Rom Xiaomi redmi 10 2022 [selene] cihazıma custom rom atamıyorum

SeaIceDragon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
2
Bootlop girerse tekrar Ses kısma ve Güç tuşları ile Fastboot moduna alabilirsiniz. Bir sorun olmayacaktır. TWRP yüklemenizde ki amaç nedir ? Custom rom mu yükleyeceksiniz ?
Evet custom rom için cherish OS geçicem telefon için custom rom çok yapılmamış cherish yüklemem içinde TWRP yüklemem gerek miui çok sorun çıkartıyo diye reklam şarj yeme birde ghost touch sorunu için bi ihtimal düzelir

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Evet custom rom için cherish OS geçicem telefon için custom rom çok yapılmamış cherish yüklemem içinde TWRP yüklemem gerek miui çok sorun çıkartıyo diye reklam şarj yeme birde ghost touch sorunu için bi ihtimal düzelir

Umarım bu işlemleri yaparken cihazınızı brick etmezsiniz :) Nacizane fikrim yabancı forumlarda twrp yükleyen göremediğim için işlemin ne gibi bir sonuç vereceğini bilmiyorum. Gittiği yere kadar isterseniz idare edin.

SeaIceDragon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
2
Umarım bu işlemleri yaparken cihazınızı brick etmezsiniz :) Nacizane fikrim yabancı forumlarda twrp yükleyen göremediğim için işlemin ne gibi bir sonuç vereceğini bilmiyorum. Gittiği yere kadar isterseniz idare edin.
Ahahaha evet ondan biraz bende korkuyorum brick olursa benim açmam imkansız galiba bi tarafım yaparsın diyo diğer tarafım deneme bile diyo ama bakalım biraz zaman geçsin aklıma eserse yaparım :D yardımcı olduğun için teşekkürler yapamadığım birşey olursa tabi yapmaya karar verirsem yine yazarım iyi akşamlar diliyorum

SeaIceDragon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
2
Bu arada yine bi deniyim dedim dediğiniz yöntemde olmadı 2 twrp de denedim bi sıkıntı var demekki olmicak biri sorunu bulana kadar pes ediyorum

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Bu arada yine bi deniyim dedim dediğiniz yöntemde olmadı 2 twrp de denedim bi sıkıntı var demekki olmicak biri sorunu bulana kadar pes ediyorum

Hocam birde konuyu TWRP Açmak diye kendi telefon forumuna açar mısınız ? Bakalım kaldıysa eğer telefonu kullananlar nasıl bir yöntem veya çözüm denemişler.

SeaIceDragon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
2
Hocam birde konuyu TWRP Açmak diye kendi telefon forumuna açar mısınız ? Bakalım kaldıysa eğer telefonu kullananlar nasıl bir yöntem veya çözüm denemişler.
Açtım bakalım sonuca varabilecekmiyiz (:

Üst Alt