selimcitil kullanıcısının son içeriği

1. selimcitil

Yardım Poco X3 NFC telefon çalındı

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Kardeşimin telefonu az önce minibüste çalınmış mi sitesine giriş yapabiliyorum şifresini bildiğimden. Telefonu kapatmışlar. Cihazı kitle moduna aldım telefonumu bul bölümünden. Bu telefonu nasıl bulabilirim acaba ?
  2. selimcitil

MIUI 13 Mi 10T/Pro (Apollo) - China Rom (DEV) V13.0.0.1.1 İndirme Bağlantıları

Bunun eea stabili ne zaman acaba tahmini merak ediyorum
  3. selimcitil

Sohbet Miui 13

Merhaba arkadaşlar. Sizce MIUI 13 nasıl olacak ? Donma kasma derdi olmayacak diyorlar 3 yıl bile geçse 😂
  4. selimcitil

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

Tamam ondan sonra da seçenek var full rom ve güncelleme romu diye
  5. selimcitil

Yardım IMEI Süresi bitti bootloader açamıyorum

her yıl süreler sıfırlanır.
  6. selimcitil

Yardım Miui mı Project Sakura mı ?

bu nasıl yükleniyor ?
  7. selimcitil

Mi 10T Pro da da aynı etkiyi yaratacak mı ama o da var
  8. selimcitil

Haber MIUI 12.5 Enhanced Edition alacak Xiaomi modelleri ortaya çıktı!

mi 10t pro var bende 12.5.7 eea enhanced. bu sürümle alakası veya farkı nedir ?
  9. selimcitil

Merhaba arkadaşlar miui dan biraz sıkıldım. Mi 10T Pro kullanıyorum 12.5.7 EEA romundayım. sizce bu romda mı kalayım yoksa project sakura yı deneyebilir miyim ? Tavsiyeler üzerine Sakura'nın güncel sürümünü ve buna uygun kernel var mı varsa nasıl yüklenir ? Not : tavsiye ettiğiniz başka romlar...
  10. selimcitil

Oyun Wildrift 120 FPS Modül

Güncel mi ?
  11. selimcitil

İnceleme 2 aylık deji batarya deneyimim (mi 8 dipper)

Gerçekten orjinal dediğiniz mağaza olduğunda beni uplatırsınız 😅 Mi 10T Pro için alacağım.
Üst Alt