sentinelPRİME kullanıcısının son içeriği

1. sentinelPRİME

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

12gb versiyonu olsa iyi olurmuş aslında hocam ama sanırım sıkıntı olmaz gibi sonuçta bunu düşünerek donanımı hazırlamışlardır:?
  2. sentinelPRİME

20k ya efsane birsey hocam işlemci o fiyata gayet yeterli, hızlı şarj, kamerası orta seviye olsa da samsung kamerada iyi iş çıkarıyor hocam e birde one ui 7 a15 ile geliyor ve 6 yil guncelleme destegi varhappy~~
  3. sentinelPRİME

hocam xiaomi alirsam garantisi bitmeye yakın açarım tabiki ama sanırım farklı cihazlar deneyebilirim yn~~
  4. sentinelPRİME

hocam tahmininiz yakın gibi 1 sene kalmadan ben değiştirebilirim de bera biraz değişik biri ömür boyu bile kullanabilir belki giggle~~ tabi cihazı değiştikten sonra 2.cihazim olacağı için rom işlerine devam edebilirim zaten yeni cihazımda bl açmayı düşünmüyorum sonuçta neler olabileceğini...
  5. sentinelPRİME

ben ve beraozbal buradayız hocam bu sweet bizi bırakmayacak sanırım:D
  6. sentinelPRİME

Soru Scarlett v4

hocam magisk için magisk.zip i recoveryden flashlamaniz ve apkyi kurmaniz gerekiyor ksu için ksu destekli bir kernel flashlayin ve ksu apk kurun
  7. sentinelPRİME

Soru Hangi uygulamalar shizuku destekliyor

buradan bakabilirsiniz hocam : https://github.com/timschneeb/awesome-shizuku
  8. sentinelPRİME

Soru Scarlett v4

mesajin hemen altinda bir link var hocam hyperos 1.0.19.0 yazıyor oradan indirebilirsiniz
  9. sentinelPRİME

Soru Scarlett v4

hocam foruma bakamayınca geri dönüş yapamıyorum kusura bakmayın, yaklaşık 1 hafta olmuş ama yinede cevaplayayım; sanırım sizde tecno cihaz vardı hocam o yüzden sweeti hobi olarak kullanıyorsunuz sahsen bende hobi olarak kullansam pek miui/hyperos kullanmazdım ve alphadroid de yeterince iyi bir...
  10. sentinelPRİME

Soru Scarlett v4

hocam eski sürüm dönerim derseniz miui 12.5.5 önerebilirim onun dışında aosp seviyorsanız Pixelage, LineageOS, PixelOS ve AxionAOSP deneyebilirsiniz, miui-hos olsun isterseniz eski sürüm miui kurmak yerine luffy Hos1 kurabilirsiniz gerçekten batarya olsun performans olsun iyi rom yapıyor luffy...
  11. sentinelPRİME

Soru Scarlett v4

buyrun hocam https://devuploads.com/1etiiseaflkn
  12. sentinelPRİME

Efsane kendi ellerinizde gitti yani hocam ;( yeni bir tanesini alma vakti gelmiş o zaman.. Şaka bir yana geçmiş olsun hocam bu efsane cihaz köşede kalmasın çerçeveletip duvara asın :S
  13. sentinelPRİME

Evet hocam normalde Tobrut Strix deneyecektim de bu iyi gidince kaldım bunda
  14. sentinelPRİME

Romun linki: https://sourceforge.net/projects/infinity-x/files/sweet/15/GAPPS/Project_Infinity-X-2.7-sweet-20250420-1208-GAPPS-OFFICIAL.zip/download Tavsiye edilen recovery...
  15. sentinelPRİME

Sıcak Fırsat Bnesim E-sim 5 Euro indirim kodu

Kullanacaklar için güzel fırsat hocam teşekkürler clap~~
Üst Alt