Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi forumlar,
Bende MIUI Global 12.5.1 sürümü var. Mi flash indirip fastboot stable EEA v12.5.5 kuracağım. Aradaki sürüm farkı bana sıkıntı yaratır mı? Yoksa EEA v12.5.1 sürümünü kurup öyle mi yükseltmeliyim?
Herkese selamlar,
Instagram'da Reels videoları izlerken video ekrana sığmıyor, yan taraflarda yazı olduğu zaman okuyamıyorum. Örnek olarak görsel paylaşacağım. Bunun çözümü var mı acaba?
Telefonum: mi10t pro
Sürüm: global 12.5.1
Selamlar,
Başlıkta belirttiğim gibi Xiaomi mi 10t pro cihazım için güncel GCam APK ve dosya linkini arıyorum. Paylaşırsanız çok sevinirim.
İyi forumlar
Herkese selamlar,
Xiaomi mi 10T Pro için güncel GCam APK arıyorum. Config dosyasıyla link paylaşırsanız çok çok mutlu olurum.
Tekrardan belirtiyorum GÜNCEL olursa çok makbule geçer.
Saygılarımla, iyi forumlar.
Selamlar, iyi akşamlar.
Yaklaşık 7 yıllık iPhone serüveninden Xiaomi'ye adım atmış bulunmaktayım :) Maalesef Android'e geçmenin zorluğu ile birlikte güzel faydalarını da görmüş oldum. Buna kameranın donanımsal olarak iyi olması ama yazılımdan kaynaklı kötü fotoğraf deneyiminin sunması ve g-cam...