sentinelPRİME kullanıcısının son içeriği

1. sentinelPRİME

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Artık miui rom paylaşan yok hocam, Hyperos kullanan az herkes aosp kullanmaya başlayınca yeni üyeler de olmayinca soru soran, rom öneren ya da sorun yaşayan pek kalmadi, yeni romlar çıkmıyor bir sonra ki versiyonlari bir önceki ile ayni olunca kanguru gibi baska romlara zıplayıp duruyoruz drunk~~
  2. sentinelPRİME

Hocam diger launcherlerin çoğunu begenemiyorum ben uygulama acilis animasyonlari bazilarinda yok bazılarında cok degisik pixel launcher tarzi launcherler daha cok hosuma gidiyor wasntme~~
  3. sentinelPRİME

Launcher sorunu hocam crdroidin launcheri bana göre hem laglıydı hemde sorunluydu keske duzeltseler crdroid sevdigim romlardan birisiwasntme~~
  4. sentinelPRİME

Hocam güncelleme kısmını kendiniz yapabiliyorsunuz eğer ayni romun bir üst versiyonu çıkmış ise format yapmadan romu flashlayarak veriler gitmeden guncelleyebiliyorsunuz ama onemli nokta romun üst sürümü ve ayni base olmasi gerekli diye biliyorumnod~~
  5. sentinelPRİME

Cupid xiaomi 12 base marble da poco f5 base hocam portlanan cihazlar yani, ben cupidi daha çok beğendiğimden onu önerdim;)
  6. sentinelPRİME

Hocam fazla ram kullanımı kernel ile alakalı farklı kerneller deneyerek düşürebilirsiniz spiteful ram kullanımında baya dengeli, uygulama-modül olarakta yt ve yt music premium filan kullanıyordum ama artık kullanmıyorum onları deneyebilirsiniz
  7. sentinelPRİME

Hocam bazı hos portlarında yeniden başlatmak ya da kapatmak için ses açma + kapatma tuşuna basılı tutmanız gerekebiliyor rom yavaş yavaş oturduktan sonra daha iyi olacaktır :P
  8. sentinelPRİME

En üstteki olan güncel ve iyidir hocam angel~~
  9. sentinelPRİME

Ben suana kadar hiç yaşamadım hocam öyle sorun, geçenlerde size sorduğum gibi sadece yeniden aktivasyon yapıp girebiliyorum uygulamada sorun olmuyor ama backup uygulamasından farklılık gösteriyordur :?
  10. sentinelPRİME

Hocam günlük kullanım için hos3 önermem ama hos2 isterseniz theprojectteam hos2 öneririm https://sourceforge.net/projects/interstellar-project/files/ROM/Sweet/# CupidID iyidir hocam hangisini kurayım derseniz
  11. sentinelPRİME

swiftte bir sorun yok hocam apk, data, ext data ve expansion yedekliyorum bazzı uygulamalar için 'google play üzerinden güncelle' kısmına basmanız gerekebiliyor play storeda nod~~ hocam günlük kullanım için pek önermem aktif drain (pil tükenmesi) %15 ve üstünü bulabilir
  12. sentinelPRİME

Sweete flashlayabilirsiniz hocam ancak nfc çalışmayacaktır
  13. sentinelPRİME

Hocam harmlessin eski cloudunda vardı sanırım silinmiş ama telegrama yüklü şekilde dosyasını buldum sanırım istediğiniz zaman mirror yapabilirim hızlıca linkler çok uzun durmuyor 2-3 güne gidiyor belki kendi drive'ima yüklerim:D hocam siz benden hızlı alıştınız a16 ya :)
  14. sentinelPRİME

hocam bu los a13 pulkit elinde var mı? bayadir ariyorum ama orjinal linki silinmiş belki birisi mirror linkine sahiptir ama bulamıyorum:(
  15. sentinelPRİME

hocam 2.7 kullandigina gore ozellestirmeli rom istiyorsun onu Lucas.Rintaro hocam bilir:$ eger rootlu kullaniyorsaniz modul de flashlayabilirsiniz hocam https://github.com/j-hc/revanced-magisk-module/releases
Üst Alt