SeaIceDragon kullanıcısının son içeriği

1. SeaIceDragon

Recovery Redmi 10 2022 TWRP

Buna da bakmıştım ama buda zip şeklinde telefona nasıl atabilirimki zaten trwpyi zip şeklinde bi rom atmak için istiyorum bi uygulama varsa söyleyebilirmisiniz
  2. SeaIceDragon

Recovery Redmi 10 2022 TWRP

Aynı sorun telefon tozlu raflara terk edilmiş
  3. SeaIceDragon

Rom Xiaomi redmi 10 2022 [selene] cihazıma custom rom atamıyorum

Açtım bakalım sonuca varabilecekmiyiz (:
  4. SeaIceDragon

Yardım Xiaomi redmi 10 2022 [selene] TWRP yükleme

Merhaba arkadaşlar, Başlıkta da belirttiğim gibi Xiaomi Redmi 10 2022 [selene] cihazıma custom ROM yüklemek için TWRP kurmam gerekiyor. Ancak bu telefon için resmi bir TWRP sürümü henüz yayımlanmamış. Yine de Xiaomi Tools ve benzeri yerlerde birkaç farklı sürüm buldum. Hepsini denedim —...
  5. SeaIceDragon

Bu arada yine bi deniyim dedim dediğiniz yöntemde olmadı 2 twrp de denedim bi sıkıntı var demekki olmicak biri sorunu bulana kadar pes ediyorum
  6. SeaIceDragon

Ahahaha evet ondan biraz bende korkuyorum brick olursa benim açmam imkansız galiba bi tarafım yaparsın diyo diğer tarafım deneme bile diyo ama bakalım biraz zaman geçsin aklıma eserse yaparım :D yardımcı olduğun için teşekkürler yapamadığım birşey olursa tabi yapmaya karar verirsem yine yazarım...
  7. SeaIceDragon

Evet custom rom için cherish OS geçicem telefon için custom rom çok yapılmamış cherish yüklemem içinde TWRP yüklemem gerek miui çok sorun çıkartıyo diye reklam şarj yeme birde ghost touch sorunu için bi ihtimal düzelir
  8. SeaIceDragon

tamam sağolun bootlopa girerse fastboota girermi acaba düşük ihtimal diye biliyorum girmemesi
  9. SeaIceDragon

Deniyim size sonucunu yazıcam birde telefon android 13 miui 14 uyumludur diye düşünüyorum
  10. SeaIceDragon

fastboot flash boot twrp.img denedim ama oda olmadı kilit simgesi açık evet uygun twrp bulursanız paylaşırsanız birde onu denerim android miui sürümü falan önemlimi tam bilmiyorum
  11. SeaIceDragon

Açık önceden rus romu atmak için açmıştım ve atmıştım 1762785298 Hatta nasıl yapmaya çalıştığımıda söyliyim trwp dosyasını platform tools diye bir klasör var onun içine atıyorum o klasörde power shell açıyorum ve .\fastboot boot "TWRP.img"yazıyorum hatayı alıyorum
  12. SeaIceDragon

Merhaba yukarıdada belirttiğim gibi Xiaomi redmi 10 2022 [selene] cihazım var miui çok sıkıntı çıkardığı için ve ghost touch gibi olaylar yaşadığım için değişmek istiyorum resmi rom olarak cherish OS buldum ama bunu nasıl yükleyeceğim telefona twrp kurmayı denedim kurmadı orjinal twrp sürümü...
Üst Alt