selcuk1987 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber Miui5 Türkçe Dil Ekleme [HG Anlatım]

Upgrade from MIUI6.5.2741.6MMD5: c579421c9c1d97147c71376dcd0cb328Changelog bunu nasıl kurABİLİRİM bir yardım ederseniz sevinirim
  2. S

onu hallettim şimdide telefonu arıyorum telefon çalmadan bildirim atıyor hani bir numarayı engellersin de cagrı duser calmaz ya aynen öyle oluyor rom damı sorun var bnde mi bilemedim m5 hosuma gitti kurdum istediğim gibi olmadı telefonum i9500 s4 eger tavsiye edeceginiz bir rom var ise onu kurayım
  3. S

oraya girmeme izin vermiyor ki iki de bir gelip duruyor sinir etti beni ne yapacam bilemedim
  4. S

teşekkür ederim kardesim oldu türkçe yaptım ama bir sorun var telefonum s4 i9500 malesef engellme listesi durdu deyip duruyor bunun için yardımcı olabilirmisiniz
  5. S

kardeşim sn olarak bu romu s4 i500 için gecerli olur mu
  6. S

teşekkür ederim bekliyorum ,işlemin bitmesini sonucu yazaacam
  7. S

kardesim bu sytem app de ki dosyaları silip mi yapıstırcaz yok üstüne mi yapıyoruz acil cevap lütfen bekliyorum
  8. S

merhaba kardeşim bu en üsteki yerde ki yerel yamaları kullan dediğin yerde 3 tane degilde 4 tane secenek var bende en üsten iki tanesini sectim prçala dedim acaba ne kadar dogru yaptım bir vrirseniz sevinirim ayrıca resim deki gibi j bart 2 ile yapıyorum
  9. S

mıuı v5 deki tik olayını bilen süyleye bilir mi
  10. S

HTC ONE MiUİ V5 TüM DİLLER.

mıuı v5 te tik olayı nedir açıklaya bilirmisiniz anlamadım ben
  11. S

merhaba bu program nasıl .çalışır indirdim çalıştırmadım gitti dosyadan çıkardım aynı
Üst Alt