Tema Xiaomi Miui Stock Simge Paketi İsteği

serdar_gs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Herkese merhaba.
Poco cihaz kullanıyorum arkadaşlar stock Xiaomi simgeleri çok hoşuma gidiyor tema mağazasından bazı temalarda stock simge kullanan temalar bulup kullandım fakat çoğu eski simgeler yada eksiklikler var. MIUI 14 kullandığım için çoğu temada da uyumsuzluk yaşıyorum simgeler eklenmiyor aslında bir tema buldum simgeler tam istediğim gibi fakat onda da mesela takvim ayın ilk günlerini 01-02-03 olarak başına 0 ekleyerek gösteriyor orjinalinde ki gibi 1-2-3 olarak değil. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama tema önemli değil sadece simgeleri uygulayabileceğim bir tema arıyorum. Miui Theme Designer indirip kendim yapsam dedim ama ingilizce olması falan karmaşık geldi. Kısacası telefon Poco ama simgeler Xiaomi olacak böyle temiz oynanmamış stock bir tema yapabilecek arkadaş varsa mağazaya ücretli yada ücretsiz nasıl uygun görürde eklerse alır indirir kullanırım benim gibi sırf simgeler için kullananlarda olacaktır diye düşünüyorum.
Uğraşmaya değmez derseniz Miui Theme Designer ile bunu kendim yapmam için çok mu uğraşmam gerekir?
Aşağıya şu an kullandığım simgeleri koyuyorum örnek olarak mesela ayarlar simgesi çıkış yaptığımda animasyonlu kapanıyor o hoşuma gidiyor. MIUI kendi paylaşımı Miui 11 teması var onda da galeri ve hava durumu simgeleri eski tam aradığımı bulamadım bir türlü.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-06-25-06-32-10-853_com.mi.android.globallauncher.png
    Screenshot_2023-06-25-06-32-10-853_com.mi.android.globallauncher.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 145
  • Screenshot_2023-06-25-06-33-02-684_com.mi.android.globallauncher.png
    Screenshot_2023-06-25-06-33-02-684_com.mi.android.globallauncher.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 135
  • Screenshot_2023-06-25-06-34-25-822_com.android.thememanager.png
    Screenshot_2023-06-25-06-34-25-822_com.android.thememanager.png
    307,2 KB · Görüntüleme: 131

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bunu deneyin;

Ekli dosyalar

• Miui_İcon_Pack_emRespect.mtz
    4,6 MB · Görüntüleme: 444

serdar_gs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
O zaman tam olarak ne istiyorsunuz? Cihazınız rootlu mu?
Root yok BL kilidi de kapalı hocam. Mümkünse iconları kullanacağım bir tema olsa güzel olurdu. Az önce Xiaomi ekibinden mail geldi tema tasarımcı başvurusu kabul edildi diye ama mtz dosyaları nasıl kullanabilirim henüz bilmiyorum :)

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Root yok BL kilidi de kapalı hocam. Mümkünse iconları kullanacağım bir tema olsa güzel olurdu. Az önce Xiaomi ekibinden mail geldi tema tasarımcı başvurusu kabul edildi diye ama mtz dosyaları nasıl kullanabilirim henüz bilmiyorum :)
Mtz dosyaları tema dosyalarıdır. Çin, Eu, Endonezya romlarinda mtz dosyalarını temalar uygulamasından içe aktar yaparak kurabilirsiniz.

Global romlarda da Play Store'dan mtz tester gibi programlar ile temaları kurmayı deneyebilirsiniz.

Siz tema önerisi istiyorsunuz sanırım, keşke konuda bunu belirtseydiniz boşuna hazirlamam gerekmezdi :) neyse başka arayan kullanır artık.

serdar_gs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Mtz dosyaları tema dosyalarıdır. Çin, Eu, Endonezya romlarinda mtz dosyalarını temalar uygulamasından içe aktar yaparak kurabilirsiniz.

Global romlarda da Play Store'dan mtz tester gibi programlar ile temaları kurmayı deneyebilirsiniz.

Siz tema önerisi istiyorsunuz sanırım, keşke konuda bunu belirtseydiniz boşuna hazirlamam gerekmezdi :) neyse başka arayan kullanır artık.
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın isteğim stock xiaomi simgeleri aslında ama tema halinde sadece simgeleri kullanmak istiyorum. Tekrardan kusura bakmayın.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41

Siz o kadar hazırlamışsınız hocam ben kullanırım, şimdiden teşekkürler

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın isteğim stock xiaomi simgeleri aslında ama tema halinde sadece simgeleri kullanmak istiyorum. Tekrardan kusura bakmayın.
Yok kusurluk bir şey değil hocam estağfurullah

Üst Alt