Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Mi6 telefonumda şuan xiaomi.eu 20.6.18 mevcut ve ben bu romdan cidden yıldım. çok fazla bugu var ve efsane pil tüketiyor. iş yoğunluğum sebebiyle de doğru düzgün bilgim bulunmamakta. şuan en son bu güncellemeden sonra güncellemeler kesildi. ben telefonu kullanmaktan memnunum işimi...
Valla bu kadar beklediğime yazık olmuş resmen. Şuanki Performansı efsane. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Birde size önerim Battery charge limit uygulamasını mutlaka kullanın derim.
https://tr.gearbest.com/screen-protectors/pp_798795.html?wid=1433363
bunu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin dostum. ben uzun zamandır kullanıyorum. 5 tane almıştım zamanında gayet başarılı ve tam kaplama sağlıyor. öneririm.
Bu akşam muhtemelen kuracağım yardımınız için teşekkürler.
Cevabınız için teşekkür ederim. Şuanlık EU Betayı deneyeceğim muhtemelen. Duruma göre pro sürümünede geçiş yapabilirim.
Sağolun hocam. BL kilitli ve twrp yüklü değil. Kısacası daha hiç oynamadım cihazla. Ama artık oynama zamanımın geldiğini düşünüyorum :) BL Kilidini iş yerindeyken açmayı deneyeceğim.
Değerli forum arkadaşlarım. Mi6 ile tanıştığımdan kısa bir sonra global stable dan betaya geçiş yaptım. Şuanda Betadan custom rom' a geçsemmi diye düşünmekteyim.
Sizin engin bilgilerinize danışarak hangi özel romu önerirsiniz ve sebebini açıklayabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Miui arayüzüne yeni başlamış biri olarak kafamda deli sorular aklıma gelenleri sizlerin deneyimlerine danışıyorum.
Bu seferki sorum ise cevabını türk forumlarında bulamadığım hatta yabancı forumlardada araştırma yaptığım bir konu.
Miui launcher da google play den indirdiğim...
zaten benim konuyu açmamdaki maksat pilin hasar görmemesi bu doldur boşaltlar sebebiyle. şuanlık yeni aldığım mi6 nın pil performansı benim beklentilerimin çok üstünde. aktif kullanmama rağmen 1 gün 4-5 saat falan rahat dayanıyor.
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımın internette gördüm de Mi 6 larda bir özellik varmış şarj cihazı takılı olsa dahi belirlediğiniz zamanlarda telefonu şarj ediyormuş böyle bir özellik mümkünmü varmıdır ?