Sanzzee kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi K60 Pro Çin'den batarya getirtme

Deneyerek çözebiliyoruz mâlesef, risk aldım ve işe yaradı. Keşke orjinal yada deji BM69 alabilsem daha iyi olurdu. Uyumluluk konusunu düşünürsek, 12T Pro bataryası, Redmi K50 Ultra ile aynı olduğundan, yani benim cihazın bir alt modeli olduğundan uymadı. Sanırım bir takım geliştirmeler oldu...
  2. S

Sorunu Poco X7 Pro bataryası (BM69) ile çözdüm. Şu anlık bataryanın performansı oldukça iyi
  3. S

12T bataryası direkt olarak uyumsuz sanırsam, hem şarj olmuyor, hemde kilitlendi mi çok zor açılıyor mecbur hard reset atıyorum. Çin'den batarya getirmenin yolunu bulmak lazım.
  4. S

Hangi model için acaba? Cevabınız için teşekkürler Ayrıca sizde de 0 mı gözüküyordu? kalibrasyonu nasıl halledeceğim birde
  5. S

Redmi K60 Pro cihazımı 2 senedir kullanmaktayım ve gayet memnunum ama kullanım süreci içerisinde de bataryası iyice tahrik oldu ve şişti. Buralarda batarya buldum yan sanayiydi ve kullandım, o da hızlıca arızalanıp bozuldu. Woyax Xiaomi 12T batarya alıp deneyeyim dedim, uyumsuz olması gereği...
  6. S

Yardım Redmi K60 Pro EliteRom Sürüm değiştirme

Dün Redmi K60 Pro direnç işlemli cihaz satın aldım ve twrp yüklü. Şu anki yüklü Rom Elite 1.0.24.3.4 beta ve Elite 1.0.7.0 stabil Rom'a geçmek istiyorum. Bu telefonda sanırsam imei, stock rom yüklenince gidiyormuş ve bir ihtimal fastboottan rom yükleyince gidiyormuş. Twrp üzerinden wipe yapmadan...
Üst Alt