrp recovery atmaya çalıştım olmadı.komut atınca "sending" kısmına düşemedim. flash tool ile komple temiz kurulum...
üstad ben azalan şarjını %15, ekran süreni 30 dakika baz alarak ve her yarım saatlik ekran sürende %15 azalacağı varsayımı ile yarım yamalak matematiğimle yaptım idare et :) çift hatla 5 saati geçmesi zaten olayı bitirir direk roma geçirtir :)
üstad zahmet verdim sağolasın. biraz hızlı inmiş gibi düşünürken senin çift hat kullandığını gördüm.çift hattın şarj süresine etkisi ortada.ortalama bir hesapla çift hat kullanımında 3,5 saat gibi bir ekran süresi alınacak gibi duruyor.tek hat kullanımında bu süre 5 i geçer diye...
hocam öncelikle geçmiş olsun.inşallah bir çözüm yolu bulunur.sana nacizane tavsiyem üstadlarında dediği gibi bl yi kapatmaman.bizler bl yi açmak için 3 gün beklemiştik çünkü ilerde yazılımla oynayan herkesin başına bazı sorunlar gelebiliyor ve imdadımıza açık bl ve flash tool koşuyor.açık bl de...
konudan müzdarip olan benim gibi başka arkadaşlarda olmuştu ve konu tartışılmıştı. bl açıksa fastboot ile clean all seçeneği seçilerek yükleme yapılıp sorun yazılımsal ise çözülür.ben öyle çözdüm.çözülmezse servise öyle gönder.bende önce rom denemeni tavsiye ediyorum.yalnız verileri yedekle...
üstad pro stabil konusundan sonra burda yine karşılaştık.dertlerimiz aynı galiba zira bende şimdi romu indiriyorum :) bizim bu rom kaşıntısı yüzünden 128 lik cihazları kullanamayacağımız artık kesinleşti sanırım.ekran süresi gayet başarılı.bakalım bizde sonuç ne olacak