secko1 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi note 10 lite faciası

Merhaba. Daha 16 haziranda 2 adet mi note 10 lite aldık. İki telefonda da feci kasmalar başladı. Ekranda hareket ederken kasmayı dibine kadar hissediyorsunuz. Şarj aletine takıyorsun 48 49 dereceleri görüyor telefon. W gücü düşük şarj aletine taktığım halde gene 43 dereceleri görüyor. Şarj çok...
  2. S

Yardım Mi note 10 lite Mİ FİT UYGULAMASI

Merhaba. Aktif olarak bisiklet kullanan biriyim ve mi fit uygulamasını kullanıyorum bisiklet modunu açıyorum uygulama başlıyor, km sayacı başlıyor ekranı kapatınca bir süre sonra otomatikman duruyor. Ben anlayamadım bunun nedeni ne olabilir?
  3. S

Yardım Uygulama Pi̇l Tasarrufu Ve Bi̇ldi̇ri̇m Mi̇ Note 10 Li̇te

Merhabalar. Telefonum mi note 10 lite. Pil için uygulama pil tasarrufu uygulamasını kullanıyorum. Uygulamaların yüzde 90ında arka plan etkinliklerini kısıtla dediğim halde hala uygulamaların arka planda çalıştığını gördüm. Açmadığım halde gene de arka planda otomatik açılıyor. Bu uygulama neden...
  4. S

Yardım Mi Note 10 Lite

Merhaba. 2 haftadır Xiomi Mi note 10 Lite telefonunu kullanıyorum. Şarja taktığım zamanlar 47 48 dereceleri gördüğü oldu telefonun ve bu çok can sıkıcı. 30W turbo charge özelliğinden dolayı muhtemelen fazla watt olduğundan pilde aşırı ısınma yapıyor ve bu zamanla zarar vereceği...
Üst Alt