Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar yaklasık 5 aydır kullandığım eu rom yüklü cihazımda henüz imei atılmadı ve direnc işlemide yok ancak söyle bir problemim var telefonu kapatıp acınca yada bazen sebeke zor ceken yerde sebeke gidince sebeke geri gelmiyor illaki sim kartı cıkarıp sim 1den 2ye yada 2deyse tekrar...
Gecen hafta carsamba gunu kilit basvurusunda bulunmuştum. bugun yani cuma gunu kilit açmak istediğimde 308 saat verdi nedendir ve nasıl aşılır bu durum ?
PUBG yada farklı bı oyuna girdikten otomatik parlaklık hem cihazdan hemde game turbo üzerinden kapalı olmasına rağmen ekran ışığı kisiliyor sebebi nedir yada ne yapmalı bilen var mı ?
Mİ 11T cihazımda oyun oynarken ekran ışığı bir zaman sonra kisilmaya başlıyor ekran 60 Hzde oyundada aşırı akıcı olmasına rağmen ekran ışığı bir zaman sonra kararmaya başlıyor sebebi nedir ne yapmam lazım....
arkadaslar selamlar
cihazıma twrp üzerinden eu rom yuklemek için twrp attım daha sonra zip dosyasını flasladım ancak cihazı reboot yaptıktan sonra surekli twrp'ye geri dondu ve hafızayı görmüyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz ?
bu twrp var zaten herseyi denedim olmuyor simdide redmi yazısından sonra ana ekran geliyor 1 sanıye sonra tekrar redmi yazısı geliyor ve surekli tekrarlıyır
10.4.6 versiyonu indirdim flasladım ilk acılısta normal acılıyor telefon eger kapatırsam yada yenıden baslat dersem direk twrp acılıyor bır dahada cıkmıyor
1569094514
yaptım yıne aynı fark etmıyor
deneyecegım sagolun
1569072828
olmuyor yine aynı durum
1569072887
aynı durum hocam olmuyor twrp geri donuyor
1569073098
kurulumu yaptıktan sonra cihaz acılıyor ancak yeniden baslat yaptıgım zaman direk twrp acılıyor bır daha ne yapsam cıhaz baslamıyor hep twrpde kalıyor
selam arkadaslar k20 pro cihazıma xiaomi.eu dan indirdiğim global romu atıyorum ancak her seferınde yeniden baslattıgımda twrpye geri donuyor nedendir bilen var mı ??
arkadas acil yardım lazım
rom yukleme ıslemınde hersey yolunda gıttı ancak restart yaptım mi ekranında kaldı twrp img dosyasını flashlamayı unuttum cıhaz kapanmıyorda ne yapmam lazım yardım edermısınız??