serdar.yakupoglu kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım fuxi android 14 root atma problemi

arkadaşlar yeni çıkan çin android 14 romunu yükledim şimdilik bu romda twrp çalışmadığı için twrp olmadan root yükleme yöntemi olan boot.img dosyasını patchleyip denedim fakat magiskde bulunmuyor yazısı çıkıyor yani rootlanmıyor sizlerden bunu yapabilen varmı acaba
  2. S

Yardım Sim gitti

bu sorunu yaşayanların sayısı giderek artıyor bunlardan biride benim her rebootda hat gidiyor diğer slota takınca hat geliyor enteresan bir durum
  3. S

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Bende yaklaşık bir ay önce cihazı aldım ve çok memnunum şu an için tek sorun Aosp rom çıkmadı hala cihaza
  4. S

Gcam Xiaomi 13 (fuxi) Google Camera (Gcam) Tüm lensler aktif

Denediniz mi acaba sonuç me çalıştı mı
  5. S

Soru K50 Ultra Genel Bilgiler

Buyur dostum benim ihtiyacım yok çalıştığı söyleniyor sen deneyebilirsin
  6. S

Soru K50 Ultra Genel Bilgiler

Arkadaşlar bu cihazdan sipariş verdim geliyor biraz araştırma yapayım dedim ama burda sadece 12t pro ile ilgili bilgiler ve paylaşımlar var gördüğüm kadarıyla k50 ultra ya 12t pro muamelesi yapıp burda yazan herşeyi yapabilir miyim, galiba kameraları farklı sadece onunda modülü çıkmış global rom...
  7. S

Soru Sizce hala Mi 11 ultra alınır mı

Kayıtsız bir şekilde aldım diyelim maksimum 8 ay kullanınca kapanırsa diyelim ki 4 ay başka bir tel ile idare ettim sonra yeniden direnç falan değiştirmeden yeniden bi 8 ay daha kullanabiliyormuyum acaba Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Soru Sizce hala Mi 11 ultra alınır mı

Bende bi kaç güne almayı düşünüyorum ama bi yorumda cihazın kenarları kavisli olduğu için sıkıntı oluyor falan yazmış ama tam açıklama yapmamış acaba nasıl bir problem oluyor ekran koruyucu falan mı takılmıyor yoksa cebe falan koyunca mı sıkıntı oluyor aktif kullanan arkadaşlar sizler de...
  9. S

İnceleme Mİ 11 Ultra genel izlenimlerim

Star=11 ultra ?? Öylemiymiş ilk defa duydum Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

İnceleme Mİ 11 Ultra genel izlenimlerim

Arkadaşlar 12500 tl bütçem var 11 ultra ile redmi k50 ultra arasında kaldım sizce hangisini almalıyım kamera önemli ama çok da fazla değil yada bu bütçeye sizce yurt dışı hangi cihazı tavsiye edersiniz Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Rehber Zaman beklemeden ve veri kaybetmeden Bootloader kilidinin açılması ve kapatılması

Elinize sağlık çok önemli bir gelişme sayenizde uzun süreler bekleme durumunda kalinmayacak Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Rom Lite_mod_begonia_V12.5.RGGIDXM

Yeni romun hayırlı olsun dostum ama hiç bir rom yada hiç bir pil şu an için 45 dakika boyunca gerçekten düşmeden yapamaz sizin büyük ihtimalle pilin kalibrasyonu bozulmuştur sizin tahmin ediyorum 15 lerden sonra da takır takır biranda piliniz bitecektir isterseniz bi deneyin benim pilimdede...
  13. S

Yaklaşık bir ay olmuştur bir şey daha eklemek isterim ben magiskden oneplus launcher yükledim bununla beraber cihaz daha seri ve akıcı oldu belki denemek isteyen olabilir o yüzden belirtmek istedim Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Ben size katılmıyorum şu ana kadar kullandığım en seri en stabil rom diyebilirim hiç bir rom bu rom kadar hızlı tepki vermiyor ayni zamanda yağ gibi akıyor cihaz buna geçmeden önce bir çok miui versiyonlarını ve aosp versiyonlarını denemisimdir benim görüşlerimde bu şekilde herkese saygılar...
  15. S

Rehber Optimize Edici ve Hızlandırıcı Modül

Kesinlikle katılıyorum defalarca denedim her seferinde yeniden rom kurmak zorunda kaldım hemde farklı romlar yinede olmadı Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt