Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arakadaslar. Yurt disindan not 9 pro aldim ozellikleri 6 / 64 64 Megapiksel Nfc 33w sarj merak ettigim internette pro modelinde 4 / 64 6/128 var diyor 6 / 64 yok. 6/64 sadece pro max ta var diyor ama aldigim cihazda promax yazmiyor bu telefon pro mu pro max mi saygilarimla
Merhaba arkadaslar android meraklisi olup cok telefon degistiren birisi olarak karsilastigim sorunlar ve deneyimlerimi benim gibi merakli ve bu cihazi kullanan arkadaskara yardimci olmak adina bu yazimi yaziyorum. Forumlardan custom romlardan hemen hepsini yukledim ve kullandim ve hepsinde ayri...
Mi 5 aldim eve geldim guncelleme yaptim guncelleme sonrasi sarz aletini sadece bir kez tel acildiginda tanir oldu tel acikken cikarirsan baska tanimiyordu isin icinden cikamadim sattim zararina. Mi mix 3 aldim wifi hostpot acilmadi onuda sattim zararina mi 9 aldim ondada wifi hostpot calismadi...
Merhaba arkadaşlar. Bir hafta önce mi mix 3 aldim cihazda wifi hostpot aktif ettigimde ekran kapanip sebeke gidiyor ve cihazimi bul calismiyor hatasi veriyordu. Telefonda donanim sorunu var dusunerekten dün gidip mi mix 3 verdim mi 9 aldim fakat ayni sorunu mi 9 dada yasiyorum wifi hostpot aktif...