SeDark kullanıcısının son içeriği

1. SeDark

Yardım Yurtdışından Mi 11 Ultra Sipariş Verme

Cihaza Sim taktıkdan sonra 1 ay için sim taktığınız slot kapanıyor, cihaza kayıt için 1 ay sürü veriyorlar yani. İMEİ kayıtı fiyatları 50 manatdan başlayıb cihazın fiyatına göre değişiyor, en fazla 150 manat tutarında bir ücret ödüyoruz. Mi 9T cihazımı 60 Manat vergi ödeyib imei kayıtını...
  2. SeDark

Yardım Yurtdışından Mi 11 Ultra Sipariş Verme

Merhaba, Azerbaycanda yaşıyorum. Arkadışım için Mi 11 Ultra almak istiyoruz, fakat Azerbaycanda cihaz henüz satışa çıkmadı, bu yüzden yurtdışından sipariş vermeye karar verdik, ama siparişi hangi siteden vereceğime karar veremedim. Siparişi iki şekilde vere bilirim İlki herhangi bir global...
  3. SeDark

Soru Mi9T MIUI 12.5 neden gelmiyor ?

Mİ 10T ve diğer yeni modellerin satış rakamlarını yükseltmek için, geç yayınlıyorlar. Ama bence ay sonuna kadar yayınlarlar, tabii ki çin sürümünden bahsediyorum.
  4. SeDark

Rom Mİ 9T/K20 Xiaomi.eu MIUI 12 Stabil Rom V.12.1.2.0

Bizi böyle tedirgin eden Xiaomi utansın:D, geridönüşlerinizi bekliyoruz hocam)
  5. SeDark

Yeni sürüm A11 MİUİ 12 mi yoksa 12.5 mu?
  6. SeDark

Rom MIUI 12 sürümü hakkında- Global/ Eu sorunu hangisini kullanıyorum

Cihazınızın kod adı "Joyeuse" olduğundan eminseniz bu konuya baka bilirsiniz, konuyu dikkatlice okuduktan sonra kurulumu aşamasına keçmenizi tavsiye ederim. 1613457431 Cihazınızın kod adı "Joyeuse" olduğundan eminseniz aşağdaki konuya baka bilirsiniz, konuyu dikkatlice okuduktan sonra kurulumu...
  7. SeDark

EU Rom kullanıyorsunuz hocam, xiaomi.eu yazısından ayırt etmek mümkün, en basit yöntemle. Orada yazan sürüm numası xiaomi.eu ekipinin baz aldığı Romun sürüm numarısı. 1613428759 EU Rom xiaomi.eu ekipinin original MİUİ Rom'unun bir kaç fazladan kişiselleştirmeye sahip, reklamlardan temizlenmiş...
  8. SeDark

Cihazdan cihaza değişen bir durum hocam. Xiaomi.eu ekibi varsa çin Romuna yani "CN" sürümünü baz alarak hazırlıyorlar stabil EU sürümlerini. Pocophone F1 için ne çin sürümü "CN", ne de Avrupa sürümü "EU" Rom var, yalnız global "MI" sürümü ROM'yayınlıyor Xiaomi ekibi. Bu sebebden xiaomi.eu ekibi...
  9. SeDark

Uzun zamandır Android 11 beta, yasrısı zamandırda A11&MİUİ12.5 beta yayınlandığından ve son Stabil sürümün üzerinden de baya zaman keçdiğinden bence yakın zamanda satabil bir güncelleme yayınlıyıcaklardır. djfarukk hocam bence yeni stabil sürüm, adının hakkını verib stabil olucak gibime geliyor...
  10. SeDark

Lansman hakkındaki bilgileri okumadım henüz, Mi 9T için 12.5 yanlış bilmiyorsam Nisanda falan gelicek diye biliyorum. Fakat K20 için ise yakın zamanda gelmeli, xiaomi.eu'da hazırladığı Custom Romları, China sürümünden yani K20 için yayınlanan ROM'lardan baz alarak hazırlıyor, bu yüzden yakın...
  11. SeDark

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Merhaba arkadaşlar, bu gün çin sürümü miui 12.5 yayınlanırmı yoksa sadece lansımanmı olur?
  12. SeDark

Android 11 ve MİUİ 12.5 ile birlikte gelicek, global lansıman tarihi 8 şubat, ama çin sürümü belki biraz daha erken gelebilir bence.
  13. SeDark

Sohbet Covid-19 Aşı

Merhaba arkadaşlar, forumda Covid-19 aşısı yaptıran varmıdır? Ben 1 yıldır kronik ütikerden muzdaribim çok illet bir hastalık. Yeni yeni iyileşmeye, tedaviye cevap vermeye başladım, aşı olursam vücudum kötü tepki verir diye çok korkuyorum, aranızda benzer alerji sorunu yaşayıb aşı olan varsa...
  14. SeDark

Miui 12.5 gelecekmi veya geldi mi? Kullanan varmi?

Bilgi için teşekkür ederim hocam, haber de Global olarak 8 Şubat da yayınlanıcak diyor, bu da çin sürümü erken gele bilir demek oluyormu yoksa oda 8 şubatda yayınlanır?
Üst Alt