seksek16 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Hangi romu kullaniyorsunuz

Redmi note 10 pro (sweet) için hangi romu kullanıyorsunuz? ve memnun musunuz pil olarak önerebileceginiz bir rom var mı?
  2. S

Yardım Mİ 9T Ekran Gitti

Herkese selam arkadaşlar cihazım denizde çok hafif su aldı hemen pirince yatırdım 3-4 gün herşey çalışıyor telefon açılıyor ama ekran hiçbir şekilde gelmiyor. şimdilik tek bir tamirciye götürdüm ondada yedek ekran yoktu denemeden anlayamam dedi. sizce ne yapmalıyım ekranlarda pahalı orjinal...
  3. S

Soru Mi 9T için Şuan Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

Mi 9T için Şuan Hangi Romu Kullanıyorsunuz? Ve Kullandığınız Romdan memnunmusunuz?
  4. S

Soru Pil Performansi İyi Olan Rom

Bu durumdaki pil için hangi romu tavsiye edersiniz global 12.0.5 kullaniyorum hücresel veri acikken sarji çok çabuk bitiyor pili değiştirme durumum şuan yok pil degistirene kadar pil performansi iyi bir rom tavsiye edebilir misiniz?
  5. S

Yardım mi 9t şarj sorunu

mi 9t miui 12 global 12.0.3 kararli sürüm yüklü telefonumda şarj olurken %75 de kesiliyor bu durumu yaşayan varmı sanki bi ayar yapmış gibi kapatıp şarj ediyorum ozaman bir sıkıntı yok telefonu açınca sarj %75 veya uzerinde ise yine kesiliyor ne yapmalıyım acaba?
Üst Alt