Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler dilerim.
Bildiğiniz üzere Xiaomi güvenlik uygulamasının son sürümlerinde pil bölümünde ki ''Ekran Süresi''ni kaldırdı. Güvenlik uygulamasının eski sürümünden yeni sürümüne güncelleyenler uygulamalar kısmından güvenlik uygulamasına girerek güncellemeleri kaldır yaptıktan sonra...
Benim gibi POCO telefon kullanıp Xiaomi simgeleri hoşuna giden ve kullanmak isteyenler varsa tam aradığım simgeleri buldum sizlerle de paylaşmak istedim. Tema mağazasında çok tema denedim çoğunun simgeleri tam istediğim gibi değildi dün mağazada gezerken denk gelip denedim ve hoşuma gitti...
Herkese merhaba.
X3 Pro cihaz var geçen Pazartesi öğle saatlerinde BL kilidini açma için 168 saat süre verdi oda bugün dolacak kilidi açacağım. Kilidi açtıktan sonra stock MIUI 13 sürümünü kurmayı düşünüyorum fastboot romu indirdim bu romu mi flash ile mi kuracağım yoksa minimal adb and fastboot...
Herkese merhaba.
Poco cihaz kullanıyorum arkadaşlar stock Xiaomi simgeleri çok hoşuma gidiyor tema mağazasından bazı temalarda stock simge kullanan temalar bulup kullandım fakat çoğu eski simgeler yada eksiklikler var. MIUI 14 kullandığım için çoğu temada da uyumsuzluk yaşıyorum simgeler...
Herkese iyi günler dilerim.
Arkadaşlar cihaz TR cihazı 6/128 versiyonu TR romu kurulu. MIUI 14 geldikten sonra bazı sorunlar yaşamaya başladım en belirgin olanı batarya performansının ciddi düşüş yaşaması daha sonra sanki parlaklığın biraz düşük olması, hızlı erişim butonunu açarken hafif...