sbircek kullanıcısının son içeriği

1. sbircek

Rom V8.1.6.0 Güncellemesi

aynı durum bende de
  2. sbircek

Alış Yalnızca mi4s alınacak!

Fiyat beklentiniz nedir ?
  3. sbircek

Yurtdışı alışveriş limiti düşürüldü

Çaldıkları çırptıkları yetmiyormuş gibi, şimdide halkın bazı şeyleri olsun ucuza alıyor olmasına tahammül edemiyorlar. Hayret gerçekten, vatandaşın üç kuruşunda bile bu kadar gözü olan bir hükümet daha gelmiş midir acaba !!
  4. sbircek

Anket GearBest Kampanya Anketi (Herkes Katılsın)

Mi Robot Vacuum Cleaner (akıllı süpürge) kategorilerde olsa keşke, şu sıralar bu ürünü nasıl temin edebileceğimi düşünüp duruyorum zira. Lütfen bu ürünü temin etmiş birisi benimle iletişime geçsin.
  5. sbircek

Mi4s için Cyanogen Rom Var mı ?

chatin_62 haklısınız hocam twrp sürümünü güncelleyince sorun çözüldü. Teşekkürler.
  6. sbircek

mendocino_610 Selamlar, belirttiğiniz adresteki iki libra romu indirdim kurmayı denedim ancak Erros ececuting updater binary in zip hatası alıyorum. rom dosyalarını hatalı indirdiğimi düşünürek bir kaç defa daha indirdim ancak sürekli aynı hatayı alıyorum. Twrp adb sideload ile kurulum yaparken...
  7. sbircek

Selam arkadaşlar ben miui ile birçok sorun yaşıyorum bunların başlıcaları bildirimlerin geç gelmesi, özellikle bip kullanıyorum ve aramalar bir geliyor bir gelmiyor, fizy kullanımında çok ciddi sorunlar var, (Uygulama izinleri verilmiş olduğu halde) daha birçok sorun.. bu sebeplerden miui...
  8. sbircek

Mi4S update Problemi

Zenex ekledim hocam.
  9. sbircek

Mi4S update Problemi

Arkadaşlar konu güncel
  10. sbircek

Mi4S update Problemi

Merhaba, ne telefonun kendi update uygulamasından nede pc suite üzerinden telefonumu güncelleyemiyorum, bu konuyla ilgili ne yapmam gerekli her defasında mipcsuite kullanmak durumunda kalmak istemiyorum. Şuanki versiyon 6.5.26 ve birkaç aydır bir sürü güncelleme çıktığı halde telefon...
  11. sbircek

Haber Snapdragon 820 yonga setli mini Xiaomi akıllı telefonu ortaya çıktı

3,7 yapsınlar artık o kadarda risk almazlar 4,7 civarı altı telefon üretmezler bana kalırsa.
  12. sbircek

Yardım Dsmart Go Rootlu Cihazlarda Çalışmama Sorunu

Merhaba belki aranızda çözümünü bilen vardır diye sormak istiyorum. Dsmart abonesi olanlar için Dsmartgo diye bir hizmet başlattı ve uygulama yada internet üzerinden film,dizi vs.. arşivlerini online olarak izleyebiliyorsunuz. Ancak ben Rootlu mi4s cihazımda bu uygulamadan film veya dizi izlemek...
  13. sbircek

Rehber Mi4S Bootloader Unlock - Root - TWRP - Türkçe Rom

Win 10 da sorun yok ben win 10 kullanıyorum. Aygıt yöneticisinden ekran görüntüsü paylaşırsanız daha net yardımcı olabiliriz.
  14. sbircek

Uygulama Mi Sports V.2.1.5 [Miui Türkiye Ekibi]

Giriş yapılamadı deyip hata mesajı alan bir tek ben miyim ? Dili ingilizce yapıp tekrar denedim yine aynı hata.
  15. sbircek

Mi4S Sanırım Satıştan Kaldırıldı

Bir çalışıyor bir çalışmıyor kadar kötü bir durum yok bende 5 de 1 belki ama bir sorun var doğru, zaten yabancı forumlarda da en çok konuşulan sorun bu, gelecek romlarda düzeltileceğini belirtenler olmuş. Yeni cihazlarda genelde sonradan çıkan romlarla düzelir, ben çok kafama takmamaya...
Üst Alt