Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonum gündelik kullandığım cihazdır tamamen sorunsuzdur..
GARANTİSİ 2021 AĞUSTOS A KADAR DEVAM ETMEKTEDİR.
Adıma kayıtlı fatura kutu sarj cihazı üzerinden aldığım jelatine kadar duruyor...
Snapdragon 855 olduğunu unutmayın lütfen.
27w şarj cihazı satın aldım orjinal...
Hayırlı geceler herkese
Cihazıma Mi Flash Tool ile rom atarken kilitlemenin açık olduğunu farkettim kabloyu çekip yeniden takıp romu tekrar başlattım çok uzun sürünce yine kabloyu çekip fastboot tuşlarına bastım bu sefer cihaz kapandır ve açılmıyor...
hiç bir tepki vermiyor pc de görmüyor...
Arkadaşlar Merhaba...
Forumun hiçbir yerinde LİNEAGE OS romları ile alakalı bir yazıyla karşılaşmadım. Rom hakkında bir konu açma ihtiyacı duydum. Xiaomi öncesi kullandığım cihazlarda telefonu jet hızıyla çalışır hale getiren bu romun daha fazla kullanılması en azından denenmesi gerektiğini...
android
android 10
lineage
lineage 17
lineage os
mi 5
mi 6
mi 6x
mi 8
mi 8 lite
mi 9
mi 9t
mi a1
mi a2
mi mix
mi mix 2
mi mix 3
mia3
saf android
xiaomi
xiaomi airdots var bende evde çok sessiz ortamda karşı tarafa sesin iyi gidiyor karşıya ama sesli veya dışarıda bağırman gerekiyor bluetooth kulaklıkların genelinde zaten mikrofon şikayeti vardır yorumlarını incelediğim 2000 tl lik bluetooth kulaklıkta bile mikrofon şikayeti okumuştum yani işin...
İyi veya kötü yorumunu daha cok elimdeki cihaza göre yapiyorum s8 vardı bir arkadaşımda kaliteyi tam tarif edemem ama bundaki gibi fps düşüşü yoktu
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beta kullanıcı oldum sonuc olarak 720p 30fps yaparak kararli instagram kullandığımla aynı sonucu aldim hala istediğim performansa ulaşmadı bu kadar güzel kamerayla yapamayınca insan bozuluyor [emoji3]
Nasil yapiyoruz kaydı?
Dedigini yontemi uyguladim 720p 30 fps de iyi sonuc verdi biraz yanliz surekli kendi kamerasindan cekmem gerekecek galiba
Arkadaşlar merhaba,
Bu başlık altinda herkesten öneri almak ve şu instagram story de yaşadığımız video çektiğimizde oluşan takılmaları video daki fps düşüşünü hep birlikte bu başlık altında çözelim istiyorum. Önerilerini bekliyorum.
Başarısız Denemeler;
İnstagram 51. Ve 52. Sürümü denedim...
Arkadaşlar mi9 siyah modelini hepsiburadan 4580 tl fiyatla satın aldım fiyat mağaza ya göre düşük olduğundan açıkçası tereddüt ettim ama cihaz çok şükür güzel geldi global versiyon olarak. Türkiye garantili.
Parmak izi okuma gerçekten cok güzel çalışıyor. Nano bir ekran koruyucu taktım arada...