Scawll kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom POCO X3 NFC Corvus OS Rom

12.0.4
  2. S

Yardım özel romdan orjinal roma geçiş sonrası cihazın ismi pixel 5 olarak gözüküyor

mi flash ile denerseniz yada twrp ile farklı (yani Endonezya,Global, Türkiye sürümleri) stock rom denerseniz çözülür
  3. S

Yardım Galeride fotoğraflar çoğalıyor lütfen yardım

Xiaomi cloud ile alakalı düşünüyorum. bir keresinde telefonumu sıfırlamıştım. telefonu kurdum, kurulumda mi cloud özelliğini kapatmıştım galeriye fotoğrafları aktardım. mi cloud senkronizesini açtığım an galeri 200 400 500 diye çoğaldı, mi clouddan olduğunu düşünüyorum
  4. S

Yardım Mi 8 OTG sorunu

Çalışmadı hocam
  5. S

Yardım Mi 8 OTG sorunu

aynısını aldım ben ama yine çalışmıyor klavye ve mouse
  6. S

Yardım Mi 8 OTG sorunu

Mi 8 cihazımda otg özelliği hiçbir şekilde çalışmıyor klavye bağlıyorum olmuyor mouse bağlıyorum olmuyor otg özelliğini aktif mi etmem gerek nasıl aktif edebilirim yada hangi ayar yapmalıyım
  7. S

Yardım Galeri kopya resim Hatası

hocam albümle alakası yok yukarıdaki resim Tüm Fotoğraflar albümü sorun tüm fotoğraflar alübumunde ve Video albümü
  8. S

hocam ayrıntılarda kopya fotoğrafların dosya konumu aynı
  9. S

Böyle bir hata ile karşılaşıyorum Poco x3 proda ve nfc modelinde böyle bir sorun var çözümünü bir türlü bulamadım
  10. S

MIUI 12.5 Poco X3 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.2.0.RJUMIXM İndirme Bağlantıları

miui en iyi sürümü bu olabilir batarya Per beni çok şaşırttı ısınmamasıda dahil
  11. S

Soru Poco X3 Pro Ekran ( Dokunmatik sorunu )

hocam ben güncelleyip sıfırladım sorun kalktı
  12. S

Soru Poco X3 Pro Ekran ( Dokunmatik sorunu )

Hocam yazılım ile alakalı bende aldım poco x3 pro daha 3 gün oldu aynı problem bendede var oyunlarda herhangi bir dokunmatik sorunu olmuyor chrome YouTube Instagramda da problem yok sadece miui arayüzünde problem oluyor yazılım ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Üst Alt