sedatmusaogullari kullanıcısının son içeriği

1. S

king912 miui7 instagram video hata raporu

Merhaba, lg g2 d802tr cihazimda miui7 king912 romu yuklu. Instagram'da ana sayfada gezinirken videoya denk gelince uygulama donup kalmakta. Bazen donarak ilerliyor fakat genelde kapanip hata raporu veriyor. Google chrome'de calismiyordu Mozilla yukleyerek gerek kalmadi. Instagram hakkinda...
  2. S

miui7 rom'da galeri ve muzik uygulamalari

Bu arada muzik ve galeri uygulamasini nasil kaldirmistiniz acaba ? Aksam romu kuracagim da :)
  3. S

Eyvallah ustadim ya. Sirf o sacma galeri uygulamasi icin romu sildim. Zaten bir de gps sorunu oluyor ikisi birden cekilmez oluyordu.
  4. S

Merhaba. Lg g2 d802 tr cihazimda miui7 kullaniyorum. Rom'un sacma bir galeri uygulamasi var. Whatsapp gibi uygulamalardan gelen fotografi art arda 5 6 klasor halinde kaydediyor. 4.4.2 stock galeri uygulamasini ve muzik uygulamasini yuklemem mumkun mu ?
  5. S

Soru Miui v7 Gps sorunu

Kardes verdiginiz gps linkine tikladim sayfaya yorum yapip europa'y indirmeye calisiyorum ama surekli indirme basarisiz diyor neden olabilir? Son indirme sayfasinda 1 credit gibi birsey yaziyor acaba onunla mi alakali?
  6. S

Yardım mi4 gps.conf dosyası hk;

Merhaba miui7 kullaniyorum. Sitede gps.zip isimli dosyayi bulamadim nereden indirmem gerek acaba
  7. S

Rom MİUİ 8 - 6.7.7/11 Multilanguage & Türkçe+Gapps

Merhaba ben miui7 king 6.6.5 kullaniyorum. Cihazim lg g2 d802tr. Bu romda gps sorunu yasiyorum acaba paylastiginiz romda da ayni sorun var mi? Bir de sizinki hangisi oluyor ilk linkler mi? Kurulum gene twrp uzerinden kitkat bootloader uzerinde mi oluyor. Gps sorunu gittiyse yuklemek istiyorum...
  8. S

Soru Miui v7 Gps sorunu

Lg g2 32 gb d802tr kullanicisiyim. Miuiv7 yukledim fakat telefon hicbir sekilde konum bulmuyor butun forumlari inceledim bisey yapamadim. Ayriyetten telefonun konum sekmesini de kontrol ettim acik gorunmesine ragmen uygulamalar konum bulamiyor. Bana acik olarak nasil duzeltildigini anlatabilecek...
  9. S

Soru MİUİ7 KİTKAT MI MARSHMALLOW MU

Arkadaslar Lg g2 32 gb d802tr kullanicisiyim. Miuiv7 yukledim fakat telefon hicbir sekilde konum bulmuyor butun forumlari inceledim bisey yapamadim. Bana acik olarak nasil duzeltildigini anlatabilecek biri var mi. Romu silmek istemiyorum bu yuzden
  10. S

Rom [PORT][GM Discovery][MIUI 7.1 Stable Version V7.1.2.0.KHDCN][4-16 GB]

Arkadaslar Lg g2 32 gb d802tr kullanicisiyim. Miuiv7 yukledim fakat telefon hicbir sekilde konum bulmuyor butun forumlari inceledim bisey yapamadim. Bana acik olarak nasil duzeltildigini anlatabilecek biri var mi. Romu silmek istemiyorum bu yuzden
Üst Alt