senersell kullanıcısının son içeriği

1. senersell

Yardım Hoş Geldin Ghost Screen :)

Herkese merhaba, severek kullandığım redmi note 7 telefonum 1 sene ardından ghost screen sorununu sonunda yaşadı. Malum panel tianma olunca kaçınılmaz son. Cihazın 1 sene daha garantisi devam ediyor. Ancak servise göndermek hiç içimden gelmiyor. Çünkü bin türlü takla atabiliyorlar değiştirmemek...
  2. senersell

Yardım Redmi S2 Kamera Korumalı Kılıf+Ekran Koruyucu

Arkadaşlar merhaba, redmi s2 için kamerayı koruyan kılıf ve ekran koruyucu almak istiyorum. Ancak internet sitelerinde çok fazla aynı üründen var ve kaliteleri ne durumda emin olamadım. Aranızda kullanıp bana önerebileceğiniz ürünleri söylerseniz sevinirim.
  3. senersell

Soru Hücresel veri açıkken bildirim gelmemesi

aynı sorun benim redmi note 7 telefonumda da var. Dediğiniz gibi özellikle gmail bildirimleri wifi açınca geliyor. MIUI Glbal 10.3.6
  4. senersell

Yardım Redmi Note 7 Karşı Tarafa Ses Gitmeme Sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir aydır cihazı kullanıyorum. Bazen gelen aramalarda karşı tarafın sesi geliyor ancak benim sesim gitmiyor. Aramayı sonlandırıp geri aradığımda sorun düzeliyor. Şuana kadar benim yaptığım aramalarda böyle bir sorun hiç yaşanmadı ancak gelen aramalarda böyle...
Üst Alt