serdartuzen kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi 10i depolama göstermiyor

Selamünaleyküm cihaz mi10i telefoncuya imei atılsın diye verdim twrp yüklemiş sorun yok ama depolamaya dair hiçbir şey göükmüyor ve uygulama yükleyemiyorum bunu nasıl çözerim?
  2. S

Yardım Mi Compact üzerinde ki mikrofon ne işe yarıyor?

Xiaomi mi Compact hopörler aldım üzerinde mikrafon var onu basınca çince konuşuyor mi homeden baktığım zaman cihaz gözükmüyor. Kutunun üstündeki qr kodda ki mi ai uygulamayı indirdim uygulamayı açmaya çalıştığım da açılmıyor.
  3. S

Çözüldü note 6proya yanlış magisk kurdum

magisk 20.4 kuruluydu dolby atmos için 20.1 kurulması gerekiyormuş kurmaya çalıştım kurulmadı 2-3 defa sonra 19.4 kuriyim dedim twrpden flashladım telefon mi ekranında kalıyor. twrpden magisk uninstall flashladım başarısız dedi. ne yapmam gerekiyor?
  4. S

Sohbet İnternet hızlarınız nasıl? + kaç tl veriyorsunuz?

millenicom 35mbps 80tl sizce iyi mi? sizinki kaç mbps ve ne kadar?
  5. S

Çözüldü Telefonum açılmıyor

magisk 20.1 kuruluydu uninstall yapıp 19.4 yükledim açılmadı 19.4 uninstall flashladım yine açılmadı nasıl yapabilirim sizce ? recovery menüsüne giriyor pitchblack recovery yüklü miui 12 beta
  6. S

Yardım miui 12 den sonra potre ve yüz okuma çalışmıyor

xiaomi redmi note 6 pro cihazıma miui 12 yükledikden sonra yüz okum var ama çalışmıyor. kamera güncellenmedi ve kamerada ki potre modu gitti.
  7. S

Çözüldü XİAOMİ redmi note6 pro açılmıyor

xiaomi redmi note 6 pro Twrp yüklü yanlışlıkla sistemi sildim stock rom flashlıyorum telefon açılmıyor not; driver yüklü ,pitchBlack recovery yüklü
  8. S

Yardım xiaomi fredmi note 6 pro açılmıyor

HOCAM ALLAH RAZI OLSUN 2 GÜNDÜR BUNUNLA UĞRAŞIYORUM EN SON ÇARE STOCK ROM ATICAKDIM .
  9. S

rica etsem link atabilirmisiniz
  10. S

gcam yüklü sorunsuz kullanıyordum en son güncelleme geldi güncelledim sonrasında google camera açılmadı. Manual Camera Compatibility uygulamasına girdim hepsi çarpıydı sonra recovery moda aldım( PitchBlack Twrp kurulu) Magisk.zip i tekrar yükledim reboot dedim ve telefon mi logosu geliyor ama...
  11. S

Yardım Xiaomi redmi note 6 pro açılmıyor

Pc siz kurtarmanın yöntemi varmı?
  12. S

Fotoğraflar v.b var bunlar silinmeden nasıl olur?
  13. S

Rootlu (gcam için) güncelleme geldi güncelledim (pıtchblack recovery den güncellendi) güncellemeden sonra gcam açılmadı recoveryden magisk(root) yükle dedim telefon böyle kaldı daha da açılmıyor ama recovery menüsğne giriyor acil yardım edermisiniz
  14. S

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

benim bilgisayardamı sıkıntı var bilmiyorum bende olmuyor
Üst Alt