Samet061905 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım HyperOs 90 hz etkinleştirme

Merhabalar Mi 12 T Pro kullanıcısıyım,Xiaomi.eu HyperOs rom yüklü ve ekran yenileme hızı 120Hz ile 60Hz var setedit uygulaması ile denedim malesef ''Sistem yazılımınız bu düzenlemeyi reddetti'' hatası alıyorum, HyperOs'da nasıl 90 Hz çevirebilrim ?? (magisk yüklü)
  2. S

Yardım Guncelleme Sorunu

Merhaba arkadaşlar annemin Note 8 Pro Global Türkiye romlu cihazi var telefona guncelleme bildirimi geliyor lakin tıklıyorum herhangi bir guncelleme işlemi yapmiyor,Ayarlardan telefon hakkindaya giriyorum guncelleme yerine tikladigimda herhangi bir işlem yapmiyor. Bildirime girdigimde Google...
  3. S

Yardım Şarj ve Dokunmatik Sorunu

Merhabalar, Poxo X3 Pro cihazımda sarj olurken klavyede ve ekran tuşlarında sacmaliyor. A harfine bastığımda W harfine basiyor,klavyede yazi yazmamı epey zorluyor. YouTube de video izlerken ileri sardigimda sanki 3 4 kere ard arda dokunuyormusum gibi bayağı ileri sariyor. Şarj aletini...
  4. S

Yardım Whatsapp Klasör Sorunu

Arkadaşlar merhabalar, daha önce note 8 pro kullaniyordum Android 11e guncelledikten sonra oldu heralde Whatsapp klasörü yok cihazda yani Whatsapptan gelenleri sadece gelen sohbet içeriğinde görebiliyorum. Ne galerime nede herhangi bir klasör içinde bulabiliyorum. Sohbeti sildikden sonra...
  5. S

Yardım Miui 12.5 Şarj Problemi

Merhaba arkadaşlar saçma bir şekilde Miui 12.5 a gectigimden itibaren sarj dolumu çok ama çok yavaş hızlı şarj gosteriyor ama ampere uygulamasinda aşağıdaki değerleri aliyorum. Temiz kurulumda yaptim ama lakin hala sorun devam ediyor, bıktım artik bu cihazin sacmaliklarindan,bu gibi sorun basina...
  6. S

Yardım Note 8 Pro Vodafone İnternet Problemi

Arkadaşlar merhabalar, Turk Telekomdan,Vodafone geçiş yaptim Red paketi kullaniyordum ve hizim genelde 8 9 mbps'ye çıkıyor bir sorun yasamiyordum. Şimdi ise 163 TL olan Sinir İnternet, Konuşma ve Sms paketine gectik. Hızım sabit 10 mbps olarak ayarlandi lakin benim telefon 1.2 1.3 mbpsyi...
  7. S

Soru Aosp Rom

Arkadaşlar Miui Greshian rom yuklu cihazimda,AOSP denemek istiyorum bu konuda bir suru rom var yok cwfsi falan anlamiyorum aospde cihazim imei kayitli global note 8 pro yardimci olabilirmisiniz hangisini yukleyeyim ? 1618777728 Birde Shiwft Backuptan geri yukleme yapmam mümkün mü malum...
  8. S

Çözüldü Uygulama Durdu Hatasi

Arkadaslar merhabalar greshian rom kullaniyorum. Normalde hic bir sıkıntım yoktu ama birden bire girdigim çoğu uygulamalarda durduruldu,hatasi aliyorum. Guvenlikten on bellegi temizledim,12.0.4dun guncellemesini yaptim yine ayni yine ayni,uygulamalarda bir sorun yok silip tekrar yukledigimde...
  9. S

Yardım Magisk Safenty Gecmiyor

Arkadaşlar merhabalar Magisk modullerin icinden props dosyasini indiremiyorum. Dosya hatasi veriyor ve bu yuzden saffenty gecemiyorum. Xdada dosyayi buldum magiskdan flashladim termuxdan komut veriyorum parmak izi bolumunden gecemiyorum. Bu konuyu nasil duzeltebilirim ? Magsik 21.4 yüklü
  10. S

Yardım İstedigim temayi yapma

Arkadaşlar merhabalar, ben belirli temalar uzerindeki simgelerdir navigasyon tuşlaridir bildirim paneli ve kontrol merkezini birleştirmek isitiyorum bunu nasil yapabilirim ? Sabit konularda baktim aklim almadi. İstedigim mesela Aslan V10 temasindaki Galatasaray navigasyon tuşlarini almak...
  11. S

Soru Redmi Note 8 Pro

Arkadaşlar merhabalar,çok Xiaomi telefonu kullandim ve bunlar hep Snapdragondu,ilk defa Mediatek cihaz kullaniyorum forumda biraz araştirdim gerçekten rom root olaylari cok farkli,ben şuan bu alttaki surumdeyim. 3 4 gune kilidi açicam bana uygun root ve magisk surumunu burda paylasabilirmisiniz...
  12. S

Yardım Bazi uygulamalarda reklam hatasi

Arkadaslar merhabalar,connectplay kullanmaktayim cihazımda herhangi bir reklam uygulamasi yok Custom rom kullaniyorum. Dns kapali reklam uygulamasi yok ama resimdeki hatayi almaktayim. Nasil bir yol izlemeliyim bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi ? Teşekkürler
  13. S

Yardım Mi 9T custom rom

Arkadaslar merhabalar Miroom stable kullaniyordum cok sarj yedigi icin format data ile Miroom betaya gecmek istedim pc olmadigi icin indirdigim romu usbye attim format data yapip usbyi takim yuklemek istedigimde "Uptader process ended with eror" hatasiyla karsilastim usbde sorun vardir diye...
  14. S

Yardım QPTS

Cihaza driverleri tam kurmamissinizdir yada pcnin on tarafina takiyorsaniz ondanda kaynaklanabilir diger portlari deneyin,olmazsa Mi Pc suite indirip pc kurun otomatik tum driverleri yuklemis olursunuz
Üst Alt