Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar pil ve stabil performans açısından hangi romu önerirsiniz? Uzun süre uzak kaldım buralardan çok şey çıkmış gözüküyor aklım karıştı yardımcı olabilecek var mı :D
Xda forum da bir geyik vardı HTC ile alakalı :D HTC tost makinesi çıkarsın ona da ROM atalım diye :D Anneme zorla SONY aldırmıştım su geçirmez olayı SEALTH ile günlerce şarj etmemesi vs herkesi şok etmişti tabi yılına göre de üstün kamerası :D
Hocam konuya bu açıdan bakarsak Sony marka telefonların ne halde olduğunu görüyoruz. Neyse onlar yapmaz ise başka marka gelir daha iyisini daha ucuz fiyata yapar :D
Akıllı telefon yapımcıları arasında yüksek tazeleme oranlı ekranlar popülaritesini artırdı. Sadece bu yıl, 60 Hz'den daha yüksek tazelemeye sahip panelleriyle 9 yeni akıllı telefon görmüştük. Red Magic 3 / 3S, OPPO Reno Ace, OnePlus 7 Pro / 7T / 7T Pro, ROG Telefon II, Sharp Aquos R3 / zero2 ve...
Hocam aynı sahneyi yani sabit bir fotoğrafı vs uzun süre ekranda açık bırakmayın. Bazı kişiler WhatsApp gibi uygulamaları kullanırken otomatik kilitlenmeyi kaldırıp klavyeyi sürekli açık bırakabiliyor. Bu da ekranda klavyenin izleri oluşmasına yol açıyor. Bu tarz şeylere dikkat ederseniz...
Sizin garantili cihaz almanızı öneririm fakat aynı soruları olan arkadaşlar için bilgim dahilinde birşeyler zırvalayayım :D
-Band 20 sorunu pek önemsenecek derecede değil nerdeyse 3g ile internet hız performansı aynıdır.(band20 internet için kullanılır ve Türkcell-Türktelekom için sorun teşkil...
Hocam o tarz bir düşünce yanlış sayılır miui yazılımını bir arayüz olarak düşünmeniz daha iyi bir sonuç çıkarır. İşlemciden işlemciye android farkılık gösterir androide göre de uygulamalar vs vs. Aynı model aynı sürüm yazılımlar bile bazen farklı çalışabiliyor.
Hocam benim bildiğim normal telefonlar için de google fotoğraflar sınırsız depolama sunuyor fakat kaliteyi biraz düşürüyor. Max kalite de yüklenmek istediğinizde 15 gb sunuyor diye hatırlıyorum.
Hocam diyelim ki IMEI bir sekilde silindi bir sıkıntı cıktı zaten IMEI atan kışı sizlere yardımcı olacaktır merak etmeyin Zenex hocam ile konusabilirsiniz size bilgilendirme yapacaktır.