Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamünaleyküm cihaz mi10i telefoncuya imei atılsın diye verdim twrp yüklemiş sorun yok ama depolamaya dair hiçbir şey göükmüyor ve uygulama yükleyemiyorum bunu nasıl çözerim?
Xiaomi mi Compact hopörler aldım üzerinde mikrafon var onu basınca çince konuşuyor mi homeden baktığım zaman cihaz gözükmüyor.
Kutunun üstündeki qr kodda ki mi ai uygulamayı indirdim uygulamayı açmaya çalıştığım da açılmıyor.
magisk 20.4 kuruluydu dolby atmos için 20.1 kurulması gerekiyormuş kurmaya çalıştım kurulmadı 2-3 defa sonra 19.4 kuriyim dedim twrpden flashladım telefon mi ekranında kalıyor. twrpden magisk uninstall flashladım başarısız dedi. ne yapmam gerekiyor?
gcam yüklü sorunsuz kullanıyordum en son güncelleme geldi güncelledim sonrasında google camera açılmadı. Manual Camera Compatibility uygulamasına girdim hepsi çarpıydı sonra recovery moda aldım( PitchBlack Twrp kurulu) Magisk.zip i tekrar yükledim reboot dedim ve telefon mi logosu geliyor ama...
Rootlu (gcam için) güncelleme geldi güncelledim (pıtchblack recovery den güncellendi) güncellemeden sonra gcam açılmadı recoveryden magisk(root) yükle dedim telefon böyle kaldı daha da açılmıyor ama recovery menüsğne giriyor acil yardım edermisiniz