Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adana'da yaşıyorum, 8 yıldır adana telefon piyasasını yakından takip ediyorum, mısır çarşısı, çakmak plaza vs. burada yazdığınız fiyatlar mevcut kura göre biraz yüksek, yine de hayırlı satışlar.
cihazım mi 10t pro , konuyu yanlış yere açtım kusuruma bakmayın konuyu nasıl silebilirim ? Stoya
cihazım mi 10t pro , konuyu yanlış yere açtım kusuruma bakmayın konuyu nasıl silebilirim ? Stoya
Herkese iyi forumlar,
Bende MIUI Global 12.5.1 sürümü var. Mi flash indirip fastboot stable EEA v12.5.5 kuracağım. Aradaki sürüm farkı bana sıkıntı yaratır mı? Yoksa EEA v12.5.1 sürümünü kurup öyle mi yükseltmeliyim?
yaptım, olmadı... şimdi driver booster diye bir şey indirdim belki oradan yükleyebilir diye driveri..
1634069093
driver booster da işe yaramadı. twrp konusu benim için kilit...
ahınızı aldım galiba... telefonu USB ile bağlantı yaptığımda gözüküyordu, sizin videonun altında chimeratools diye bir şey vardı dedim herhalde minimal ADB bunun içinde kurdum sonra telefona USB ile pcye bağlantı yaptığımda, fotoğraftaki uyarı veriyor ve aygıt gözükmüyor... chimeratoolu...
hocam linkleri inceledim talimatlarınızı dinledim fakat minimal ADB linkini paylaşmamışsınız, siz video da direk setup yapıyorsunuz ben o setup dosyasını bulamadım. ayrıca hocam siz kendi ellerinizle yazdınız bu işleri bilmediğimi, o o yüzden yardım istedim fakat sizler böyle yapınca üzülüyorum...
hocam şimdi anladım fakat hangi minimal dosyalarını kuracağımı bilmiyorum. bu dosyalar iş yapar mı? son olarak twrp yükledikten sonra magisk yapmak zorunda mıyım?
sayın hocam twrp kullanmayı videolarınızdan biliyorum fakat kurmayı bir türlü yeltenenedim... yanlış bir işlem yapıp cihazı kitlerim diye. Orangefox yerine twrp 3.5.1i kuramaz mıyım hocam sizin videolarda hep onu görüyordum 😳
1634064289
galiba anladım minimal ADB Fastbot programını bulup, c ye...
Stoya hocam her şey hazır. Cihazfast modda dosyaları indirdim. Twrp 3.5.1 a10 adlı IMG dosyasının adını Recovery.img diye değiştirip çince recovery yazan yere mı tıklayacağım sadece?
1634063429
hocam her şey hazır durumda müsait olunca cevap verirseniz çok sevinirim. Stoya
yani hocam, globalden başka Roma geçersem güncelleştirmeleri mecbur twrp ile mi yapacağım? Bilgisayarım olmadığı için sıkıntı yaratır dedim. Bilgisayarım olsa hiç üşenmem yapardım Stoya hocamızın videolarını izleyip.