Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bence gayet iyi kernel biraz batarya odaklı ama arayüzde herhangi bir lag sorunu yaşamıyorum ben genellikle luffy kernel kullandığımdan cok deneme fırsatım olmadi ama bence gayet iyi kernel
https://sourceforge.net/projects/interstellar-project/files/ROM/Sweet/HyperOS%202.0/HyperOS_CupidIDGlobal_OS2.0.201.0.VLCIDXM-15.0-Sweet-Sweetin.zip/download
Bence en iyi Hos2 bu hocam denemek isterseniz kernel olarak luffy kernel flashlayabilirsiniz ya da default geleni kullanabilirsiniz...
hocam şuanlık evo qs de en iyisi evonun blur ile lagli oldugunu hiç görmedim tabi diger romlari da denedim ama hepsi hic bildirim olmadigi zaman lagli olmuyor ama eğer bir bildirim ya da müzik oynaticisi geldigi zaman kasmaya başlıyor CrDroidi denemedim belki lagli değildir ama benim için cok...
20k ya efsane birsey hocam işlemci o fiyata gayet yeterli, hızlı şarj, kamerası orta seviye olsa da samsung kamerada iyi iş çıkarıyor hocam e birde one ui 7 a15 ile geliyor ve 6 yil guncelleme destegi varhappy~~
hocam tahmininiz yakın gibi 1 sene kalmadan ben değiştirebilirim de bera biraz değişik biri ömür boyu bile kullanabilir belki giggle~~
tabi cihazı değiştikten sonra 2.cihazim olacağı için rom işlerine devam edebilirim zaten yeni cihazımda bl açmayı düşünmüyorum sonuçta neler olabileceğini...
hocam foruma bakamayınca geri dönüş yapamıyorum kusura bakmayın, yaklaşık 1 hafta olmuş ama yinede cevaplayayım; sanırım sizde tecno cihaz vardı hocam o yüzden sweeti hobi olarak kullanıyorsunuz sahsen bende hobi olarak kullansam pek miui/hyperos kullanmazdım ve alphadroid de yeterince iyi bir...