samirqelender kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü Şarj çabuk mu bitiyor ?

2gunluk telefon.batarya tam oturmamis henuz.tam oturmasi icin 1hafta lazim.bataryani sarj edin bitirin bisey yapin yani 1hafta gecsin.duzelecektir.bende x3 pro yeni aldigimda ekran suresi 6saati gecmiyordu.simdi 3aylik cihaz ve 11 saat ekran suresini bile geciyor.gunluk normal kullanimda.f3 un...
  2. S

Soru Mi10T Pro Şebeke Sorunu_Çıldırmama az kaldı.

bence rom filan degil.anakartda sorun var.sebeke mikro cipinde.benimde basima geldi eski mi 8de.insani deli eden bir sorun.
  3. S

Soru Redmi K40 Gaming'den 10T Pro ya Geçmeli miyim?

eger agir oyunlar oynayacaksiniz kesinlikle gecmelisiniz.bakin agir oyunlar oynayacaksaniz pubg gibi veya baskasi.mi10t pro bin basar dm 1200e.sozde dm 1200 sd 870 in rakibi ama 865e bile rakip degil.oyunlarda sizi uzer k40 gaming.
  4. S

Soru Poco x3 pro pubg ateş tuşu sorunu

kanka ona kalsa mi 11de bile 90 fps yok.poco f3 de bile 90 yok.mi 11 ultra da bile 90 fps yok pubgde.hem xiaominin hemde pubgnin sucu bence 90 fps getirmediler.yoksa x,3 pronun islemcisi rahat 90 fps alir.oneplus 7 pro sd 855 90 fps nasil aciyorsa bu telefonda acarda bi turlu yok nedense
  5. S

Yardım Poco x3 rom tavsiyesi -avrupa rom takılıyor-

gladiator os romunu tavsiye ederim.oyun odakli rom ama.gunluk kullanimdada iyi.takilma filan bisey yok ve launcher miui
  6. S

İnceleme 2 aylık deji batarya deneyimim (mi 8 dipper)

mi 8 guzel bir cihaz.benden 2yil 6ay kullandim.en sonunda x3 pro ya gectim.bataryasi fena degildi 6saat ekran suresi aliyordum.siz nasil kullanmissinizki batarya oyle olmus.mi 8 halen 2yil daha kullanilir islemcisi bu yillarda bile goturur.o cihaza oyle dandik bataryalar kullanipda mahv etmeyin...
  7. S

MIUI 12.5 [MIUI Custom ROM] (POCO X3 Pro) Gladiator OS v21.9.5 (Android 11)

ben 8saat aldim 1saat pubg vardi 90 fps.telefonu 90hz de kullaniyorum.sarj suresi mukemmel otesi.global romda 60hz de aldigim ekran suresini bu romla 90hzde aliyorum)
  8. S

MIUI 12.5 [MIUI Custom ROM] (POCO X3 Pro) Gladiator OS v21.9.5 (Android 11)

romu 4 gundur kurdum ve kullaniyorum.efsane bir rom.pubgde 90 fpsle geliyor romda ve sabit olarak 90 fps aliyorum.oyun icin en iyi rom budur.bundan baskasi cikana kadarda en iyisi budur.90hz mevcut ve 90 hzde kullaniyorum.pilide baya baya iyi.oyun icin yuklemek isterseniz kesinlikle gozunuz...
  9. S

Ana Başlık Xiaomi 11T - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

sen ne diyosun aga ? 11t de dm 1200 un geekbench testlerine baktinmi ? tekli ve coklu cekirdekde farkla sd 865den geride kaliyor.antutudada oyle.bana bosuna dm 1200u ovmeyin kardesim.oyun performansinada baktim.pubg gibi agir bir oyunda biraz oynadikdan sonra 22fpslere indigini gordum ben.gpu...
  10. S

Rom [POCO X3 Pro] ArrowOS 11.0 Official (Android 11)[VANILLA/GAPPS]

kardes ilk once bootloader kilidini acicaksin.sonra twrp kurup konuda olan linkleri yukleyip twrp ile yukleyeceksin.eger bu isleri bilmiyorsan youtubede milyon tane video var.
  11. S

xiaomi bence 11t de dm 1200 kullanarak kendi ayagina kendisi sıktı.10t gibi satis rakamlari beklemesin.mi10t bile simdiki cikan 11t den 2kat daha ustun performansda ama.
  12. S

Yardım Ghost Touch & Yakınlık Sensörü vb. Sorunlar

bende sahsen yakinlik sensorunda bir sorun yok.ghost toucha gelirsek 4saat pubg oynadikdan sonra telefon alev gibi olurkende ghost touch olayini yasamadim.sizin telde bir sorun var
  13. S

aynen oyle.bence t serisinin cok kotu bir serisi olucak 11t ailesi.fiyatlari pahali olucak.ben sahsen ondan daha ucuza sd 888li mi 11i telefonu varken ondan pahali ve ondan cok kotu bir dm 1200 luk 11t cihazini almam.
  14. S

gecen yilin markasi mi10t den islemci olarak baya baya geride bir islemci.ekran ve kamerada iyi.ama keske ekran ips lcd olsa ve islemcisi sd 888 veya sd 870 olsaydi....dm 1200 865 den baya baya cok geride kalmis tekli ve coklu cekirdekde baya geride..
Üst Alt