scaniaman0102 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Redmi Note 10 5G MIUI 14

Hocam bu cihaz için en iyi rom hindistan romu bence miui13endonezya romunda mesela arama sorunu vardı konuşma yapamıyordun.En iyisi hindistan romu
  2. S

Cihazımda gözle görülür bir hızlanma farkettim. Genelde telefonun yavaşladığı yönünde söylenti vardı fakat şuan eskisine göre hızlı, şarj konusunda pek farklılık göremedim daha uzun süre deneyimlemek lazım.Yeni widgetler bir türlü çıkmıyor galiba başlatıcının güncellenmesi lazım.
  3. S

Cihazım çin cihazı hindistan romu kullanıyorum an itibarıyla MIUI 14 geldi. Sürüm 14.0.2.0.TKSINXM. Boyut 3.4 GB .Tecrübelerimi yazacağım bu konuya.
  4. S

Soru Magisk

Biliyorum lakin bu cihaz için bildiğim kadarıyla custom recovery twrp vs. yok. O yüzden kuran var mı diye sordum hocam.
  5. S

Soru Magisk

Bu cihazın camellia modeli için magisk var mı? Çin modeli olan camellian olan değil özellikle belirtmek isterim. Global olanın adı camellian. Çin cihazı olan camellia olarak geçiyor.
  6. S

Tema Harika İOS Tema (Pil Yüzdesi Yeni)

Hocam root yok fakat sanırım sorunu buldum bölge olarak cihazda Türkiye seçili olmasına rağmen tema mağazasında bölge Hindistan olarak görünüyor. Ve tema mağazasında bölge değiştirme yok.Rootsuz bir çözümü yok mu bunun?
  7. S

Hocam linkte de aynı durum bağlantı hatası veriyor maalesef.
  8. S

Çok garip ya. Hindistan romu kurulu cihazda, bölge türkiye ama almanya,ispanya vs. değiştirdim hala durum aynı.Rohit adlı yapımcıyı da takip ediyorum ona rağmen yok.
  9. S

Maalesef sonuç aynı.Bazı yerlerde Xiaomi Team tarafından temanın silindiğini yazmışlar.
  10. S

Tema mağazasından kaldırılmış galiba çıkmıyor çünkü.Daha doğrusu linke tıklayınca temalar uygulamasına yönlendiriyor ama ağa bağlanılamıyor hatası veriyor saçma bir şekilde internette bir sıkıntı başka tameları vs. indirebiliyorum.
  11. S

Maalesef çıkmıyor tema mağazasının linkini bir atabilir misiniz? birde o şekilde deneyeyim
  12. S

Tema İos tema öneri

Tema mağazasında bulunan güzel bir İos tema arıyorum bir kaç tane paylaşım var forumda ama mtz linkli.Tema mağazasında yoklar.Önerilerinizi bekliyorum.
  13. S

Keşke tema mağazasına eklense bu tema ya
  14. S

Yardım Redmi Note 10 5G YARDIM!! (Arama ve Ses Sorunu)

Dostum galiba cihazın çin cihazı. Çin cihazları için kurulan miui 13 endonezya romunda bu sorun var.
Üst Alt