Sancarexp kullanıcısının son içeriği

1. Sancarexp

Vodafone Vodafone Uygun Fiyatlı 15 GB Kampanyası

Merhaba arkadaşlar, Vodafone kampanyası mevcut uygun fiyata 15gb yükleyebilirsiniz satış değildir bilgilendirme teşekkürler Vodafone. 7000'e HARIKA15 yazıp gönderin 15GB 39,61 TL karşılığında yüklenir ne zamana kadar devm eder kampanya bilinmiyor her ay denersiniz tekrardan tek seferlik...
  2. Sancarexp

Yardım Realme yardim

Merhaba arkadaşlar telefonun ana ekran ve ayarlarda vs yazılar değişti puslanmis gibi oldu düzeltemedim yardımcı olacak var mi.
  3. Sancarexp

Soru Telefon fiyatları artacak mı?

Merhaba arkadaşlar, Piyasa ve Telefon uzmanı arkadaşlar mevcut cihazlarımızı satmak yerine bekletmek daha mantıklı mi? Fiyatlar daha da artacak mıdır ne yapmamı önerirsiniz.
  4. Sancarexp

Satış POCO X3 PRO 6/128 Xiaomi Türkiye Garantili ( Huaxing Panel )

6 aylık Hatasız , Xiaomi Türkiye garantilidir. Full aksesuar ( Huaxing Paneldir ) ✅ 120HZ FHD HDR10 Ekran ✅ Snapdragon 860 2.96GHZ İşlemci ✅ 6+2 GB Ram ✅ 128GB Hafıza. ✅ UFS 3.1 teknolojisi. ✅ Stereo Çift hoparlör Hi-Res Audio ✅ Sıvı soğutma teknolojisi ✅ Gorilla Glass 6
  5. Sancarexp

Satış Poco F2 Pro 6/128

1 senelik Orjinal kutulu fason değil,orjinal imeiler kutu üzerin de mevcuttur. vuruk ezik yoktur,kasa da 2-3 çizik ve çerçeve de ufak soyulmalar mevcuttur sadece. (Yenilenmiş cihaz değildir) 6.67 inç FHD Amoled HDR10+ Ekran 6/128GB Model SnapDragon 865 5G işlemci Wifi 6 Teknolojisi UFS 3.1...
  6. Sancarexp

Yardım Sanal Ram

Merhaba, Sanal ram neden bazı telefonlarda 2 bazılarında ise 3 oluyor neye göre farklılık gösteriyor.
  7. Sancarexp

Soru Şarj cihazı orijinal mi?

Merhaba, şarj cihazı orijinal mi ve kaç Wat destekliyor?
  8. Sancarexp

Soru Samsung hafıza karti

Merhaba, İki modelden hangisi iyi anlayan var mı. Teşekkürler.
  9. Sancarexp

Satış Xiaomi A3 4/64 Garantili

11 Ay daha Xiaomi Turkiye Garantili ,ciziksik eziksiz Sıfır gibi cihaz Yanında Aksesuarlarıyla beraber. Spigen 18W Adaptör / Anker 3.0 USB Type / Spigen Mi A3 Kılıf
  10. Sancarexp

Redmi Note 8 Ghost Screen Çözümü

Merhaba Arkadaşlar Cihazım Tıanma Panel ve Hayalet ekran sorunu Yaşamaya başladım Rahatsız etmesede WhatsApp koyu modda Köşelerden uzunlamasına beyazlık ve üst kısımda Arkadaki uygulama gözüküyordu ve Kilit ekranında Navigasyon tuşlarıda belli oluyordu, Playstoredeki Dead Pixel Uygulamasını...
  11. Sancarexp

Note 8 Hayalet ekran

Merhaba Arkadaşlar Cihazımda Zor gözüken bir hayalet ekran sorunu var Koyu gri renkte belli oluyor köşeler uzunlamasına Beyazimsi ,Diğer renklerde belli olmuyor yazılımsal olarak gecermi bu sorun ?
  12. Sancarexp

Diğer Teslim Edilmeyen ürün?

Merhaba Teslim edilmeyen veya Kaybolan Kargonun Ücretini kim ödemeli veya Ücret iadesi nasil alirim,Tuketici heyetine basvurmalimiyim.
  13. Sancarexp

Yardım Redmi Note 9s Ghost Screen

Ekrandaki beyazliklarin sebebi nedir Hayalet ekranmi olusmuş Panel Marka / Huaxing 1596902730 Farkli cihaz ayni sorun Panel Huaxing bu panelde sikintimi var
  14. Sancarexp

.

Konu yönetim ekibi tarafından düzenlenmiştir.
  15. Sancarexp

Diğer Resmi Note 9s Pil performans

Resmi Note 9s Pil performansı. Mobil veri kullanım Güç tasarrufu kullanılmadı Oyun oynanmadi Facebook ve Chrome Kullanildi %20 Şarj Kala SS alindi
Üst Alt