Scawll kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi 8 OTG sorunu

Mi 8 cihazımda otg özelliği hiçbir şekilde çalışmıyor klavye bağlıyorum olmuyor mouse bağlıyorum olmuyor otg özelliğini aktif mi etmem gerek nasıl aktif edebilirim yada hangi ayar yapmalıyım
  2. S

Yardım Galeri kopya resim Hatası

Böyle bir hata ile karşılaşıyorum Poco x3 proda ve nfc modelinde böyle bir sorun var çözümünü bir türlü bulamadım
  3. S

Yardım Orange Fox Miui ota güncellemesi hatası

telefonumda orange Fox recovery yüklü miui 12.0.2 var şuan 12.0.6 ya yüklenmiyor tekrar deneyin uyarısı geliyor çözümüne baktım tam Türkçe şekilde anlatan yok. bilen varsa lütfen yardımcı olsun bana teşekkürler
  4. S

Sohbet Elimdeki brick olmuş cihazlar

Hepinize hayırlı akşamlar. Elimde poco x3 ve mi mix 2s cihazlar bulunmakta. ikisininde başından geçenleri ince ayrıntısına kadar anlatacağım cevaplarınız benim için çok önemli İlk Mi mix 2s'ten başlayacağım MI MIX 2S Mi flashtan eski sürüm atarken cihaz brick oldu(brick olduğundan emin değilim...
  5. S

Sohbet Poco X3 Pro Hakkında Düşünceleriniz

Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizlere göre ne eksiği var?
  6. S

Tavsiye Mi 6 alınırmı

Mi 6 gerçekten iyi bir cihazmı? Bataryalarda problem oluyormu? Arayüzde ve ekranda takılma donma vs. Yapıyormu? Performansı yeterlimi? Kamera kalitesi nasıl?
  7. S

Yardım POCO X3 NFC Unbrick

Merhabalar benim cihaz yanlış rom yükleme sonucu cihaz unbrick oldu cihaz içini söktüm test point yaptım bilgisayara gösterdim cihaza kendi mi cloud hesabımı girdim ilkte denememe rağmen güzel gidiyordu sürüm atıyordu sonra hani mi flashta hesap girme mevzusu varya onu kapatayım dedim sonra mi...
  8. S

Yardım anakart Emmc arızası

Hayırlı günler cihazımda entegre problemi var dediler cihaz hiç bir fonksiyon çalışmıyor fastboot ve recovery modlarıda çalışmıyor ne yapabilirim
  9. S

Alış Mi mix 2s Anakart

mi mix 2s anakartı olan varmı varsa iletişime geçermisiniz.
  10. S

Çözüldü POCO X3 BootLoader Kilidi Açma

Hayırlı Günler arkadaşlar POCO X3 NFC cihazında BootLoader Kilidi nasıl açılır onu anlatacağım. Açamayanlar mutlaka baştan sona kadar okusun. 7 gün bekleme veya çince yazı çıkanlar için böyle bir konu başlatayım dedim. Bazılarınızda böyle hata veriyor veya böyle hata veriyor çok uzatmadan...
  11. S

Rom POCO X3 NFC Fluid Rom [11] [Unoffical]

Bootloader açık olmalıdır. Recovery kurulu olmalıdır (Orange Fox önerilir) Orange Fox İndirme bağlantıları Fluid Gapps FW 12.0.7 Kurulum Talimatı Cihazı kurtarma moduna alıyoruz. Wipe bölümünden wipe,data,dalvik dosyalarını biçimlendiriyoruz. FW 12.0.7 flashlıyoruz ardından ROMu sonra Gappsı...
  12. S

Mod POCO X3 NFC F1xy Kernel

Kurulumda Orange Fox önerilir Orange Fox NOT: Geliştirici destek vermediği için sadece bazı Custom Romlarda çalışıyor Gerekli Dosyalar F1xy Kernel All Versions KURULUM: Cihazı Recovery moda alıp indirdiğiniz .zip flashlayın Dikkat Edilmesi Gerekenler Herhangi bir olumsuz duruma karşı...
  13. S

Rehber POCO X3 NFC PUBG Mobile için yararlı magisk modülleri

Herkese hayırlı günler. POCO X3 NFC PUBG Mobile için en iyi magisk modülleri ve FPS ayarları. Magisk Modül Rehberi Not: Oyununuz Lobi HD Olmayan kaynak paketi yüklü olmalıdır. Benim Kullandığım rom ise MIUI 12.0.5.0 Türkiye sürümü Magisk Modülleri Bu sayfadan şu modülleri: "SD732G...
  14. S

Rom POCO X3 NFC Nitrogen OS Beta Rom

BootLoader Kilidi açık olmalıdır Recovery kurulu olmalıdır (TWRP öneriliyor) TWRP İndirme Bağlantıları Nitrogen OS Gapps Kurulum Talimatları Cihaz Recovery moduna alınmalıdır Wipe Kısmından Data,Cache,Dalvik/Cache biçimlendirilmelidir Rom flashlanmalıdır(Gapps Tercihe bağlı) Factory Reset...
  15. S

Rom POCO X3 NFC PixysOS Rom

Cihazın Bootloader kilidi açık olmalı Recovery ise Orange Fox önerilir Orange Fox İndirme Bağlantıları PixysOS FW 12.0.5 Kurulum Talimatı Wipe Kısmından Cache,Data,Dalvik/ART Cache yi silin FW 12.0.5 Flashlayın Ardından Romu Flashlayın Manage Partitions Kısmından Datayı Seçip yes yazarak...
Üst Alt