scorpio65 kullanıcısının son içeriği

1. S

Aosp rom ekran süresi

Arkadaşlar 12.0.8 fw flashladıktan sonra arrow os yükledim ekran süresi şu anlık böyle 90hz kullanımda iyi gibi acaba 120'de kullansam fazla bir fark olur mu ve ekran süresini artırmak için önerdiğiniz kernel var mı? Fazla oyun oynamam
  2. S

Yardım Android 11 klavye gizleme butonu

Bütün kullandığım custom a11 romlarda bu ok var kapatamıyorum
  3. S

Soru Aosp rom önerisi

Merhaba poco x3 nfc için en sık güncelleme alan 3 custom aosp rom söyler misiniz, güncelleme desteği en iyi olan
  4. S

Çözüldü Aosp rom yüklerken twrp hatası

Merhaba corvus os'dan Arrow os geçmek için rom dosyasını indirdim twrp modunda yeniden başlattıktan sonra dosyayı seçtim yükleyen bastım bu hatayı verdi , önce romu yükleyip sonra format data yapmıyor muyduk
  5. S

Soru MiuiMiX poco x3

Poco x3 NFC için MiuiMix romu nerden bulabilirim? Yabancı forumda biri bu romu öneriyor x3 cihaz için ama ben link bulamadım
  6. S

Yardım Aosp rom için kamera önerisi

Poco x3 cihazıma Resurrection Remix yükledim fakat androidin stok kamera uygulaması dışında başka bir kamera yok ve bu kamera çok kötü gece çekimi için gcam kulllanıcam fakat gündüz çekimi için kullanabileceğim miui'ın kendi kamerası gibi magisk üzerinden yükleyebileceğim bir kamera var mı...
  7. S

Soru Magisk hakkında

Merhaba genel bir sorum olucak magisk ile alakalı Magisk üzerinden istediğimiz herhangi bir uygulamaya uygulama izin istemeden kendimiz root yetkisi verebiliyor muyuz ? Gfx Tool'un root yetkisi olursa android 11'de çalışacağını düşünüyorum çünkü dosyalar kök erişimi istiyor
  8. S

Yardım Corvus OS Android 10

Corvus OS v14 kudum cihazıma çok hoşuma gitti fakat android 11'de olan Android/data klasörüne kısıtlama nedeniyle sadece root yetkisi ile erişilebiliyor bu yüzden Android 10'a dönmek istiyorum corvus os çok hoşuma gitti Android 10 sürümünü aramama rağmen bulamadım eski sürümlerden var mı acaba
  9. S

Soru Android 11 Uyumlu Gfx Tool

Arkadaşlar android 11 custom rom yükledim fakat pubg için gfx tool çalışmıyor uyumlu değil gibi çözünürlüğü düşüremedim. Bildiğiniz uyumlu gfxtool var mı, 90fps modülü kullandığım için mi gfx ile çözünürlük düşmüyor acaba
  10. S

Yardım EU Rom Ekran Kaydedici yok

Merhaba eu rom 12.0.7 kullanıyorum ekran kaydedici bulamadım ses kaydedici var ama eu romda yok muydu nasıl etkinleştirebilirim
  11. S

Soru Galeri izin sorunu

Poco X3 cihazımda sd kart takılıyken çektiğim resimleri galeri uygulamasından silemiyorum izin istiyor izin veriyorum hata veriyor sd kartı çıkarınca hata vermiyor.
  12. S

Soru Ana ekran simgeleri değişti

YouTube vanced yükledim simgeler böyle oldu nasıl düzeltebilirim
  13. S

Soru poco x3 rom kurma hakkında

12.0.6 xiaomi.eu 12.0.6 fw var şimdi ben twrp'den sürümü 12.0.3 olan global endonezya sürümünü yüklesem tel açılır mı? custom eu romdan endonezya roma geçmek istiyorum yapmam gereken işlemler nedir?
  14. S

Soru Poco x3 aosp miui

Merhaba.Ben bu telefonu genellikle oyun oynamak için kullanıyorum xiaomi eu rom kullanıyorum, oyun için aosp romlar mı yoksa miui tabanlı romlar mı daha iyidir sizce? sadece performans istiyorum ekran süresi önemli değil. aosp romlar arasında RR ve Evolution romlar iyi diye duydum ama denemedim...
  15. S

Soru Eu Beta Poco x3 NFC

Eu Beta Poco x3 için yok galiba bulamadım bulan varsa linkini atabilir mi ? Şu anda stabil eu'dayım ama beta bulamadım
Üst Alt