selimcitil kullanıcısının son içeriği

1. selimcitil

Yardım Poco X3 NFC telefon çalındı

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Kardeşimin telefonu az önce minibüste çalınmış mi sitesine giriş yapabiliyorum şifresini bildiğimden. Telefonu kapatmışlar. Cihazı kitle moduna aldım telefonumu bul bölümünden. Bu telefonu nasıl bulabilirim acaba ?
  2. selimcitil

Sohbet Miui 13

Merhaba arkadaşlar. Sizce MIUI 13 nasıl olacak ? Donma kasma derdi olmayacak diyorlar 3 yıl bile geçse 😂
  3. selimcitil

Yardım Miui mı Project Sakura mı ?

Merhaba arkadaşlar miui dan biraz sıkıldım. Mi 10T Pro kullanıyorum 12.5.7 EEA romundayım. sizce bu romda mı kalayım yoksa project sakura yı deneyebilir miyim ? Tavsiyeler üzerine Sakura'nın güncel sürümünü ve buna uygun kernel var mı varsa nasıl yüklenir ? Not : tavsiye ettiğiniz başka romlar...
  4. selimcitil

Yardım Mi 10T Pro için modüller ve yapılması gerekenler ?

Merhaba Arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıyorum 12.5.6 EEA sürümü. Bu telefon için önerebileceğiniz optimize edici hızlandırıcı (pil-performans) magisk modları veyahut başka yöntemler nelerdir ?
  5. selimcitil

Yardım Açılış animasyonu yükleme

Merhaba Arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıyorum. Burdaki animasyonu telefona nasıl kurabilirim tam haliyle ? https://forum.xda-developers.com/t/splash-custom-splash-logo-for-redmi-k20-pro.3959569/
  6. selimcitil

Rehber Safetynet geçememe sorunu

Merhaba arkadaşlar kendimce araştırmam sonucu çok basit bir şekilde safetynet ten geçebilirsiniz. Kurulum çok basit. - Magisk'e girin. - Magisk ayarlara girin. - İlk adım olarak Magisk Hide'ı aktif edin. - Safetynet'e girdiğinizde ilk seçenekten geçtiğinizi göreceksiniz. - Verdiğim ekten...
  7. selimcitil

Çözüldü Sürekli twrp ekranına atıyor.

Era rom yüklü idi temiz kurulum yapmak için twrp den advanced wipe kısmından hepsini seçtim rom yüklendi fakat menülere girdikçe no os yazıyordu tekrardan format data yaptım romu kurdum fakat telefonu açmaya çalışırken twrp ye atıyor sürekli yardım eder misiniz
  8. selimcitil

Yardım Mi 10T Pro klon modu

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımda Mi 9T Pro var klon modunda kareyi dondur özelliği var. Benim cihazım ise Mi 10T Pro. Bende o özellik yok sizce neden ? Bu özelliği nasıl edinebilirim ?
  9. selimcitil

Soru HarmonyOS

Arkadaşlar bir şey sorucam. Mi 10T Pro kullanıyorum şimdi bu telefonun işletim sistemini değiştirebiliyor muyuz yazılımla ? Mesela HarmonyOS kullanmak istesek bunu yapamıyor muyuz ?
  10. selimcitil

Sohbet Mi 10T Pro ekran süresi

Merhaba arkadaşlar ekran sürelerinizi alabilir miyim ? 12.5.5 EEA Rom 1630090462 Sizce ekran sürem nasıl ? Yorumlar mısınız...
  11. selimcitil

Haber MIUI 12.5 Enchanced Geliyor.

Xiaomi’nin resmi duyurusuna göre MIUI 12.5 Enhanced Global sürüm, 4.çeyrekten itibaren piyasaya sürülmeye başlayacak ve ilk etapta şu modellere ulaşacak. Mi 11 Mi 11i Mi 11 Ultra Mi 11X Pro Mi 10T Pro Mi 10T Mi 10 Pro Mi 10 Yukarıdaki modeller 4.çeyrekten itibaren yeni güncellemeyi almaya...
  12. selimcitil

Yardım Mi 10T Pro Oyunlarda Mikrofon Sorunu

Arkadaşlar birkaç sorum olacak şimdi. Öncelikle Mi 10T Pro kullanıyorum. Sorunum şu; (bir tek bende değil biliyorum) oyunlardaki mikrofon sorunu. Ses kaydedici kamera ve aramalarda hiçbir sıkıntı yok fakat oyunlarda mikrofon açtığım zaman sesimi ulaştırmam için bağırmam gerekiyor resmen. Gitse...
  13. selimcitil

Yardım Oyunlardaki mikrofon sorunu

Merhaba arkadaşlar Mobile Legends olsun Pubg olsun kulaklıksız mikrofonda konuştuğumda karşı tarafa çok az ses gidiyor bağırmak zorunda kalıyorum. Bunun yüzünden 2. Mi 10t Pro alışım bu. Bu sorun sizde de var mı nasıl çözebilirim ?
  14. selimcitil

Soru Endonezya ve Global rom arasındaki farklar nelerdir ?

Merhaba arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıcısıyım. Globalden imei atarken endonezya romuna geçiş yaptım. Bu sabah 12.5.1 güncellemesini aldım ve pek kullanma şansım olmadı çalıştığımdan. Global ve Endonezya romları arasındaki farklar nelerdir ? Ayrıca 12.5.1 güncellemesi ile bu farklar artıyor mu ...
  15. selimcitil

Yardım Kameradan gelen ses

Merhabalar arkadaşlar.. Arkadaşlar biliyorsunuz ki kamera OIS kamera. Telefonu salladığımda kameranın lensinden taktırtı sesleri gelmesi normal mi ? Kamerayı açtığımda ve salladığımda tıkırtı sesi gelmiyor. Normal bir şey mi bu siz de dener misiniz ?
Üst Alt