SerdarEks kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi Note 8 Anabant sürümü bilinmiyor 😩

Merhaba, redmi note 8 cihazım apartman boşluğundan düştü arka tarafdan darbe aldı ön yüzeyde hiç bir sorun yok ve cihaz çalışıyor fakat anabant sürümü bilinmiyor ve imei numarası unknown olarak gözüküyor sim kartı görmüyor ve Wi-Fi çalışmıyor görseller ekte verilmiştir.
  2. S

Soru V11 EU Beta Tema İsteği

İyi forumlar. Arayüzde gözüme hoş gözükmeyen bildirim panelini daha naif yapmak istiyorum. Aramalarımdan sonra resimdeki gibi bir tema gördüm galiba miui9 uyumlu buda olmadı. Bu temayı v11 e uyarlayabilir misiniz ???
  3. S

Yardım Reklam sorunu ( Değişik ve saçma)

Merhaba iyi forumlar cihazımda eu rom yüklü , telefonla çok sıkı fıkı bir insan da değilim. Sorunum ise şu mesela Instagram'da gezerken alt tarafta reklam çıkıyor. En son WhatsApp da mesajlaşırken önüme bir anda kocaman Trendyol reklamı çıktı. Çok nadir çıkıyor bu reklamlar ekran görüntüsü...
  4. S

Rehber Bütün Xiaomi Cihazlarda Always On Display (AOD) Özelliğini Aktif Etmek!

Bende denedim Eu sürümünü de denedim fakat ikisinde de aynı sorun 1 sn kalıp kayboluyor bu sorunu çözebilen var mı
  5. S

Üstad twrp üzerinden dosya yöneticisi ile kopyalama yapıyorum başarılı diyor fakat reboot yaptıktan sonra yine yok :):) MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Hocam system/priv-app klasörüne kopyalamayadım nasıl çözdünüz acaba ??
  7. S

MIUI 11 V11 Bildirim Çubuğu Hakkında

Üstad çok teşekkür ediyorum daha önce baktım buna daha marjinal bir tema arıyorum ama bulamadım bu gidişle de bulamayacağız gibi :):) MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

MIUI 11 V11 Bildirim Çubuğu Hakkında

Cümletten selamünaleyküm Mi 8 Lite telefonumu severek kullanıyorum forumda uzun araştırmalar sonunda EU Betayla da sizlerin sayesinde tanıştım bunun için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Benim sorunum bildirim paneli. Xiaomi cihazımda memnun olmadığım tek yer bildirim paneli bana biraz...
Üst Alt