scorpio65 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Pixel Experience [A11] POCO X3/NFC [RESMİ]

son sürümü mü yoksa kubanınki ile mi denediniz
  2. S

Soru POCO X3 - stabil rom ve kernel önerisi

Arrowun da son sürümü bugün yayınlandı daha fazla güncelleme almayacak , Arrow da iyi ama çok sade ve özelleştirme hiç yok wave görsel olarak göze daha çok hitap ediyor ve daha akıcı özelleştirmesi daha fazla ikisi de güncelleme almayacak zaten ben wave kullanmayı düşünüyorum bir süre
  3. S

Wave çok iyi aslında benim stabil bir roma ihtiyacım var aylarca götürsün güncellemicem diyosan iyi bence
  4. S

Evet maalesef rom çok iyi ama geliştirilmesi durdu geliştiricisi telefonu bıraktığı için kötü tarafı da o
  5. S

Ben herhangi bir Gcam kuruyorum yetiyor bana kamera ile fazla işim olmadığı için bilemiyorum.
  6. S

Evet Arrow iyi ama arayüzü çok çirkin ve sade bir süre sonra beni aşırı sıkıyor, öte yandan Wave Os 4.8 sürümünü denedim batarya arrow ile hemen hemen aynı. Arayüz ve görsellik olarak arrowdan daha iyi ve en az arrow kadar akıcı rom akıyor ve oyun performansı çok iyi ,öneririm.
  7. S

Rom dotOS v5.1.1 POCO X3/NFC [11] [FanEdition]

pe+'de de var mı denediniz mi
  8. S

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Arrow OS , 90 Hz , 70-75% Parlaklık , Bluetooth nfc mobil veri kapalı , sync açık, sadece wi-fi kullanıldı. Oyun yok
  9. S

Rom Pixel Experience [A11] POCO X3/NFC [RESMİ]

Android 11 versiyonu için Plus versiyonu yayınlandı - İlk Stabil sürüm - Yüz tanıma eklendi - NFC sorunu düzeltildi - 60 Hz modunda geliştirilmiş batarya performansı - Açılış(boot) ekranındaki yavaşlık düzeltildi - Çeşitli performans iyileştirmeleri - Temiz kurulum zorunlu - Android 10 son sürüm...
  10. S

Aosp rom ekran süresi

Arkadaşlar 12.0.8 fw flashladıktan sonra arrow os yükledim ekran süresi şu anlık böyle 90hz kullanımda iyi gibi acaba 120'de kullansam fazla bir fark olur mu ve ekran süresini artırmak için önerdiğiniz kernel var mı? Fazla oyun oynamam
  11. S

Yardım Poco x3. Rom kurulumu sonrasi.ekran surekli aclp kapanyor

orange fox ile xiaomi.eu rom ve custom romlar kurulabilir sadece diye biliyorum eu stabil derken xiaomi.eu rom mu
  12. S

Rom DerpFest [A11] [Beta] [Official] [SURYA]

Rom çok iyi diğer android 11 romlarda çalışmayan özellikler (örn: pixel ambient music ticker) bu romda sıkıntısız çalışıyor tavsiye ederim.
  13. S

Soru Aosp rom önerisi

arrow os. derpfest ve corvus denediniz mi? bu 3 rom da iyi geldi bana
  14. S

Yardım Android 11 klavye gizleme butonu

Puan gittikçe yükseliyor aosp rom olduğu için mi bu kadar fark var anlamadım
  15. S

Yardım Android 11 klavye gizleme butonu

kesinlikle ben de ikisi arasından poco x3 almıştım memnunum
Üst Alt