SeDark kullanıcısının son içeriği

1. SeDark

Yardım Yurtdışından Mi 11 Ultra Sipariş Verme

Merhaba, Azerbaycanda yaşıyorum. Arkadışım için Mi 11 Ultra almak istiyoruz, fakat Azerbaycanda cihaz henüz satışa çıkmadı, bu yüzden yurtdışından sipariş vermeye karar verdik, ama siparişi hangi siteden vereceğime karar veremedim. Siparişi iki şekilde vere bilirim İlki herhangi bir global...
  2. SeDark

Sohbet Covid-19 Aşı

Merhaba arkadaşlar, forumda Covid-19 aşısı yaptıran varmıdır? Ben 1 yıldır kronik ütikerden muzdaribim çok illet bir hastalık. Yeni yeni iyileşmeye, tedaviye cevap vermeye başladım, aşı olursam vücudum kötü tepki verir diye çok korkuyorum, aranızda benzer alerji sorunu yaşayıb aşı olan varsa...
  3. SeDark

Diğer Kablolu kulaklık önerisi(>400Tl)

Merhaba arakadaşlar, Trenyolda Max 400TL fiyat sekmentinde kablolu kulaklık önerirmisiniz. Arkadaş için Aliexspressden TRN V90s kulaklıkını alıçaktık, fakat Pandemi başlatıkdan bu yana, Aliexspressden Azərbaycan'a ürenleri yalnızca DHL gibi özel kargo şirketleri getiriyor, onlarda 1$'lık ürünü...
  4. SeDark

Sohbet Kripto Para Satın Alma

Merhaba arakadaşlar, Azerbaycanda Kripto para satın almak istiyorum fakat burada kripto para satışı yasa dışı o yüzden bu işi yapan hiç bir site yada kurum yok. Türkiyede bir kaş btcturk ve b. bir kaç siteye rastladım, fakat onlarda kimlik doğrulaması(TC) olmadan satış yapmıyorlar. Başka hangi...
  5. SeDark

Yardım Prime Video SD kalite sorunu

Sa arkadaşlar, Cihazın L1 sertifikası olmasına rağmen Prime Video videoları SD kalitede açıyor, internetde biraz araştırma yapınca karşıma reddit'de bir kaç konu çıktı Amazon Mi 9T'yi HD ve HDR destekleyen cihazlar listesine eklemediğinden böyle bir sorun varmış, konular nerdeyse 1 yıllık o...
  6. SeDark

Yardım Magisk Hide Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Azerbaycanda kullandığım banka olan Unibank'ın, uBank diye bir mobil bankacılık uygulaması var. Bu güne kadar sorunsuz kullanıyordum fakat bu gün uygulamaya gelen bir güncelleme ile, "cihazda root izni bulunduğundan, uygulama başlatılamıyor" diye bir uyarı çıkmaya başladı...
  7. SeDark

Yardım OpenVPN ve Vultr kurulum

Merhaba arkadaşlar, Azerbaycanda yaşıyorum burda son yaşanan ve yaşanmakda devam eden durumlar yüzünden internete erişim engeli konuldu. Çeşitli VPN uygulamaları ile bu engeli aşmak mümkün, VPN uygulamalarının sürekli atması ve hız sorunları nedeniyle, kendi vpn serverimi açma yoluna girdim...
  8. SeDark

Yardım Netflix Ücretsiz Deneme Hakkında

Merhaba beyler, Netflix'de bulunan ücretsiz deneme hakkı açığındam bayadır faydalanıyor, sanal kartla ücretsiz netflix kullanıyordum. Fakat son 1 hafta içinde 3 hesab açdım, 3'ü de kapandı. Ücretsiz deneme hakkını daha önce denediğim gerekcesiyle, uygulamayı cihazdan silib Play Store'den tekrsr...
  9. SeDark

Sohbet Video içerik hazırlama ve montaj(PC)

Merhaba dostlar, Youtube için içerik hazırlamaya başladım, bu konu da yeni olduğumdan tecrübeli kişelerden gelicek yardımlara ihtiyacım var. Şu anda deneme yanılma yöntemi ile irelliyorum, İlk başda Movavi Video Editor Plus programını denedim. Giriş seviyesi için, montaj işlemi ve ufak tefek...
  10. SeDark

Yardım En iyi ses kayıt uygulaması

Merhaba dostlar, yakın zamanda youtube'da içerik hazırlamaya karar verdim. İçeriklerim her katagori üzerine, genel olarak bir şey anlatdığımdan sesim ön planda oluyor. Kayıt için Xiaomi mi 9T cihazımın mikrofonunu kullanıyorum, elimde ayriyetden bir mikrofon olmadığdan. Uygulama olarak Xiaominin...
  11. SeDark

Gcam Gcam Astrophotography Modu

Gcam'da bulunan Astrophotography modunu az önce denedim gerçekten müthiş bir mod, özellik. Cihaz Mi 9T, fotoğrafları yakalarken 3-4 dk gibi bir süre cihaz sabit kalmalı, doğru dürüst bir ekipman olmadığından kendim ayarlamağa çalıştım o yüzden açılar biraz kötü. Daha iyi bir zamanda saat...
  12. SeDark

Yardım Meizu M5 Note Otomatik kapanma sorunu

Merhaba dostlar, elimde arkadaşın Meizu M5 Note cihazı var. Cihazın sorunu açıldıkdan 5-10 saniye sonrasında kendini kapaması. Önce donanımsal bir sorun olduğunu düşündüm fakat cihazın recoverysine girdiğimde veya fastboot"a telefon normal çalışıyor kapanmıyor. Bu yüzden sorunun yazılımsal...
  13. SeDark

Soru MIUI 12 Rom önerisi

Merhaba dostlar, Mi 9T cihazımın Bootloader kilitini açmayı telefon sıfırlanacağından, yedeklerle, tekrar uygulama kurmakla falan uğraşmamak için bayadır erteliyordum. Miui 12'nin EEA sürümü de bir türlü gelmediğinden, yedeklerimi alıb Bootloader kilitini biraz önce açtım. Şansıma bekleme süresi...
  14. SeDark

Soru SMS Doğrulama

Merhabalar, 2 yıla yakın bir süredir MiuiTürkiye üyesiyim, Azerbaycan da yaşadığımdan Sms doğrulama işlemini bir türlü yapamadım şu zaman kadar, acaba bu sorunu nasıl hall ede bilirim?
  15. SeDark

Yardım Play Store arka planda indirme sorunu

Merhaba dostlar, 7 aydır Xiaomi Mi 9T kullanıyorum. Cihaz Root'lu diğil, Bootloader kapalı, şu anda kullandığım ROM sürümü EEA 11.0.5.0(QFJEUXM). Sorunum Play store'un arkaplan da indirme yapmaması. Misal CoD Mobile'ı indir dedim indiriyor o sırada ben de Netflix izlemeye veya sosyal medyada...
Üst Alt