SerJamir kullanıcısının son içeriği

1. SerJamir

Yardım Mi 9T Bildirim Işığı sorunu

Sonuç nedir? Galiba yok ışık
  2. SerJamir

Sohbet mi 9 se

turan gsm 3199 tl yazmış. 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza için 1999 Yuan (300 dolar / 262 Euro) ve 6 GB RAM 128 GB dahili hafıza için 2299 Yuan (340 dolar / 300 Euro) deniliyor.
  3. SerJamir

Sohbet mi 9 se

arkadaşlar mi 9 se bildiğiniz güvenilir satıcı varmı? bu telefon tr ye sizce ne zaman gelir?
  4. SerJamir

Yardım Telefon önerisi (2500)

Fiyatı 2500 civarı olacağını sanmıyorum ama hayırlısı
  5. SerJamir

Video Xiaomi resmi kanalından redmi note 7

Xiaomi resmi kanalından Global version redmi note 7 nin kutu açılışını yaptı. pek bilmem bu konuları ama, galiba redmi note 7 nisan başına gelecek gibi duruyor
  6. SerJamir

Diğer Yanlışlıkla hızlı internet verdiler

bahsedilen hız bu dostum. herkez görebiliyor değilmi?
  7. SerJamir

Yardım Pocophone f1 dokunmatik sorunu

tam alacaktım bu sorunu duydum :/
  8. SerJamir

Sohbet şu sıralar alınabilecek fiyat performans telefonları

peki redmi note 7 1 nisandan önce gelme şansı varmı?
  9. SerJamir

Sohbet şu sıralar alınabilecek fiyat performans telefonları

merhaba arkadaşlar şu sıralar 2500 tl altında alınabilecek fiyat performans olarak güzel bir telefon varmıdır? kardeşime çarşamba günü mi 8 lite aldık gayet memnunuz fakat ben farklı birşey olsun istiyorum. redmi note 7 çıkarsa kesin alırım fakat 2 aydan önce çıkmaz gibi.
  10. SerJamir

Sohbet redmi note 7 zamdan önce TR'ye gelirmi?

arkadaşlar başlıktaki gibi redmi note 7 zam'dan (yüzde 50 zam gelecek sanırsam) önce yani 1 nisandan önce tr ye gelme ihtimali varmıdır? (zam gelmesi kesinleştimi bu arada tam bilmiyorum, sadece duydum.)
  11. SerJamir

Sohbet Redmi Note 7 beklemeye değer mi?

abi 1 nisanda telefonlara zam geliyormuş, sence 1 nisana kadar gelirmi? zam gelene kadar telefon tr ye gelmesse mi 8 lite alırım büyük ihtimalle.:D
  12. SerJamir

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

sanırım 1 nisanda telefonlara baya bi zam gelecek. (tam oranını bilmiyorum haberleri googlede var) inşallah zam gelmeden telefon tr ye gelir.
  13. SerJamir

Soru Telefon Değişikliği

kardeşim ben bir konu açmıştım, ve birrkaç daha konu var. bende redmi note 7 düşünüyorum. oradaki yorumlar sana fikir verebilir Soru - Mi 8 Lite mı redmi note 7 mi? Sohbet - Redmi Note 7 beklemeye değer mi?
  14. SerJamir

Soru Redmi Note 7 almayı düşünüyorum...

bende almak istiyorum. internetten aldıysanız bende öğrenmek isterim. ayrıca global versiyonu ilemi aldınız?
  15. SerJamir

Soru Mi 8 Lite mı redmi note 7 mi?

redmi note 7 yanılmıyorsam 3 ay sonra gelir diyorlar doğrumudur? hem oylama hemde biraz araştırdğıma göre redmi note 7 beklenmeye değer diyorlar. sanırım fiyatı da güzel olursa Redmi note 7 alacağım
Üst Alt