Scheria kullanıcısının son içeriği

1. Scheria

Satış Endonezya üretimi global cihazlar

Adana'da yaşıyorum, 8 yıldır adana telefon piyasasını yakından takip ediyorum, mısır çarşısı, çakmak plaza vs. burada yazdığınız fiyatlar mevcut kura göre biraz yüksek, yine de hayırlı satışlar.
  2. Scheria

Yardım sürüm değiştirme

Hocammmmmm kurdum başardım, inanmayacaksınız ama sonunda kurtuldum globalden, artık başınızı ağrıtmam 😅
  3. Scheria

Yardım sürüm değiştirme

cihazım mi 10t pro , konuyu yanlış yere açtım kusuruma bakmayın konuyu nasıl silebilirim ? Stoya cihazım mi 10t pro , konuyu yanlış yere açtım kusuruma bakmayın konuyu nasıl silebilirim ? Stoya
  4. Scheria

Yardım sürüm değiştirme

Herkese iyi forumlar, Bende MIUI Global 12.5.1 sürümü var. Mi flash indirip fastboot stable EEA v12.5.5 kuracağım. Aradaki sürüm farkı bana sıkıntı yaratır mı? Yoksa EEA v12.5.1 sürümünü kurup öyle mi yükseltmeliyim?
  5. Scheria

Çözüldü Twrp sonrası telefon recovery modunda kaldı

yaptım, olmadı... şimdi driver booster diye bir şey indirdim belki oradan yükleyebilir diye driveri.. 1634069093 driver booster da işe yaramadı. twrp konusu benim için kilit...
  6. Scheria

ahınızı aldım galiba... telefonu USB ile bağlantı yaptığımda gözüküyordu, sizin videonun altında chimeratools diye bir şey vardı dedim herhalde minimal ADB bunun içinde kurdum sonra telefona USB ile pcye bağlantı yaptığımda, fotoğraftaki uyarı veriyor ve aygıt gözükmüyor... chimeratoolu...
  7. Scheria

hocam linkleri inceledim talimatlarınızı dinledim fakat minimal ADB linkini paylaşmamışsınız, siz video da direk setup yapıyorsunuz ben o setup dosyasını bulamadım. ayrıca hocam siz kendi ellerinizle yazdınız bu işleri bilmediğimi, o o yüzden yardım istedim fakat sizler böyle yapınca üzülüyorum...
  8. Scheria

hocam şimdi anladım fakat hangi minimal dosyalarını kuracağımı bilmiyorum. bu dosyalar iş yapar mı? son olarak twrp yükledikten sonra magisk yapmak zorunda mıyım?
  9. Scheria

sayın hocam twrp kullanmayı videolarınızdan biliyorum fakat kurmayı bir türlü yeltenenedim... yanlış bir işlem yapıp cihazı kitlerim diye. Orangefox yerine twrp 3.5.1i kuramaz mıyım hocam sizin videolarda hep onu görüyordum 😳 1634064289 galiba anladım minimal ADB Fastbot programını bulup, c ye...
  10. Scheria

hocam siz iki tane link atınca bende sandım onun içine atıp kuracağım
  11. Scheria

Stoya hocam her şey hazır. Cihazfast modda dosyaları indirdim. Twrp 3.5.1 a10 adlı IMG dosyasının adını Recovery.img diye değiştirip çince recovery yazan yere mı tıklayacağım sadece? 1634063429 hocam her şey hazır durumda müsait olunca cevap verirseniz çok sevinirim. Stoya
  12. Scheria

bilgisayarımda android driverlar eksik olabilir onu nasıl tam yükleyebilirim Windows 7 için
  13. Scheria

izledim fakat güncel twrp dosyası bulamıyorum
  14. Scheria

merhaba telegram kullanıyorsanız sizlere bir soru sorabilir miyim bende twrp yüklemek istiyorum ama sıkıntı yaşıyorum saygılarımla
  15. Scheria

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

yani hocam, globalden başka Roma geçersem güncelleştirmeleri mecbur twrp ile mi yapacağım? Bilgisayarım olmadığı için sıkıntı yaratır dedim. Bilgisayarım olsa hiç üşenmem yapardım Stoya hocamızın videolarını izleyip.
Üst Alt