sceryavuz kullanıcısının son içeriği

1. sceryavuz

Rom MI11LE/XM11Lite5GNE Android 13 MIUI 14 Stable Beta V14.0.4.0

İndirme Linki : xiaomi.eu_multi_MI11LE_XM11Lite5GNE_V14.0.4.0.TKOCNXM_v14-13-fastboot.zip Minimal ADB Fastboot : Minimal_ADB_Fastboot_v1.4.3.zip Qualcomm USB Driver : Qualcomm_USB_Driver_v1.0.zip ADB USB Driver : usb_driver_r13-windows.zip *** Başlamadan önce tüm...
  2. sceryavuz

Rom Xiaomi.EU V12.5.9.0 Yükleme Talimatı

Arkadaşlar konuyu burada anlattım, herkese faydalı olması için sizlerle paylaşıyorum. Kurulum: TWRP : Download TWRP for sweet ROM : xiaomi.eu_multi_HMNote10Pro_V12.5.9.0.RKFMIXM_v12-11.zip sweetin için VENDOR : Miui-Indian12.5.9.0FlashableVendor.zip sweetin için updater-script : updater-script...
  3. sceryavuz

Soru Hangi Sürümde MIUI Uygulamaları Bulunuyor?

Merhaba türkiye forumu, Cihazı babama aldım. Çok hoşuma gitti genel olarak. Babama vermeden önce içerisinde bulunan Hindistan romu değiştirmek istiyorum. İçerisinde Google uygulamaları mevcut. Çok cihaz kullandım ilk defa Hindistan da Google uygulamaları görüyorum. Hangi sürümde MIUI...
  4. sceryavuz

Recovery [Android 11 Uyumlu] TWRP 3.5.1 Mi 10 & Mi 10 Pro [2021.03.14]

İndirme Link Mi 10 & Mi 10 PRO : Google Drive Şifre : miuiturkiye Açıklama : Android 10 ve Android 11 sürüm içindir. Tüm özellikler Android 10 ve Android 11 için çalışmaktadır. Android 10 kurulum dosyası ile TWRP yüklenir, kalıcıdır ve sorunsuz çalışır. Android 11 kurulum dosyası ile TWRP...
  5. sceryavuz

Recovery [Android 11 Uyumlu] TWRP 3.4.2 Mi 10 & Mi 10 Pro & Mi 10 Ultra

İndirme Link Mi 10 : 2020.12.06 TWRP Mi 10 İndirme Link Mi 10 Pro : 2020.12.06 TWRP Mi 10 Pro İndirme Link Mi 10 Ultra : 2020.12.08 TWRP Mi 10 Ultra Şifre : miuiturkiye Açıklama : Android 10 ve Android 11 sürüm içindir. Android 10 (Android10_One_Click.bat) : Data biriminin şifresi ek bir...
  6. sceryavuz

Recovery [Android 11] PitchBlack Recovery Project for Mi 10 & Mi 10 Pro

İndirme Link Mi 10 : Pitch Black Recovery Mi 10 İndirme Link Mi 10 Pro : Pitch Black Recovery Mi 10 Pro Açıklama : Android 11 sürüm içindir. Yükleme öncesi Format Data yapmak aynı şekilde zorunludur.
  7. sceryavuz

Rom [Android 10.0] Pixel Experience for Xiaomi Mi 10 Pro

Hakkında Stabil ve sade bir kullanıma sahiptir. Google arayüzü ve uygulamaları önyüklü olarak gelir. Sorunlar -Parmak izi stabil değil, kullanılmaması daha iyi olur. İndirilecek Dosyalar Kurulum Araçları by sceryavuz (cmi) : Kurulum Araçları by sceryavuz (cmi).zip Pixel Experience ROM ...
  8. sceryavuz

Rom [Android 11] Pixel Experience for Xiaomi Mi 10

Hakkında Stabil ve sade bir kullanıma sahiptir. Google arayüzü ve uygulamaları önyüklü olarak gelir. Sorunlar -Yok İndirilecek Dosyalar Kurulum Araçları by sceryavuz (umi) : Kurulum Araçları by sceryavuz (umi).zip Pixel Experience ROM : AOSP.link China Stable ROM V12.0.8.0.QJBCNXM ...
  9. sceryavuz

Rom [MIUI11] Mi 10 İçin En İyi Batarya Süresi (xiaomi.eu) V11.0.25.0.QJBCNXM

Arkadaşlar merhaba xda'da yazdım burada sizede yazayım. Cihazı alalı 2 ay oluyor neredeyse. Kutudan çıkarıp MIUI 12 ye güncelledim. Bu şekilde kullanmaya devam ettim. Cihazın ekran süresi 1-1.5 günde 5-6 saat ekran süresi şeklinde oluyordu. Bu bataryaya sahip bir cihaz için canımı sıkıyordu...
  10. sceryavuz

Satış Mi 9T Pro 128Gb Flame Red + Spigen Rugged Armor Kılıf + BT Kulaklık + Her Türlü Yazılımsal Destek

Cihaz 3 aylıktır Kozmetik olarak 10/10 durumdadır Spigen Rugged Armor kılıf hediyedir BT kulaklık hediyedir Kutu içeriği tamdır IMEI atılmamıştır, kayıt için IMEI sağlanır Her türlü yazılımsal konuda destek sağlanır Keçiören çevresi elden teslim
  11. sceryavuz

Rom PixelExperience for Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro [raphael]

PixelExperience for Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro [raphael] Neler Çalışıyor? WiFi RIL Mobil Data GPS Kamera Flash Video Kayıt Bluetooth FM Radio Parmak İzi Okuyucusu NFC Bildirim Işığı Ses/Titreşim Facelock Hatalar? Bilinen bir hatası yoktur. Nasıl Kurulur? İçerisinde GApps bulunmaktadır, ayrıca...
  12. sceryavuz

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

2 kez denemistim kurmayi, ilk boot suresi cok uzundu sanirim basaramadim diyip Miui 10 EU surumu kurdum. Mi Room un ekstra ekledigi ne var tam olarak kurabilenler paylasabilir mi?
  13. sceryavuz

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Stok icin sormustum ben aslinda, mix 3 te stok surumde mevcut bunlar. Eger farkli bir stok surumde varsa ona gecmeyi deneyebilirim.
  14. sceryavuz

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mix 3 teki gibi bildirim vs geldiginde ekranin yanlarinda beliren isigi nasil yapabilirim bu cihazda? Arama ve Mesaj uygulamasi google un bunlari nasil degistirebilirim MIUI uygulamalariyla? APK olarak kurdum acilip hata verip kapaniyor.
Üst Alt