SCSC kullanıcısının son içeriği

1. S

Haber Mi note 3 mıuı 9.6.2

Google play neden bu kadar şarj yiyor var mıdır çözümü? Yanımda uygulamasına girilmediği halde %1,4 şarj yemiş silip tekrar yüklediğim halde faydası olmamış.
  2. S

Psikolojik olması mümkün değil. Dediğim gibi neredeyse iki günü çıkaran cihaz yeni sürümle 1 günü çıkaramıyor artık. Cantara hocamın ve sizin dediğiniz gibi arka planda çalışan uygulamalar buna sebep oluyor gibi mesela aliexpress uygulaması gün içinde hiç girmediğim halde uygulamaya %12 şarj...
  3. S

Kesinlikle eski sürüme dönmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum. 1 günü çıkarmaz oldu telefon. Eski sürüm 1.6 tdi gibiydi. Bu sürüm 2.0 turbo gibi olmuş şarj olarak :)
  4. S

9.6.2 global yükledim şarj sömürüyor resmen :)
  5. S

İnceleme Xiaomi mi note 3

9.6.2 global yükledim.
  6. S

Teşekkür ederim. Dediğinizi yaptım fakat değişen bir şey olmadı.
  7. S

Herkese merhaba ön kamera fotoğraf çekerken arkadaki cisimleri bulanıklaştırıyor çok kurcaladım fakat çözüm bulamadım var mıdır düzeltmenin yolu?
  8. S

Benim cihaz ünlü oldu :)
  9. S

Soru Ekran ışığının telefonun arkasından belli olması

Telefon ellerine ulaşınca size bilgi vermek için ararlar zaten siz yinede sorununuzu bir kağıda yazıp kutuya koyun derim. Tekrardan merhabalar herkese Bugün cepport yetkilisi Seyit bey tarafıma ulaşıp iletişim kopukluğundan kaynaklı hata için özürlerini iletti. Telefonda herhangi bir sorun...
  10. S

Evet arkadaşlar gönderdiğim cihazı aynen geri yolladılar bugün ulaştı kargo elimize. 1 adet ekran koruyucu, 1 adet silikon kılıf ve 1 adet şarj cihazı yollamışlar ekstradan. Fakat hala arayan soran yok durum hakkında bilgi veren yok. Dün arayan cepport yetkilisi bayan cihazda sorun yok aynen...
  11. S

Yardım Yeni Telefon aldım ürezerinde jiletin yok

Değişim talebinde bulunun veya para iadesi isteyin.
  12. S

Evet arkadaşlar gönderdiğim cihazı aynen geri yolladılar bugün ulaştı kargo elimize. 1 adet ekran koruyucu, 1 adet silikon kılıf ve 1 adet şarj cihazı yollamışlar ekstradan. Fakat hala arayan soran yok durum hakkında bilgi veren yok.
  13. S

Yazdım tabi ki hocam :)
  14. S

Verdiğiniz bilgi doğru lazerin ayarının kaçtığı kısımlar ışığı geçiriyor fakat zaten ben bu durumun sorun olup olmadığını bilmediğim için foruma konu açmıştım. Cepporttan görüştüğümüz yetkili durumun normal olmadığını ileride sıkıntı çıkarabileceğini bunun içinde telefonu gönderebileceğimi...
  15. S

Bugün cepporttan bir bayan çalışan aradı ve telefonda herhangi bir sorun yok geri gönderiyoruz dedi. Cepporttan Seyit bey ile görüşmüştüm telefonu gönderin değişim yapalım diye konuşmuştuk fakat arayan bayan yanlış bilgi verildiğini söyledi ve telefonu bugün geri gönderdiler. Nasıl iş...
Üst Alt