Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi resmi kanalından Global version redmi note 7 nin kutu açılışını yaptı. pek bilmem bu konuları ama, galiba redmi note 7 nisan başına gelecek gibi duruyor
merhaba arkadaşlar şu sıralar 2500 tl altında alınabilecek fiyat performans olarak güzel bir telefon varmıdır? kardeşime çarşamba günü mi 8 lite aldık gayet memnunuz fakat ben farklı birşey olsun istiyorum. redmi note 7 çıkarsa kesin alırım fakat 2 aydan önce çıkmaz gibi.
arkadaşlar başlıktaki gibi redmi note 7 zam'dan (yüzde 50 zam gelecek sanırsam) önce yani 1 nisandan önce tr ye gelme ihtimali varmıdır?
(zam gelmesi kesinleştimi bu arada tam bilmiyorum, sadece duydum.)
kardeşim ben bir konu açmıştım, ve birrkaç daha konu var. bende redmi note 7 düşünüyorum. oradaki yorumlar sana fikir verebilir
Soru - Mi 8 Lite mı redmi note 7 mi?
Sohbet - Redmi Note 7 beklemeye değer mi?
redmi note 7 yanılmıyorsam 3 ay sonra gelir diyorlar doğrumudur? hem oylama hemde biraz araştırdğıma göre redmi note 7 beklenmeye değer diyorlar. sanırım fiyatı da güzel olursa Redmi note 7 alacağım