Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam extra bir özelliği yok sadece dil ekliyor
Hocam smart launcher kullanabilirsin extra bazi özellikleri var ben sevdiğim için satın almıştım eğer siz ücretsiz kullanmak isterseniz googledan pro apk sını bulmaniz lazim benim en beğendiğim özellik uygulama açılış animasyonu samsungun uygulama...
Hocam modülü arayanlar için linki bırakıyorum yanlış hatırlamıyorsam benim kullandığım buydu ve çalışıyor ve ksu destekliyor diye hatırlıyorum:
https://github.com/AndroPlus-org/magisk-module-miui-cn2global
Aslında birkaç tane bile olsa güzel diyebileceğim hyperos denedim hocam bir tanesi yaklaşık 20 sayfa önce sanırım nextos var luffy 1.0.10.0 var rom oturunca MIUI den bile iyi oluyor extra olarak megaos romlarinin çok beğeniyorum gerçekten hızlı romlar mega gaming romunu kullanıyorum şuan barcok...
Evet hocam tekrar başlama olayını bir kere bende yaşamıştım öyle cok karşılaşmadım ama ilk karşılaştığımda romun bozuk olduğunu düşündüm kendi kendine neden yeniden başlattığı hakkında
Hocam şarj olayında umuyorum ki donanımla bi alakasi yoktur önceden bende şarj modülleri deniyordum hiçbiri...
Hocam android 13 destekleyen çok kernel var telegramda redmi note 10 pro discussion kanalında çoğu insan lineageos a13 pulkit yapımı kullaniyor ve bu romu zelo slime loud kernel ile kullanıyor ve baya başarılı bir kernel bence extra olarak kernelin modülü de var biraz daha performansli calisiyor...
Hocam yüklemiş olduğunuz romun ayarlar kısmında güncelleme seçeneği olması lazım eğer yoksa sadece romu recoveryden flashlamak yetiyor sanırım format data yapmadan
Hocam her romun tavsiye edilen recoverysi olabiliyor crDroidin recoverysini başka romda kullanmanızı tavsiye etmem yedekleme olarak da swift backup kullanabilirsiniz shizuku ile apk root ile de tüm medya ve datayi kopyalayabiliyorsunuz diğer roma geçip swift backup ile restore ettikten sonra...
Anladım hocam bu tarz temalar için soruyorsunuz telegram grupları olması lazım hocam önceden bende kuruyordum nova launcher ile kwgt widgetları filan ama suan hiç hatırlamıyorum sanırım smartlauncher destekleyen temaların hepsini kurabilirsiniz hocam
1743069752
Hocam burada kastettigim...
Hocam iconify var tam tema uygulaması sayılmaz ancak kilit ekranını istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz depth wallpaper filan onun dışında wifi simgeleri vs var ama bunlar crDroid de hazır olarak var eğer kilit ekranını değiştirmek isterseniz baya hoş görünüyor a15 lsposed ve iconifyi...
Hocam romun baya iyi olduğunu söylüyorlar beraozbal hocamın dediği şekilde deneyin bence sorun olmayacaktır romu uzun bir süre test ederseniz geri dönüş yaparsanız sevinirim
Hocam romu flashlarken crdroid recovery kullaniyorsunuz ya romu adb sideloadla yükledikten hemen sonra gapps flashlamaniz gerekiyor tüm dosyaları ve işlemleri buradan bulabilirsiniz
https://crdroid.net/sweet/10
Hocam kusura bakmayın bir süre foruma bakamadım Matrixx romunu
crDroid'in batarya odaklı versiyonu gibi düşünebilirsiniz performans kısmında da çok bi fark yok ama aospta 9 saat ekran süresi aldığım bir rom oyunla beraber 6 saati görebiliyor aosp kullanacaksanız deneyin derim.