Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar forum sakinleri.soyle bir durum var.x3 pro pubgde 90 fps oynatacak islemci gucune sahip bir cihaz.ama su stok miui romlarinda islemcinin fazla isinmamasi icin limit koyulmus.normalde 90 fps oynuyorum ve telefon isindikdan sonra 60 fpslere iniyor.drop oluyor fazla.buda 50 dereceden...
herkese iyi gunler.yazdiklarimda basina gelen kisiler yorum yaparsa sevinirim.demek boyle eskiden global stock surum 12.0.9 da pubgde 60fps sabit aliyordum tabiki bootcamp filan yerlerde degil oralarda fps duşuşu oluyordu.ama diger maplarda sabit 60 fps olarak oynuyordum pubgnin 1.3 1.4 ve 1.5...
hocam herkese selamun aleykum.simdi poco x3 android 11 le tam bir çöp oldu.ben yine eski versiyon olan android 10 miui 12.0.1 e gecmek istiyorum.simdi twrp ile bunu nasil yaparim? romu filan herseyi indirdim.ama bi turlu bulamadim forumda nasil yapilacagini.twrp bu modellerde farkliymis.yani...
hocam herkese selamun aleykum.simdi poco x3 android 11 le tam bir çöp oldu.ben yine eski versiyon olan android 10 miui 12.0.1 e gecmek istiyorum.simdi twrp ile bunu nasil yaparim? romu filan herseyi indirdim.ama bi turlu bulamadim forumda nasil yapilacagini.twrp bu modellerde farkliymis.yani...
merhabalar.poco x3de 120hz ye aldigimda bile pubgde 90fps secenegini seciyorum power monitor acip bakiyorum fpse.ama boyle bir sorun var.telefonmu yoksa yazilim mi ekran yenileme hz ni 50 hz ye dusuruyor ve otomatik 50 fps aliyorumm.aniden oldugu icin cok feci kasma oluyor.bu olay 60hz dede...
arkadaslar telefonu alali 5 gun oldu.sanki telefon cok isiniyor gibi miui 12.0.7 global stok rom yuklu.root filan hicbirsey yapilmadi.boyle bir sorun var telefonla 1saat youtubede video filan izliyorum batarya sicakligi 23 derece bataryada bir sorun yokda islemci 28 ve ya 29 derece isindigini...
poco x3 de fotografta isaretlediyim yeri nasil kaydiriirim ? bu miui 12 ile gelmisdi diger telefonuma ayarlardan kapatabiliyordum ama bunda yok.bunun olmasini istemiyorum.uygulamalar ekranda saga ve sola cekince olsun istiyorum.nasil yaparim bunu? bilen zahmet olmassa eger bi yardim etsin
arkadaslar mi 8 alali 2 sene oldu batarya filan degismedi.fotolorda gordugunuz gibi ekran suresi.bu ekran suresinde youtubedan film izledim facebook whatsapp ve instagram var.ama agirlikli olarak youtube kullanildi.ekran parlakligidi hem fotoda gordugunuz seviyyede oldu.sizce iyi bir ekran...
selamun aleykum forum uyeleri.xiaomi mi 8de boyle bir sorun var sebeke evde veya kapali bir alanda iyi cekmiyor.ya 1 hatt olur yada resimdeki gibi oluyor.romla alakali bir durum ola bilirmi??? revos miui romunu kullaniyorum.twrp ile offical miui 11 romunu kursam bu sorun gider mi ?lutfen yardim...
Arkadaşlar selamun aleyküm.simdi mi8 e dün revos MIUI romunu kurdum v11 android 9.pubgde ekran süresi 2saat 34dk.fotoda gorduyunuz gibi herşey.parlaklikta fotoda gorunduyu gibi oynadım.sizde pubg oynarken kaç saat ekrann süresi veriyor.gorenler rica edersem yazarsa iyi olur.simdiden tesekkurler
arkadaslar mi 8e pixel experience romunu yukledim miui surumlerinde ses effektleri bolumu vaardi orda guzel bi tan ekolayzer ayari yapmistim pubg mobilede ayak sesleri cok yuksek geliyordu.ama pixel romunda yok.simdi oyuna girdigimde ayak sesleri cok yavas geliyor 20 metre yakinlasinca duyuluyor...
xiaomi mi 8e aosp romu kurmak istiyorum.en iyi rom hangisi bu aosp romlarindan ? batarya ve oyun icin en iyi verim alabilecegim rom onerisi soylermisiniz
hayirli aksamlar forum uyeleri.cihaz mi 8.yuklu olan rom suan xiaomi eu miui 10 versiyonu.telefon rootlu bl acik.twrp yuklu.simdi ben Experience romunu kurmak istiyorum.twrpden sistem dalvik cacha dalvik cacheni secmem mi lazim ? yoksa 3yontemle yapmam mi lazim? ilk aosp romunu kuracagim icin...