Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
3 senedir kullandığım mi 8 lite cihazımın bataryasının ölmesi üzerine geçen gün telefoncuya değiştirttim. Değişen bir şey olmadı yine 3-4 saat ekran süresi alıyordum. Tekrar değiştirildi yine aynı. Pil tüketimini kontrol ettiğimde Bluetooth kulaklığı kullandığım zamanlarda çok fazla...
Ben tplinkin YouTube videosunda gördüm etrafta aynı kanalı kullanmayan kanalı seçtik modemden öyle ayarladık ama bu yine de kabloyla aldığımız hızı vermiyor. Çözüm 5ghz modemler ama onun da mesafesi az
Modemin ac desteği vs onlar farkediyor birde 2.4ghz olunca çok fazla WiFi varsa etrafta o çok etkiliyor bende şikayetçiydim bu durumdan 75 mbps hız var telefonda max 20-25 alıyordum. 5 ghz modem olursa olur ancak
Bende Bi 7-8 senedir var bu elime hangi telefon aldıysam zte, Huawei, meizu, xiaomi hepsine rom atarım denerim telefon alırken yazılım ve güncelleme çok önemli benim için o yüzden mi 8 lite aldım her hafta gelen eu güncelleme bile yetmiyor çoğu zaman
bana da yeni geldi şimdi hocam bende bootloop sorunu var telefonu yeniden başlattığımda ve ya kapatıp açtğımda bootloop oluyor sonra basılı tutuyorum power tuşuyla vs yeniden başlattırıp öyle açabiliyorm .magisk kurarken oldu ama şuan magisk gözükmüyor bende twrp kalıcı onu da anlamadım
magisk kurdum geçen gün eu roma geçerken twrp şuan kalıcı ama magisk gözükmüyor uygulamalarda kurarken bootloopta kaldı hala da kalıyor nasıl çözücem anlamış değilim. Telefonu ses açma powera basıp twrp açılmadan çekiyorum o şekilde mi yazısı gelince açılıyor normal yeniden başlatınca vs...
telefon akıcı ama yukarı kaydırma özelliğinde biraz takılma var gibi birde gcame giremiyorum. onun dışında çok güzel
temiz kurulum yapmadım bu arada direk kurdum
Benim mi 8 lite ta aynı şekilde çok çabuk bitiyor 5 saat falan alıyorum bu aralar geçen aylarda 8 saati zorluyordum. Güncellemeyi bekliyorum yapacak Bi şey yok
Hayır hocam global betadayım ve hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Ss deki kırmızılar sadece iş yerimde oluyor telefon az çekiyor ondan kaynaklı. Onun dışında hiçbir zaman yaşamadım.