Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son iki sürümdede ( eu, hellas yada miuimix ) global dark mode bende çalışmıyor ( hepsi beta ). son iki sürümden önce gayet güzel çalışyırdu varmıdır çöüzümü yada başına gelen. sadece son sürüm oneos rom u denemedim. bir öcneki one os rom da da aynı sorun mevcuttu.
belki konu açılmıştır ama bulamadım. som sürüm miuimix kullanıyorum. wifi açıkken hotspotu açınca wifi kapanıyor. hotspot ile sadece mobili paylaşmama izin veriyor ama bana açıkçası wifi de lazım. modul vb ile de olsa yapma imkanım var mıdır ? telefon root lu. cc9 miui 12 ...
arkadaşlar miui dışında bliss olsun arrow olsun vb hangi romu tavsiye edersiniz. şu ana kadar aosp romlara pek bulaşmak istemiyordum ama son masik sürümü aım sayarı sorunlu derin uykuda problem çıkardı bende miuimix sürümüne yöneldim. hatta bunları yazarken yüklemeyi tamamıyorum. masik çok güzel...
arkadaşlar cc9 telefonumda masik rom revos rom ve şimdide miuimix romdayım. bir süre kullandığımda hepsinde derim uykuya geçmediğini gördüm telefonun. ne oldu anlamadım masik 15.1 den önce hiö sorun yoktu temiz kurulmla geçiyorum hepsinde. daha önceden ne kurduysam hep aynı şeyleri kuruorum. şu...
cc9 telfonda masik 15 kurdum google play kurulu programalrımın hiç birini görmyor. sıfırladım play i yine olmadı. hiç yüklü program yokmuş gibi. ama elle instagram yazınca hüncelle diye program da çıkıyor. ilk defa başıma geldi.
dün telegram gurubundn yaptığı açıklamaya göre masik x 14 ile son buldu. artık devam ettiremeyeceine daire açıklama yapmış . belki telefon sayısını azaltıp devam eder kim bilir ama benim telefon (cc9 ) devam etmez sanırım. bayadır masik teydim. eu yada revos arasındayım. eu çok hızlı rom...
arkadaşlar miui dan miui ya ( yani miroom dan eu ya vb ) geçmekte sorun olmuyor kendi backup programı ile geçebiliyorum ama şimdi masik romdan evo roma geçmek istiyorum. hangi prıgramla backup alıp tüm uygulamaları yedekleyebilirim ? titanium benzeri varmı ? titanium güvenilmez çalışmıyor...
eu dan daha hızlı portlayan revos u kullanan varmı ? 20.5.7 miui12 çıkarmış. yada daha önceki srümlerden bilen eden varmı bizim telefonda ? indirdim ama ortada kalmim diye eu yu bekleeycem . eu ya göre nasıldır ?
sürekli rom atıyorum ve srekli vodafone sms ile etkinleştirmeden 80krş kesiyor . çok rom attığımdan gına geldi artık. varmıdır bundan kurtulmanın yolu ? hiç sormuyor direk 80krş kesildi diyor..
son sürüm miui 12 yükeldim cc9 telefonuma herşey güzel hoş ama kamera hata veriyor. google kamera vardı onda sorun yok. daha önce aynı sürüm çin beta kurmuştum onda kamera çalışyırdu sadece çince çok şey vardı o yüzden kaldırmak zorunda kalmıştım. varmı sizdede böyle sorun ? temiz kurulm ile...
arkadaşlar aranızda miroom stabilin V11.3.4.1 sürümünü kuran oldumu ? android 10 diyor ve eu romda bile çıkmamış. kuran kulllanan varsa beya ya göre varmı değişiklik yada iyileştirme ? en son stabil kullandığımda küresel karnlık mod iyi değildi misal şu anki betada küresel karanlık mod çok iyi...
eu betada miuimix e geçtim hem denemek için hemde twrp den girince ana hafızada klasör isimleri değişik karekterliydi. sd kart hariç herşeyi sildim miuimix i kurdum yine klasör isimleri bozuk geldi. twrp den magisk modülü kuramıyorum bu yüzden hata veriyor sürekli. nasıl .migrate yedeğini...
EU stabil 11.0.1 sürümü ndeym. Beta son sürüm EU ya geçmek istedim ama ne yaptıysam twrp açılmadı. Sürekli normal reset yapıyor. Twrp mi tamamen gitti acaba? İlk defa böyle oldu. G0ncelleyici den zip i gösterince de olmadı normal reset yedi açıldı. Varmıdır çözümü?
mi romu kullanıyorum son 2 yada 3 sürümdür ana ekrana dönem hatası veriyor ekranı açınca. revos kurulmadı. ömiuimix gerçekten iyi ama şebeke problemi var az çeken yerlerde hat tamamen giiyor ulaşamayan oldu . hangi romu kurmak lazım. beta romu seviyorum haftada bir bile rom dğiştirmek sorun...