Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazımda gözle görülür bir hızlanma farkettim. Genelde telefonun yavaşladığı yönünde söylenti vardı fakat şuan eskisine göre hızlı, şarj konusunda pek farklılık göremedim daha uzun süre deneyimlemek lazım.Yeni widgetler bir türlü çıkmıyor galiba başlatıcının güncellenmesi lazım.
Bu cihazın camellia modeli için magisk var mı? Çin modeli olan camellian olan değil özellikle belirtmek isterim. Global olanın adı camellian. Çin cihazı olan camellia olarak geçiyor.
Hocam root yok fakat sanırım sorunu buldum bölge olarak cihazda Türkiye seçili olmasına rağmen tema mağazasında bölge Hindistan olarak görünüyor. Ve tema mağazasında bölge değiştirme yok.Rootsuz bir çözümü yok mu bunun?
Çok garip ya. Hindistan romu kurulu cihazda, bölge türkiye ama almanya,ispanya vs. değiştirdim hala durum aynı.Rohit adlı yapımcıyı da takip ediyorum ona rağmen yok.
Tema mağazasından kaldırılmış galiba çıkmıyor çünkü.Daha doğrusu linke tıklayınca temalar uygulamasına yönlendiriyor ama ağa bağlanılamıyor hatası veriyor saçma bir şekilde internette bir sıkıntı başka tameları vs. indirebiliyorum.
Tema mağazasında bulunan güzel bir İos tema arıyorum bir kaç tane paylaşım var forumda ama mtz linkli.Tema mağazasında yoklar.Önerilerinizi bekliyorum.