Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Kardeşimin telefonu az önce minibüste çalınmış mi sitesine giriş yapabiliyorum şifresini bildiğimden. Telefonu kapatmışlar. Cihazı kitle moduna aldım telefonumu bul bölümünden. Bu telefonu nasıl bulabilirim acaba ?
Merhaba arkadaşlar miui dan biraz sıkıldım. Mi 10T Pro kullanıyorum 12.5.7 EEA romundayım. sizce bu romda mı kalayım yoksa project sakura yı deneyebilir miyim ? Tavsiyeler üzerine Sakura'nın güncel sürümünü ve buna uygun kernel var mı varsa nasıl yüklenir ?
Not : tavsiye ettiğiniz başka romlar...
Merhaba Arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıyorum 12.5.6 EEA sürümü. Bu telefon için önerebileceğiniz optimize edici hızlandırıcı (pil-performans) magisk modları veyahut başka yöntemler nelerdir ?
Merhaba Arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıyorum. Burdaki animasyonu telefona nasıl kurabilirim tam haliyle ?
https://forum.xda-developers.com/t/splash-custom-splash-logo-for-redmi-k20-pro.3959569/
Merhaba arkadaşlar kendimce araştırmam sonucu çok basit bir şekilde safetynet ten geçebilirsiniz. Kurulum çok basit.
- Magisk'e girin.
- Magisk ayarlara girin.
- İlk adım olarak Magisk Hide'ı aktif edin.
- Safetynet'e girdiğinizde ilk seçenekten geçtiğinizi göreceksiniz.
- Verdiğim ekten...
Era rom yüklü idi temiz kurulum yapmak için twrp den advanced wipe kısmından hepsini seçtim rom yüklendi fakat menülere girdikçe no os yazıyordu tekrardan format data yaptım romu kurdum fakat telefonu açmaya çalışırken twrp ye atıyor sürekli yardım eder misiniz
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımda Mi 9T Pro var klon modunda kareyi dondur özelliği var. Benim cihazım ise Mi 10T Pro. Bende o özellik yok sizce neden ? Bu özelliği nasıl edinebilirim ?
Arkadaşlar bir şey sorucam. Mi 10T Pro kullanıyorum şimdi bu telefonun işletim sistemini değiştirebiliyor muyuz yazılımla ? Mesela HarmonyOS kullanmak istesek bunu yapamıyor muyuz ?
Xiaomi’nin resmi duyurusuna göre MIUI 12.5 Enhanced Global sürüm, 4.çeyrekten itibaren piyasaya sürülmeye başlayacak ve ilk etapta şu modellere ulaşacak.
Mi 11
Mi 11i
Mi 11 Ultra
Mi 11X Pro
Mi 10T Pro
Mi 10T
Mi 10 Pro
Mi 10
Yukarıdaki modeller 4.çeyrekten itibaren yeni güncellemeyi almaya...
Arkadaşlar birkaç sorum olacak şimdi. Öncelikle Mi 10T Pro kullanıyorum. Sorunum şu; (bir tek bende değil biliyorum) oyunlardaki mikrofon sorunu. Ses kaydedici kamera ve aramalarda hiçbir sıkıntı yok fakat oyunlarda mikrofon açtığım zaman sesimi ulaştırmam için bağırmam gerekiyor resmen. Gitse...
Merhaba arkadaşlar Mobile Legends olsun Pubg olsun kulaklıksız mikrofonda konuştuğumda karşı tarafa çok az ses gidiyor bağırmak zorunda kalıyorum. Bunun yüzünden 2. Mi 10t Pro alışım bu. Bu sorun sizde de var mı nasıl çözebilirim ?
Merhaba arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıcısıyım. Globalden imei atarken endonezya romuna geçiş yaptım. Bu sabah 12.5.1 güncellemesini aldım ve pek kullanma şansım olmadı çalıştığımdan. Global ve Endonezya romları arasındaki farklar nelerdir ? Ayrıca 12.5.1 güncellemesi ile bu farklar artıyor mu ...
Merhabalar arkadaşlar..
Arkadaşlar biliyorsunuz ki kamera OIS kamera. Telefonu salladığımda kameranın lensinden taktırtı sesleri gelmesi normal mi ? Kamerayı açtığımda ve salladığımda tıkırtı sesi gelmiyor. Normal bir şey mi bu siz de dener misiniz ?