Yardım Redmi K60 Pro Çin'den batarya getirtme

Sanzzee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
2
Redmi K60 Pro cihazımı 2 senedir kullanmaktayım ve gayet memnunum ama kullanım süreci içerisinde de bataryası iyice tahrik oldu ve şişti. Buralarda batarya buldum yan sanayiydi ve kullandım, o da hızlıca arızalanıp bozuldu. Woyax Xiaomi 12T batarya alıp deneyeyim dedim, uyumsuz olması gereği şarj hep 0 gösteriyor ve aşırı kararsız çalışıyordu. Çinden bir şekil getirtmeye karar verdim ama çoğu kargo şirketi kabul etmiyor nasıl halledilebilir? Son çare olarak orijinal bataryanın devresini 12t bataryasına entegre etmeyi düşünüyorum.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Redmi K60 Pro cihazımı 2 senedir kullanmaktayım ve gayet memnunum ama kullanım süreci içerisinde de bataryası iyice tahrik oldu ve şişti. Buralarda batarya buldum yan sanayiydi ve kullandım, o da hızlıca arızalanıp bozuldu. Woyax Xiaomi 12T batarya alıp deneyeyim dedim, uyumsuz olması gereği şarj hep 0 gösteriyor ve aşırı kararsız çalışıyordu. Çinden bir şekil getirtmeye karar verdim ama çoğu kargo şirketi kabul etmiyor nasıl halledilebilir? Son çare olarak orijinal bataryanın devresini 12t bataryasına entegre etmeyi düşünüyorum.
Kalibrasyonu doğru yapmamışsınızdır ben rova batarya kullanıyorum 1 ay oldu bir sıkıntı göremedim.

Sanzzee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
2
Kalibrasyonu doğru yapmamışsınızdır ben rova batarya kullanıyorum 1 ay oldu bir sıkıntı göremedim.
Hangi model için acaba? Cevabınız için teşekkürler

Ayrıca sizde de 0 mı gözüküyordu? kalibrasyonu nasıl halledeceğim birde

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Hangi model için acaba? Cevabınız için teşekkürler

Ayrıca sizde de 0 mı gözüküyordu? kalibrasyonu nasıl halledeceğim birde
Ben pil gelince direk şarja taktım %100 olduğu halde 1-2 saat şarjda beklettim redmi note 9 pro için kullandım bende 0 gözükmüyordu genellikle /data/system klasöründe bulunan batterystats.bin dosyasından kaynaklı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben pil gelince direk şarja taktım %100 olduğu halde 1-2 saat şarjda beklettim redmi note 9 pro için kullandım bende 0 gözükmüyordu genellikle /data/system klasöründe bulunan batterystats.bin dosyasından kaynaklı oluyor
Sonra 5-6 kere %0 a düşürüp gene 0 dan 100 e şarj ettim.

Sanzzee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
2
12T bataryası direkt olarak uyumsuz sanırsam, hem şarj olmuyor, hemde kilitlendi mi çok zor açılıyor mecbur hard reset atıyorum.
Çin'den batarya getirmenin yolunu bulmak lazım.

Sanzzee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
2
Sorunu Poco X7 Pro bataryası (BM69) ile çözdüm. Şu anlık bataryanın performansı oldukça iyi

Sanzzee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
2
Hangisi cihazına uygun boyda nasıl bakıyorsunuz
Deneyerek çözebiliyoruz mâlesef, risk aldım ve işe yaradı. Keşke orjinal yada deji BM69 alabilsem daha iyi olurdu. Uyumluluk konusunu düşünürsek, 12T Pro bataryası, Redmi K50 Ultra ile aynı olduğundan, yani benim cihazın bir alt modeli olduğundan uymadı. Sanırım bir takım geliştirmeler oldu bataryalarda ama şu anlık K80 serisine kadar aynı gibi duruyor. Boy olarak ise genellikle aynılar, ufak bir büyüme oluyor ama ağırlık farkı hissedilebilir derecede.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Deneyerek çözebiliyoruz mâlesef, risk aldım ve işe yaradı. Keşke orjinal yada deji BM69 alabilsem daha iyi olurdu. Uyumluluk konusunu düşünürsek, 12T Pro bataryası, Redmi K50 Ultra ile aynı olduğundan, yani benim cihazın bir alt modeli olduğundan uymadı. Sanırım bir takım geliştirmeler oldu bataryalarda ama şu anlık K80 serisine kadar aynı gibi duruyor. Boy olarak ise genellikle aynılar, ufak bir büyüme oluyor ama ağırlık farkı hissedilebilir derecede.
Ben direkt satıp üst modele geçiyorum ya aynı paraya denk geliyor çoğu zaman

Üst Alt