sem71 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Xiaomi.eu Yükleme Sorunu

Redmi 8 Telefonuma Twrp Yukledım.Fakat Xiaomu.Eu Zip Dosyasını Atıyorum Cihaz Hafızasına Fakat Process Error 255 -Hatası Alıyorum.Bana Biri Yardım Edebilir Mi ?
  2. S

Rom Redmi 8

Önce Çin Romuna Geçsem Sonra da Xiaomi.Eu Romunu Guncelleyiciden Yükleyebiir miyim ?
  3. S

Soru Redmi 8

Bu model sizce nasıl kullanan varsa bilgi verebilir mi ?
  4. S

Yardım Miui 11 Global Rom Bölge Değiştirme ?

Sımdı Onu Indırıyorum. Indırsın Denıyorum Hemen
  5. S

1573465756 Telefonu Custom Romdan Globale Cevirdim Sadece
  6. S

Telefonuma Miui 11 Global Rom Yukledım Fakat Bölge Olarak Çin Gözüküyor Ve Bölgeyide Degiştiremiyorum. Bana Yardım Eder Misiniz ?
  7. S

Soru Magisk Kaldırınca Telefon Açılmıyor

Magis Uninstaller yapınca telefon döngüye giriyor . Bunu Nasıl Halledebiliriz .
  8. S

Yardım Redmi 7 magisk ile root

Magisk Yüklü Görünüyor Ama Bende de. Roit yok onu tamamen nasıl kaldırırım ?
  9. S

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

tamam baska bir twrp yukleyıp oyle flashladım mı globe romu suan acılıyor :) 1573168749 tesekkurler hersey icin
  10. S

Soru Mi Globe Yükleme Sonrası

Bana Biri Yardım Edebilir mi ? Mi Globe Yukledım Fakat Cihaz Redmi Yazısından Sonra Kendini Yeniden Başlatıyor. Ne Yapmam Gerekir ??
  11. S

format data da yaptım denedım yedekte sıkıntım yokta cogu seyı denedım lazy no encrypt.zip deniycem simdi olursa twrp sürümünü düsürdüm birde oyle deniyorum sımdı
  12. S

art cache data cache system secıp wıpe yaptım 4 wipe yani
  13. S

Mi Globe Rom Yukledım Telefon Redmı Yazısından Sonra Devamlı Yenıden Baslıyor.Çözümü Bilen Varsa Yazabilir Mi ?
  14. S

miuimix rom vardı onun ustune mi globe kurdun fakat donguye gırdı cıhaz redmı yazısından sonra yenıden baslıyor .
  15. S

yok yukledım sımdı de bootlop sorunu yasıyorum
Üst Alt