Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba telefon global rom yüklü hiçbir işlem yapmadım sadece ekran goruntusu aldım telefon kafayı yedı dedım herhalde ses sımgelerı takılı kaldı yenıden baslatayım dedim recovery mod'da takılı kaldı reboot system dıyorum yıne aynı sekilde recovery modda kalıyor ne yapmam gerekiyor...
1 sene oldu olacak telefonu alalı,ama bu internet problemi artık çıldırtma derecesine getirdi beni neyi denediysem olmuyor (Rom Değiştirme hariç)
telefondan çok memnunun ama bu vodafone kaynaklımı yazılımsalmı hala çözemedim
Bir sorum daha olucak,güncelleme tamamlandıkdan sonra indirilenler kısmında .zip dosyası olarak duruyor (güncelleme dosyası sanırım) sildim ama bir problem olurmu
MIUI 11 ile alakalı sıkıntı yaşayan arkadaşlar varmı güncellemeyi ona göre yapıcam benim gibi bazı arkadaşlarda aynı düşünceye sahiptir yüksek ihtimalle
Arkadaşlar öncelikle merhaba,başlıkta'da anlıyacağınız üzere Güncelleyici'de aşağıda belirttiğim hatayı alıyorum ama bu WİFİ'de oluyor normal mobil veride bu hatayı almıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi neden bu hatayı alıyorum ( Geliştirici seçeneklerini açıp kapattım ondan...